franjo
„Olvastam, és azért nem reagáltam rá, mert a kérdésem nem ismeretében, általánosságban válaszolt
Amikor beidézted neki a kérdésemet, akkor már - idézem tőled: "jogvégzett emberként" - ő is az elévülésre való hivatkozást javasolta.”
Nagyon felületesen olvasol, mert bizony ez is ott szerepelt: „Ha meg.....elveszti a pert, akkor úgy járt.”
Ebből természetesen ami nem idetartozik, töröltem, mert valószínűleg úgysem felejtesz el ellentmondani.
Különben is ott volt a „vagy” szócska közöttük, magyarul a per nem attól függ, hogy ellentmondasz vagy nem.
Egyébként meg special ezt nem éppen az intrumos ügyedre írta, bár akár arra is igaz lehet simán.
Sőt, még ezt is írta neked: „Egyébként meg fogadjon ügyvédet.” De hát ismerjük a hozzáállásodat: „nem kell ide ügyvéd”
Mi több, ez is gerbera317-től származik:
„Az Intrum pedig nem fordul a végrehajtóhoz. Pontosabban: nem a végrehajtóhoz fordul. Teljesen mindegy, hogyan lesz a követelés jogosultjából végrehajtást kérő; a folyamat pontos ismerete nem segít az adóson.” Szóval még cumi lehet ebből neked rendesen! ;-)
Alapvetően azt nem értem, hogy ha „annyira egyértelműek az elévülés miatt.....nem kell ide ügyvéd”, akkor itt miért is túráztatod őket?
Párszor már leírták itt - megint nem olvastad - hogy ez nem az „ingyenes jogsegély szolgálat”.
Aki itt tájékozódik jogi kérdésekben, az vállalja a kockázatot is, hogy nem kicsit lyukra fut vele. :-D