valasztasi törveny


MortalKombat # 2022.04.11. 19:38

@efi99

amúgy az egész felvetés pontosan ebből indult ki, hogy létezik egyetlen személy, akit két ellentétes párttömörülés is a parlamentben akar látni, mind a két oldal azt hiszi, hogy nekik használ, ha ez a személy a parlamentben van.

És a két pártszövetség ellentétes oldalon áll, tehát fel sem merül a közös lista. Mindössze 1 személy van, akit mindkét oldal ilyen-olyan okok miatt, de mindketten a parlamentben akarnak látni.

Kovács_Béla_Sándor # 2022.04.11. 22:35

külön indulva még esélytelenebb, hogy valaki 40-50% környékére kerül);
A Fidesz megcsinálta, nem? 20 képviselővel indult - egy 380 fős parlamentben.

MortalKombat # 2022.04.12. 05:55

@efi99

Elárulok neked egy hatalmas titkot, Ha Gyurcsány marad, akkor tudod mi lesz a 2026-os választás alap szlogenje a Fidesz részéről? me a titok:

Gyurcsány, Gíurcsány, és Gyurcsány, mert hiszen Gyurcsány, és akkor Gyurcsány, tehát Gyurcsány, Gyurcsány óta, Gyurcsány miatt, és ha még egyszer Gyurcsány, mert ugye akkor Gyurcsány, pedig Gyurcsány.

És tudod mivel fog védekezni kétségbe esetten a baloldal?

Hülye agymosottak, 16 év után még mindig Gyurcsányoznak, hol van már a Gyurcsány idő, már 16 éve Fidesz, hagyátok már abba végre ezt a buta Gyurcsányozást.

És tudod, hogy vajon abba fogja-e hagyni a Fidesz a Gyurcsányozást?

Hát nem.

Hapciusz # 2022.04.12. 06:02

Mortalkombat

még mindig nem világos, mi a problémád Gyurcsánnyal? Netán vagyonosodási vizsgálatot kaptál? Vagy át kellett menni Szlovákiába rendszámért, hogy ne kelljen súlyadót (ebből kifolyólag vagyonadót) fizetned? Vagy adócsalás miatt? Komoly törekvései voltak a feketegazdaság kifehérítésére, hiszen tudjuk hogy évtizedeken keresztül minimálbéren tengődtek terepjárós meg jachtos vállalkozók, akik a gyerekek után is felvették a szociális támogatásokat, meg ugyanúgy elvártak mindent ingyen, hogy adót alig fizettek, a feketén dolgoztatott alkalmazottaknak kitalálta a napi bejelentési rendszert, a munkaügyi ellenőrzéseket. Kár, hogy még a saját álszocialista pártja se nézte jó szemmel, ott is voltak akiknek a tyúkszemére lépett. Neked hol fájt?
A gazdasági válság pedig Amerikából indult ki, de ne legyen igazam, lassan itt is lesz hamarosan, bebuknak a hitelek megint. Ennek is ugye Gyurcsány lesz az oka? :-DD

MortalKombat # 2022.04.12. 06:13

Hát, te vagy az archetípusa a "nem értem baloldalnak".

Hogy nekem mi a bajom Gyurcsánnyal? A világon semmi, és én örülök a legjobban neki, én kezdeményeztem, hogy a Fidesz listájáról is jusson be, én akarom a legjobban, hogy bejusson, és ha Apró Piroskát levénkurvázná, és nem jutna be a Dobrev Klára pártból, még akkor is jusson be a Fidesz listájáról.

Én pont azt akarom, hogy feltétlenül jusson be, még 100 évesen is, és már most alakítsanak ki a parlamentben infúziós szobát, meg intenzív osztályat, hogy Gyurcsányt még 100 éves korában is tudják fogadni a parlamentben.

Mert amíg Gyurcsány bejut, addig a választók 70-80%-a a Fideszre szavaz.

Éljen Gyurcsány, éljen a Fidesz 2/3-a!!!

MortalKombat # 2022.04.12. 06:53

nekem ez jó
én még 100 évig 1ügyüke leszek, te még 100 évig támogatod Gyurcsányt, és így 100 évig elintézed a Fidesz 2/3-át.
hálás vagyok neked
Köszönöm szépen neked a Fidesz 2/3-át
Hállelújja