Amalia
„természetesen tudom, hogy Budapestet nagy b-vel kell írni.”
De azt nem tudod, hogy nem kéne kétszer is gyorsan egymás után rányomni a „KÖZZÉTÉTEL” gombra.
Pedig akkor nem jelenne meg mindjárt kétszer a hozzászólásod. :-D
Ja, és nincs olyan nagy általánosságban, hogy GPS, minden egyes program a saját térképeivel dolgozik. És ezekbe nem nagyon tud a kormányhivatal beleavatkozni, ez a saját jogkörük, hogy megalkossák. Ráadásul nem mindenki ugyanazt használja, nem létezik olyan, hogy általános GPS adatbázis. Szinte ahány GPS, annyi féle térkép, szokj hozzá! Vajon miért is van az, hogy a Google és az Apple is külön-külön autóval járja be a világot, hogy a saját térképeiket megalkossák? Gondolkodj el ezen! Nem mellesleg gerbera317 írta le neked nagyon konkrétan a legjobb választ:
„netán azt hiszed, hogyan gps-ek adatbázisát egy hivatalban készítik és frissítik, és elegendő egy olyan kérelem beadása,
mint amilyet mondjuk a földhivatalnak küldenél, és máris soron kívül intézik neked?”
Az én GPS eszközöm pl. 2020-ban kapott sajna úgy frissítést utoljára, mert utána megszüntették a további támogatását.
Én mégis boldogulok vele - sőt nagyon szeretem - mert odafigyelek, mikor használom. Ez ilyen egyszerű!
„A címemet természetesen helyesen adom meg, de a futárok és a szakik nem figyelik az irányítószámot.”
És látod, ezen sem fog tudni segíteni a későbbiekben sem a kormányhivatal. Ez a kérdés rohadtul nem jogi volt.
„mivel ki lettem innen utálva...”
Ne csodálkozz rajta, mert idejöttél kérdezni, mégis úgy fest, hogy te mindent mindenkinél jobban akarsz tudni.
Azzal, hogy a hozzáértőket magas lóról kioktatod, sohasem fogsz pozitív elbírálást elérni. :-)