De, a te hibádból adódott. Semmi akadálya nem volt annak, hogy akkori árfolyamon letétbe helyezd a teljes tartozásodat. Egy ilyen "csináljanak valamit" levél még csak a teljesítés felajánlásának sem minősül.
Banki hitelek
De, a te hibádból adódott. Semmi akadálya nem volt annak, hogy akkori árfolyamon letétbe helyezd a teljes tartozásodat. Egy ilyen "csináljanak valamit" levél még csak a teljesítés felajánlásának sem minősül.
Végrehajtó!
Azért kell azt a levelet elküldeni az elévülési kifogással, mert az bizonyítja, hogy a perre okot nem adott, így az összes perköltségben a felperest marasztalja a bíróság.
Értelek.De ha elévült a tartozás és nem ír levelet és később a fmh után per lesz ,akkor is a költségekben marasztalják.
Én azért javaslom hogy ne levelezzen velük mert lehet hogy még nem évült el( bár ő azt mondja) és ekkor megszakad az elévülés.
Tisztelt szakértő!
Remélem nem írok rossz helyre.
Kérdésem lenne hogy építettem egy házat amit most el szeretnék adni 17.000.000-ért.De ebből 12.000.000 a hitel.A vevő szeretné átvállalni a hitelt a maradék 5.000.000-t kp-ban adná. Első kérdés hogy át lehet-e vállalni a hitelt? második pedig hogy mi után kellene adóznom? 17 millió vagy 5 millió? 2010-es a ház úgyhogy 100% adót kell fizetnem ezzel tisztában vagyok. Nagyon kérem segítsen valaki. Előre is köszönöm.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02