Tiszelt.
Ma felhivott egy behajto cég és közölte velem, hogy bankom felmondta a szerzödésemet,2009be személyi kölcsönt vettem fel és sajnos 2010,oktoberébe elvesztettem a munkahelyem és nemtudom fizteni.és közölték velem, hogy mivel szüleimnél lakom, eljön hozzám a végrehajto és lefoglalhat mindent, amiröl szüleim nemtudják bizonyitani, hogy ök vették 5 évre visszamenöleg számlával.ez lehetséges lenne-?mi közük van a szüleim házához és az abba lévö dolgokhoz?édesanyám köteles öket beengedni egyáltalán?oké hogy ott élek és ott van a bejelentett lakcimem, de nekem ott semmi közöm nincs semmihez.köszönöm elöre is válaszukat.nagyon jo ez az oldal mert itt minden kérdésemre akármilyen témába megkapom a válaszomat.
Banki hitelek
„legszi”
Ügyvédi felszólításra sem fog fizetni.Az ügyvédi felszólítás joghatása ugyan az mint ha te szólítanád fel írásban.Azaz falra hányt borsó.
Csak a bíróság marad mint kényszerítő eszköz.
abené
Először a bank neked mondja fel a szerződést.És nem a behajtó céggel közli.
Ha nem a tied nem foglalják le.Nem kell bedölni a behajtó süketelésének.
abené!
E fórumon többször leírtuk, hogy ilyen himi-humi behajtó cégekkel nem szabad foglalkozni. Nincs semmilyen végrehajtási jogosítványuk. Ha mégis megjelennének kérjen személyi igazolványt és meghatalmazást. Annak adatait írja ki és kérje meg a hitelezőt, hogy igazolja vissza a meghatalmazás tényét. Sem meghatalmazást, sem igazolványt nem fognak bemutatni.
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne,hogy követelés kezelő cég (otp faktoring) milyen kamattal számolhat az engedményezett adósság behajtásánál? Én úgy tudom,hogy a jegybanki alapkamat kétszeresével,de nem vagyok benne biztos.Hol tudnék utána nézni?
Előre is köszönöm
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02