„Azért ez nem teljesen így van:
A bank miért ne dobhatná piacra a lakást? Árverezés is van a világon.”
ja csak most ezzel semmire nem megy .50m2 -es lakás 3milláért sem kell el beköltözhetően.
Áll a piac.:(
„Azért ez nem teljesen így van:
A bank miért ne dobhatná piacra a lakást? Árverezés is van a világon.”
ja csak most ezzel semmire nem megy .50m2 -es lakás 3milláért sem kell el beköltözhetően.
Áll a piac.:(
Kedves Csillagszem63!
Ha hetente ujra és ujra megkérdezed akkor is csak ugyan azt a választ kapod.
Csillagszem63
..." végrehajtó mit vihet el a lakásomból, ha mindenemet szinte úgy kaptuk, és tudom is bizonyítani???? Köteles vagyok beengedni?????"...
Ja, ha tudod bizonyítani, hogy "úgy kaptad", akkor az a tiéd, nem? Vigyázz a szavakkal...
Áááá, dehogy vagy köteles beengedni. Javaslom, hogy ne engedd be, aztán mikor értesítőt hagy, hogy legközelebb lakatossal jut be a házadba, akkor írd meg neki, hogy akkor sem!
Jóhogynemmá'!
Azért ezek még nem a végrehajtó. Az igaz, hogy azt már nem kellene megvárni.
Sziasztok!!!
Egy kis tanácsra, felvilágosításra lenne szükségem. Pár hónapja áruhitelt vettem fel a Cetelem banktól, 180ezer forintot, a hitel sikeres elbírálása után következő hónapban megszünt a munkaviszonyom, és még a ledolgozott egy hónapi béremet se kaptam meg (azóta sem). Előtte soha semmi probléma nem volt, hirtelen súlytott le rám ez a dolgo... 24 éves vagyok, soha még semmilyen hitelem nem volt, nem szeretek és nem is szoktam senkinek tartozni de most sajnos az áruhitelt nem igazán tudom törleszteni. Természetesen a bank rámszált, de én (még) nem panaszkodom nem folyt zaklatásba a dolog teljesen korrektül beszélnek velem, és néha még látni is hogy segíteni akarnak... csak az a probléma hogy mivel rövid lejáratra vettem fel a kölcsönt így a havi törlesztőm majdnem 20ezer forint. Már 60nál tartok. A hölgy mondta hogy ha 90napnál tovább lesz ekkora az összeg akkor KHR listára raknak, és hogy onnan lekerülni nem olyan egyszerű. Most behajtás előkészítőn vagyok, amit nem tudom hogy mit is jelent és hogy mi is jön majd ez után, de én természetesen fizetni szeretném, csak egyenlőre még nem találtam új munkát, de rajta vagyok, csak ez sem könnyű sajnos manapság... Szóval kérdsém az lenne, hogy mi jön a behajtás előkészítés után, és hogy ha egy minimális összeget tudnék fizetni akkor mennyit segítenék a helyzetemen és hogy mivel még nem igazán tudtam törleszteni így a hölgy utal rá hogy ilyenkor gyanakodnak hogy nem e történt csalás. Ha kifizetném a 60ezret visszakerülnék a jól fizető ügyfeleik közé, mondta Ő, dehát örülök ha 20at be tudok fizetni...Valami felvilágosítást remélem tud valaki adni nekem hogy mire számítsak, vagy hogy mit tegyek. Előre is köszönöm
„Ha kifizetném a 60ezret visszakerülnék a jól fizető ügyfeleik közé, mondta Ő, ”
már nem leszel jó adós náluk.
Fizess 20ezeret.Arra ügyelj hogy ne legyen 90 napnál régebbi tartpzásod és ne érje el a minimálbér összegét.
Illetve nézd meg a szerződésben ,hogy mely esetekben mondhatja fel a bank a szerződést.
Csillagszem 63!A végrehajtó előtt nincs akadály.Ha nem engeded be,két tanu jelenlétében is befog menni a lakásodba és a tartozásod értékében(persze alulértékelve)az ágyad és szekrényed kivételével bármit lefog foglalni.Ha munkahelyed van,a béred 33%ig letiltást is kérhet.Sztem jobban jársz ha beszélsz vele.
azoknak küldöm akik szimpatizáltak a bankok beperelésével a devizában eladósodottak védelmében:
http://penzcentrum.hu/…1029258.html
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |