Az ingatlant lesz.rom. Mas vagyontargyam nincs, par alsogatyat leszamitva.. Nincs semmi elevulesi ideje a szerzodesnek? A bank nem veszthet, csak mi kisemberek?
Banki hitelek
Te nem vesztettél, jóember! Te kaptál egy rakat pénzt, elköltötted, és most nem akarod visszafizetni. Nehogy már még neked álljon feljebb!
Igen, de messze nem errol volt szo, mikor anno alairtam a szerzodest. Amit aztan a bank kenye kedve szerint valtoztatgat.
Az egeszben pedig a legduhitobb az, mikor megkerdeztem, mire lehet szamitani a valsaggal kapcsolatban (mert sajnos epp akkor vettem fel, mikor mar latszott hogy nincs valami rendben) s az ugyintezo csak vigyorgott, hogy nem lesz semmi, nyugodtan vegyem fel a hitelt..max emelkedik kicsit a torlesztom.. Kar hogy ezt nem tudom bizonyitani.. Ezert dontottem ugy hogy nem fizetem tovabb... Mert az hogy 60 ezer helyett mar 130at fizetek, nem tudom tovabb csinalni..
Hidd el ember, ha a bank belatna, hogy kur.ara kihasznalta az embereket, akik bevallaltak olyasmit, aminek a kockazatairol fogalmuk sem volt, s csokkentene a kamatokon, szo nelkul fizetnem tovabb..
De nem nekik kell az extra kamat, extra arfolyam nyereseg... Losz.rt. Befejeztem.. viheti a lakast, oszt azt csinal vele amit akar..
Mindenkinek ezt kellene tennie, akkor lehetne hatni a bankokra.. Koszonom az infokat.
A kerdes azonban meg mindig all, van elevulesi ido, vagy nincs?
Ezért írtam, hogy minél előbb hagyd el az országot. (az ország érdekében)
Az orszag erdekeben? Seggarcu. Ezt az orszagot a bankok tettek tonkre.. S te meg oket veded.. Akik illegalisan rank haritjak meg a bankadot is.. Te ezeket veded? Elmesz am a.. Merjunk kicsik lenni mi? Szopjatok csak tovabb a bankok f.szat..
Úgy is van! A szemetek! Még vissza akarják kapni a pénzüket. Kicsinyes, korrupt disznók mind!
Azért a pénzük akkor jó volt?
Ha akarják "soha" nem évül el.
Pista007 látom a felvett pénzt nem iskolára költötted.
Sziasztok!!
Lenne egy esetem, amiben értelmes hozzászólásokat szeretnék kapni, lehetőleg szakemberektől, és nem önkéntes jogászoktól!
Pár éve felvettem a diákhitelt, minimális összeget, 2 fél évre, egyetemi tandíjam fizetésére. Azóta semmi papírt nem kaptam, az évi összesítőn felül, persze. A napokban viszont adódott egy nagyon jó lehetőség, hogy külföldön tudjak tovább tanulni, és élni is szeretnék vele. A konkrét kérdésem az lenne, hogy ha eddig nem kellett fizetnem egy forintot sem, most viszont elköltözöm az országból, és kintről nem fogom tudni fizetni a hitelt, ha küldenének végre csekket, akkor sem, mi lehet ennek a következménye? A nevemen itthon nincs semmi, csak az anyámnak van a nevén egy ingatlan. Érheti bármiféle probléma őt ez miatt? Illetve az utolsó kérdés, ha külföldön, az iskola elvégeztével, tudok már dolgozni, (legalább még 3 év) az addigra elinduló esetleges behajtás, érintheti-e a majdani külföldi bankszámlám, "magyarul" a behajtásnak elér-e a keze, a külföldön tartózkodó egyénhez?
Előre is nagyon köszönöm a kielégítő válaszokat!!!
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02