A bank tőled is követelheti a kölcsön visszafizetését. Ha kell perre megy érte.
Banki hitelek
Egy házasságban vagyonközösség van: együtt nevetünk együtt sírunk. Tehát amit helyette tőled vonnak le annak felét utóbb külön perben követelheted tőle.
Kérem segítsenek!
Már valaki nem olyan rég itt is szóvá tett egy céget akik 60 banki munkanapos kifizetéssel nyújtanak magánhitelt illetve kölcsönt. A céggel nekem is van élő szerződésem, ami már lejárt. A cég kért 15 banki munkanap haladékot, illetve felajánlott 150 ezer előleget amit én át is vettem. A dolgok már ott állnak, hogy nagyon sokan sokféleképpen írnak a cégről. A frász akkor tört rám amikor itt írták, hogy az amit ők csinálnak az bűncselekmény mivel jogosultan pénzintézeti tevékenységet és hitelnyújtást végeznek. Kérdésem: és akkor az a pár száz ember akik igénybe vette az előlegeket és átvették azok is bűnrészesek???
Mi lesz a tartozással (egyelőre előleggel) ha el kezdenek nyomozni, vizsgálódni. A céggel kötött szerződésemben nekem 4 millió ft körüli összeg szerepel, amiből megkaptam 150 ezret. Állítólag a hitelnyújtó cégnek minimum 3 milliárd forintot kellene kihelyeznie KAMATMENTESEN.
Kérem segítsen nekünk valaki tisztán látni a dolgokat!!!
150-nel kiszurták a szemed?:)
Hát elvileg ez előleg... De ha jól megnézem a majdnem a befizetett pénzemnél vagyok: 50 ezret kértek fordításra + 60 ezret szerződéskötésre.
Mit tegyek ha nem akarják kifizetni a teljes összeget? Folyamatosan azt próbálják magyarázni, hogy nem átverés mert ők legalább adnak előleget és ők foglalkoznak egyedül BAR-os emberekkel. Ok, de engem az zavar, hogy bűncselekményt követnek el.
3 milliúrdot kellene kifizetnie kamatmentesen? Milyen cég ez, meg ki kötelezi rá? Ez valami szélhámosság. Valszeg már nyomoznak utánuk és így akarják bizonyítani, hogy ők adnak kölcsönt.
viki19
„majdnem a befizetett pénzemnél vagyok”
örülj neki és futás.Vissza se nézz.
végrehajtó1!!
Sajnos ezek szerint ebből se lesz semmi!!! Ráadásul a megbízási szerződésünk 12. pontja ezt mondja: "Szerződő felek kijelentik, hogy jelen szerződés aláírásával kifejezetten lemondanak a megbízási szerződés tévedés, megtévesztés, kényszer jogcímén történő megtámadásának jogáról."
Amúgy ha valaki olvasni akar a cégről akkor itt megteheti:
Úgy gondolom, azért egy rendőrségi feljelentést megér.
A cég nem bank, csak valószínűleg független hitelközvetítő.
Amennyiben független közvetítő, úgy ahhoz engedélyek, ÁSZF, felelősségbiztosítás, pénzmosási szabályzat és eljárásrend, termékösszehasonlítási kötelezettség, felügyeleti díj fizetése, nyilvántartás vezetése stb. szükséges.
Ezek szerint: a cég bármely bank hitelét közvetítheti (ha van engedélye rá), de ő maga hitelt nem nyújthat??!!
Akkor itt nagy trutyi van...
Valószínűleg.
Ill. az teljesen biztos, hogy saját hitelt nem nyújthat.
Csak most már arra kérdésemre várok választ, hogyha én átvettem az előleget akkor társ vagyok e a bűncselekménybe vagy áldozat?
Szerintem most írok a PSZÁFnak és rendőrségnek is. Már csak a több, mint átvert 800 ügyfél miatt is.
Pl. a Vágó Pistánk által reklámozott cég sem bank, csak közvetítő.
Napersze jutalékért, amit a banktól kapnak és nem az ügyfelektől.
Amit még kellene tud, hogy miféle közvetítő. (függő, v. független )
Pl. a bank nevében és képviseletében jár-e el és bank nevében vállal kötelezettséget, vagy kötelezettséget nem vállalhat.
Ezekről elvileg midenről kellett volna tájékoztatást kapni.
Nem a hitelfelvevő az elkövető.
A cég állítólag M.P. nevű magán embertől kapja a pénzt, amit maga a cég ad kölcsön. Tehát a kölcsönszerződésbe nekem a cég (KFT) ad hitelt. Nincs semmilyen bank...
Kovacsz!
Ez nem refinanszírozó cég!!
Mondtam, hogy ilyet nem tehet.
Ok!
http://mullerpeter.wordpress.com
Ekkora gagyiságot és még volt aki ennek bedőlt?
http://mikrobefektetes.wordpress.com/
Ez pedig erősen piramisjátékhoz hasonlít.
Sajnos igen! Én és még legalább 800 ember.
És az a baj, hogy vannak akik még elvakultan mindig hisznek ebben és reménykednek.
„Cégünk 2010-ben elindított útjára négy különböző projektet, amik már az előmunkálatok alatt működőképessé és jövedelmezővé váltak. Sajnos azonban kiviláglott, hogy szükség van egy kisebb tőkeinjekcióra, hogy ezek megvalósuljanak”.
A fenti mondatban a saját ellentmondása.
Természetesen szerepelni fog egy biztosíték a pénzre is, hogy ön ne veszíthesse el a befektetett összeget.
Huh vazzeg.
Esetleg mi volt az a 4 tuti projekt, ami már az induláskor, de azótai is csak nyereséges lehet, ill. mi volt a biztosíték?
Ha kérhetném konkrétan. :-)
Kovacsz!
Remélem ezekre a kérdésekre nem tőlem várod a választ.
Én csak egy átvert ember vagyok!!
Te szerződtél velük, így elvileg tudnod kell.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02