„, csak más apróbetűvel.”
Ha az apróbetű más lett volna az feltűnik,
az apróbetüs rész tartalma volt más...
Banki hitelek
szerintem úgy értette, csak tőle szokatlan módon félreérthetően fogalmazott
Ha van aki félreérti, akkor félreérthető, a félreérthetőség foka már más kérdés.
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
Jó napot.
Az lenne a kérdésem. Hogy a bankom a náluk vezetet fólyoszámlámrom az én tudomásom és engedéjem nélkül le emelte a rajta találhato öszes pénz cimszoval mivel a számlámnak van társ tulajdonosa és anak a fojoszámlája minuszban van ezért a mi közös bank számlánkrol eszt átrakta hogy igy kitugya egyeliteni ez az öszeg 210-ezer volt és nem hagyot egyetlen egy filért sem? Hogy teheti eszt meg hogy bénz nélkül hagya az embert miböl éljek egy honapon át söt a 2-éves kisfiamnak miböl vegye eni?
Tisteletem!
Azt szeretném kérdezni hogy édesapám nem rég elhunyt és a providentnél volt egy kölcsöne.Ezt most ki kell fizetni vagy megszűnik.
Köszönöm a választ!
csabi83
Amikor a bankban engedményezted hogy a számládnak társtulajdonosa legyen, valamint nem limiáltad hogy ő mennyi pénzt vehet le a közös számláról havonta, szépen felhalmozott -210 ezer forint tartozást. Mivel az esetleges számlatartozásért egyetemlegesen feleltek, a bank onnan vett le amelyik tulajdonostársnál talált.
A pénzt tőle követelheted.
Bocs de a bank szerződési apróbetűsében mindez le van írva., jó tudom, én sem olvastam el mit is írok alá...
p.ani
Bizonyára a hagyatéki tárgyalás valószínűleg még nem volt meg.
Ha az örökség több mint a negatívum akkor a hiteltartozás vállald be és fizesd/rendezd, ha a tartozás több mint az örökség egésze - nem vagy köteles az örökséget felvenni.
----- laikus hozzászóló
Az örökség nem olyan mint a fizetés, melyet a pénztárnál fel lehet venni. Visszautasításnak van helye negatívum esetén.
Érdeklődnék hogy a páromnak van személyi kölcsöne 2-banknál is de sajnos már nem fogja tudni fizetni a jövőhónaptól. Van 1 lakás a nevén és van 2 gyermeke,illetve vagyok én az élettársa de nem vagyúnk egy lakcimen be jelentve. A kérdésem hogy hogy oldja meg a házát a bankoktól még mielőt bár listás lenne és ezáltal árvereznék a házát? A gyerekek nevére irja lakást és magát haszonélvezőnek ha be tesz akkor a gyerekek örökölhetik az adóságát vagy sem vagy egyáltalán mi lenne a megoldás? Köszönöm a választ előre is.
Érdeklődnék hogy a páromnak van személyi kölcsöne 2-banknál is de sajnos már nem fogja tudni fizetni a jövőhónaptól. Van 1 lakás a nevén és van 2 gyermeke,illetve vagyok én az élettársa de nem vagyúnk egy lakcimen be jelentve. A kérdésem hogy hogy oldja meg a házát a bankoktól még mielőt bár listás lenne és ezáltal árvereznék a házát? A gyerekek nevére irja lakást és magát haszonélvezőnek ha be tesz akkor a gyerekek örökölhetik az adóságát vagy sem vagy egyáltalán mi lenne a megoldás? Köszönöm a választ előre is.
Attól még hogy khr listára kerül, nem automatikusan árvereznek és a procedúra is sokáig tart.
„mi lenne a megoldás?”
Fizetni, ha a gyerekek nevére íratja, akkor az fedezetelvonó ügylet lesz és a bank ugyanúgy kezdeményezheti az árverezést mintha az ő nevén lenne.
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02