Ittas vezetés


Szomorú örökös # 2017.11.02. 11:33

A moderátorok a jogsértő, továbbá a jelen szabályzatot súlyosan sértő, a kulturált társalgást szándékosan és/vagy ismétlődően akadályozó felhasználók jogosultságait korlátozhatják, ezen felhasználókat a Fórumról letilthatják.

Szomorú örökös # 2017.11.02. 11:30

Fórum szabályzat

Jogsértő minden olyan hozzászólás, amely a közzétételének időpontjában hatályos magyar jogszabályba ütközik, illetve bűncselekményre vagy egyéb jogsértésre történő felhívást, arra való jelentkezést tartalmaz......Alpári illetve agresszív, fenyegető hangnemű, valamint kötözködő, rosszindulatú hozzászólások......Egyes regisztrált felhasználókat lejárató, illetve egyértelműen velük kapcsolatosan alpári, bántó, sértő vagy gyalázkodó módon kinyilvánított véleményeket - személyeskedést - tartalmazó hozzászólások........A téma tartalmi rombolásának számít minden, a kulturált, folyamatos társalgást feltűnően, szándékosan akadályozó és zavaró, vagy témán kívüli hozzászólás.

Jogos11 (törölt felhasználó) # 2017.11.02. 09:07

A gomb csak jelzésre szolgál! Beszélgetés alatt nem kell nyomni!

Szomorú örökös # 2017.11.02. 04:36

Jogos11

Főleg az különösen gyanús, hogy engem cseszegetsz egyedül, aki pedig azt próbálja rendszeresen előadni, hogy lehet egy egyértelmű ittas vezetést megúszni, azt pedig szó nélkül hagyod. Pedig egy jogi segítség nem arról kellene szóljon, hogy miként lehet egyértelmű törvénysértéseket megúszni, hanem arról, hogy egy adott szituból a lehető legjobban jöjjön ki az, aki mondjuk "megbotlik".

Kedves Károly, ideje ezt a játszóteret elhagyni, mert azzal, hogy több különböző azonosítóval szórakozol és követsz el adatvédelmi bűncselekményeket, csak súlyosbítod a helyzetedet. Lassan ideje lenne az összeset kimoderálni egyszer s mindenkorra innen, nem gondolod? ;-)

Szomorú örökös # 2017.11.02. 04:14

Jogos11

Azért eléggé mutatja a jogi fórum színvonalát, hogy itt bárki simán a jogba ütköző bűncselekményeket, szabálysértéseket követhet el kénye-kedve szerint, mindenféle kukából elővett azonosítóval regisztrálva.

Jogos11 (törölt felhasználó) # 2017.11.01. 22:45

Jó, hát én holnap reggeltől sebészeti tanácsokat kínálok majd egy másik fórumon.

Üdvözlettel: a kaputelefonszerelő, rövid határidővel, garanciával

UI: hívásra házhoz megyek !!

Szomorú örökös # 2017.11.01. 21:02

Jogos11

Így hallgasson mindenki az itt kommentelőkre, már valaki megjegyezte, hogy óvatosan a sok buta válasszal, mert 99%.-ban közük nincs a joghoz.

Ez egy nyílt fórum, nyílt regisztrációval és nincs hozzá kötve jogi végzettséghez. Mert ha kellene hozzá, akkor a kérdezők sem írhatnának ide. És sajnos moderáció se sok van, mert akkor Carella már régen repült volna innen. És mindig rendre akadnak önjelölt észosztók is, akik megpróbálják előadni, hogy itt csakis szakképzett jogászoknak kellene, hogy válaszoljanak, holott azok se hülyék, miért is adjanak jogi tanácsot ingyé, ha pénzt is kaphatnak érte? :-)

Jogos11 (törölt felhasználó) # 2017.11.01. 19:19

Most már tudjuk, hogy itt a nagy észosztók közt kaputelefonszerelők és kulcsmásolók vannak. Így hallgasson mindenki az itt kommentelőkre, már valaki megjegyezte, hogy óvatosan a sok buta válasszal, mert 99%.-ban közük nincs a joghoz.

Carella # 2017.11.01. 17:39

Maradjon a tiéd csak az utolsó mocskolódás!!!

Szomorú örökös # 2017.11.01. 17:36

Carella

Nem akarok lesüllyedni

Hova? Ennél már nincs lejjebb, ahol vagy. Már alig látlak a gödör alján.

Carella # 2017.11.01. 17:34

Nem akarok lesüllyedni ezért megkérnélek hagyjál békén mások ne röhögjenek ezen. Ne írogassál mindent megcáfolni vágyva egyszerűen ne foglalkozz velem. Sajnállak komolyan. Bennem legalább van emberi érzés.

Szomorú örökös # 2017.11.01. 17:33

Carella

sem a joghoz sem az emberismerethez nincs közöd

Mondod ezt te, aki épp súlyos adatvédelmi szabálysértést követtél el egymás után többször is, de ne aggódj, már megtettem a szükséges lépéseket az ügyben. Édes öregem, neked aztán valóban nincs sok közöd a joghoz, ehhez képest itt osztod az észt, amiből neked se sokat adtak. Már megbocsáss, de milyen embernek tartod magad, amikor ilyen mosatlan szájú mocskolódó hangnemben szólítasz meg nagy nyilvánosság előtt embereket? Utána olvastál, hogy ha valaki magánvádas eljárást indíttat ellened, akkor ezért mennyit kaphatsz? Mérget vehetsz rá, ha valaki kellő képpen agilis és nem sz...r le téged és a hozzászólásaidat egyaránt, akkor a gatyád is rámegy arra, amit fizethetsz ezért.

nálam nálunk itthon nincs tal ez nem kocsma és vendégekkel sem szoktunk inni. Ha én jól akarom magam érezni akkor társaságba megyek ahol a dolog erről szól

Na ja, és oda is kocsival, ami után aztán nem győzöl magyarázkodni a yardon.
De hát ezt a történetet már mindenki ismeri itt, ezzel mutatkoztál be. :-D

Carella # 2017.11.01. 17:22

ótott! Én alkalmanként iszom és nem hetente vagy mindennap. Az aki egész életében nem iszik, az nem is férfi. Nem kell alkoholistának sem zugivónak lenni, vannak antialkoholisták én erre nem lennék büszke. Olyan ember aki sosem tud felszabadulni vagy egyszerűen ha megemeli a poharat nem tudja hol a határ. Mert csak ezek nem isznak és a jellemgyengék. Te dolgod mit teszel letojom nagyvonalakban. Ne legyél már olyan nagyra ha te hülye vagy. És mikor ide írok, akkor ezer százalékra sosem ittam, mert nálam nálunk itthon nincs tal ez nem kocsma és vendégekkel sem szoktunk inni. Ha én jól akarom magam érezni akkor társaságba megyek ahol a dolog erről szól. Ésaz nincs mindennap. Szóval nagyot tévedsz öregem maradj csak meg a néptáncodnál mert sem a joghoz sem az emberismerethez nincs közöd.

Szomorú örökös # 2017.11.01. 16:09

Carella

a parkinson alzheimerre nem sok gyógyód hatásos

Te már csak tudod, sőt az alkoholizmusod is annyira mély, hogy szinte gyógyíthatatlan. Egy profi elemző szerintem ha a soraid között olvasna, akkor engem igazolna. Szerinted érdemes volt ezzel a hozzászólásaiddal lejáratnod magad? Én úgy gondolom, hogy nem, bár neked már nem volt rá szükséged, túl voltál már ezen is. ;-)

Szomorú örökös # 2017.11.01. 16:04

Carella

Átléptél egy határt!
Törlöd magad egyszer s mindenkorra innen vagy az admin teszi meg?
Rajtad áll a tisztességed (jah, bocsi, te pont nem ismered ezt a kifejezést). :-)

Szomorú örökös # 2017.11.01. 05:27

Carella

Az esti órákban kocsival érkezett haza, be akart állni, kiszállt kinyitni a kaput, az ajtó erre az időre nyitva maradt. A rendőrség arról tájékoztatott, hogy a 35 éves Sz. Lajos ekkor beült az autóba és megpróbált elhajtani a helyszínről. A lány ezt meg akarta akadályozni, azonban az autó az út melletti árokba sodródott, maga alá temetve az áldozatot. A férfi segítségnyújtás nélkül elmenekült a helyszínről, azonban a rendőrök másnap délután elfogták Isaszegen.

Szóval tudsz olvasni, értelmezni?
Vagy beteg voltál, mikor ezt tanították az iskolában?

Szomorú örökös # 2017.11.01. 01:24

Carella

Te drogos ittas vezetők védőszentje, elolvastad egyáltalán a cikket? Ha nem, akkor most még talán nem késő, de ha igen, akkor komoly mentális problémáid lehetnek, hogy ennyire képtelen voltál felfogni a sztorit, de sebaj. Egyet már jól látni a megnyilvánulásaidból: menthetetlen vagy! Inkább vedd elő a kesztyűtartóból a stukkert és nyomd a homlokodhoz! Végre megmenekülne a világ - de főleg a fórum - tőled egyszer s mindenkorra!

Carella # 2017.10.31. 21:16

Szomorú te korlátolt. Majd amikor az (tehát a fiatal nő) megakarta akadályozni a lopást, elé állt az autóval? Ki állt elé kinek: a nő vagy a csóka? Ha a csóka állt a nő elé és agyonnyomta őt akkor ki és hogy akart védekezni? Ha a nő állt a csóka elé akkor a nőt nyomta agyon? Te okos. Agyonnyomta őt. De kit ebben az esetben az őt mindkettőt jelentheti. Te ennyire vagy? A gondolataid kéne kitalálni? Olyan hogy agyonnyomta őt nincs. Csak valakit személy szerint. Majd amikor az (ki az) elé állt... Az autó az árokba csúszott....2 autóról van szó ugyan melyik? Lehet hogy van aki tudja mi hogy történt de ebből a zagyvalékból értelmes nem születik. Próbáld felnőttként ne egy 5 éves gyerekként előadni. Ha már rám hivatkozgatsz nap mint nap!!! Az illető azzal próbált védekezni....Itt most akkor ki az illető? Van itt az, amelyik meg illető...Se füle se farka. Szégyen vagy.

Szomorú örökös # 2017.10.30. 06:21

Az előbb volt egy riport a TV-ben arról a csókáról, aki Gödöllőn el akarta egy fiatal nőnek lopni az autóját, majd amikor az meg akarta akadályozni a lopást, elé állt az autóval. Azonban az autó az árokba csúszott és agyonnyomta őt.

http://24.hu/…-gyilkossag/

Az illető állítólag azzal próbált védekezni, hogy előtte ivott, drogozott, gyógyszert vett be, mert összeveszett a párjával. Azt hiszem, hogy nála se lesz esély emiatt az enyhítésre - inkább súlyosbító tényezőként szerepel ezek után - pedig lehet ő is a Jogi Fórumon Carellát olvasgathatta, hátha így enyhítik a büntetését majd. Úgy látszik, érdemes hülye tanácsokat osztogatni, csak éppen mások szívják meg mindig, nem az, aki osztogatja. :-O

bíborka25 # 2017.10.27. 07:31

Azt szeretném tőletek megkérdezni, hogy a másodfokú nyilvános ülésre el kell-e menni a vádlottnak?

Vadsuhanc # 2017.10.23. 20:40
Kedves jelzsóóó jól tetted, hogy törölted magad, a huszonsokadik neved alatt is.---
Azt hiszem a Te válaszaidat nem láttuk csak a mocskolódásodat de gyorsan törölted is magad amely megérthető mert
  • god nincs a büntető eljárásáről.

Kár egy sokadszor bejegyzett néven megszólitanod mert ugy nem érdekel az indokolás nélkül beírt válaszod mint a fene.

Tényleg elmebeteg vagy.......

Vadsuhanc # 2017.10.23. 20:34

Andi1975

Mint írtam a rabosítás nem az jelenti, hogy rab lesz. Azt jelenti, hogy nyilvántartásba veszik mint egy szándékosan elkövetett bűncselekmény elkövetőjeként. ( ittas vezetés ilyen ) Ezért félrevezető a rabosítás címszó.....

Andi1975 # 2017.10.23. 11:06

Szóval a rabosításnak meg kell történnie, mivel bűncselekményről van szó. Ezt a rendőrök mondták. Ez valóban fénykép és ujjlenyomat vétel. Amúgy ma hívták telefonon a férjem, hogy csütörtökön menjen be kihallgatásra. Én azt sokkoltam, hogy egy hónap után hívták be, mert eddig mindenki azt mondta ez párnappal a bűncselekmény (ittas vezetés) után megtörténik. Köszönöm szépen a válaszokat!

Jelzsóó (törölt felhasználó) # 2017.10.23. 09:30

"Szép gondolat, akár kezdhetnéd is a sort. Vagy esetleg az is előfordulhat, hogy valaki más fogja veled kezdeni bunkókám... :-)"

Kezdem a sort, nagyon figyelj most!

Jelzsóó (törölt felhasználó) # 2017.10.23. 09:29

Suhanc, ittas vezetők esetében nincs DNS sem ujjlenyomat vétel. Te még a legyen ön is milliomost is elvesztetted volna ha engedik hogy minden kérdésre használd az internetet. Még így sem sikerül eltalálnod semmit, hogy órákig keresheted rá a választ más oldalakon. A Legényanya c. filmben láttalak. Te voltál a statiszta, aki a fényt a házba zsákkal hordta be..:D