Lopás miatti eljárás

Majordomus # 2024.09.22. 20:57

A hivatal malmai lassan őrölnek,de biztosan!

Szomorú örökös # 2024.09.22. 05:47

eizsala

Két külön alkalommal idéztek rendőrségre, két bolti lopás miatt.....A jegyzőkönyvekbe bekerült, hogy három pici gyerekem van, és hogy pszichiáter kezel depressziós vagyok és kényszeres, gyógyszert is szedek, de azt, hogy bántalmazó kapcsolatból próbálok kimenekülni, nem mertem jegyzőkönyvbe mondani. Házassági problémák lettek leírva. Mire számíthatok?
Ha arra gondolsz, hogy ezek enyhítőkörülményként lesznek-e beszámítva, no azt felejtsd el.
Óriási felelőtlenség ilyen körülmények között, hogy lopásra adtad a fejedet.

Mindkét esetben jegyzőkönyvet vettek fel, kihallgattak, a bűnömet beismerték
Ők???????

eizsala # 2024.09.21. 00:30

Kedves fórumozók, segítséget szeretnék kérni.
Két külön alkalommal idéztek rendőrségre, két bolti lopás miatt (nem ugyanarra a rendőr kapitányságra).
Az egyik lopás 2023 novemberben, a másik 2024 januárban történt. (Egyik sem haladta meg az 50ezer ftot, viszont a második esetben a címkéket eltávolítottam a termékről, emiatt ujjlenyomat, egyebek.)
Mindkét esetben jegyzőkönyvet vettek fel, kihallgattak, a bűnömet beismerték, közvetítői eljárást kértem. A második kihallgatásnál nem szóltam arról, hogy volt egy másik kihallgatás is.
A kihallgatások 2024 februárban történtek meg.
Ezidáig semmilyen értesítést nem kaptam.
A jegyzőkönyvekbe bekerült, hogy három pici gyerekem van, és hogy pszichiáter kezel depressziós vagyok és kényszeres, gyógyszert is szedek, de azt, hogy bántalmazó kapcsolatból próbálok kimenekülni, nem mertem jegyzőkönyvbe mondani. Házassági problémák lettek leírva.
Mire számíthatok? Meddig kell még várni az értesítésre, és milyen ítéletet kaphatok?

Köszönöm szépen, ha valaki segít.