Kedves Béla (ha megengeded)!
Köszönöm a válaszod. Nem nem vesztettem. Az első két pert megnyertem, remélem a most folyamatban lévő is legalább úgy zárul, hogy megszűnik a közös tulajdon.
Szüleink halála óta borult minden. A tesómnak az se jó ha enyém lenne a legolcsóbb ingatlan, az se ha a másik. A nővérünktől megvette 1M forintért az egyik ingatlan 1/3-át, ahol a mostani ig. szakértői értékbecslés szerint is az 1/3-ad ára 18M. Szóval nem egyszerű a szitu. Ezért kellett a jogi út. Mindenben akadályoz, utólag mást állít tényekről, ahogy éppen neki tetszik. A bírók többsége ráadásul irányába elfogult, mert biztos én vagyok a "rossz testvér, aki pereskedik". Nagyon rossz tapasztalatom van egy kivétellel, de ennek most itt nincs helye. Szóval annyi bizonyítás, ellenbizonyítás után vagyok, amit nehéz kifejezni. A lelket az tartja bennem, hogy nem rég AB határozat is született egy másik ügyemben, ahol megsemmisítették az első és másodfokú ítéletet tisztességtelen eljárás miatt. Ez van ma ebben az országban. De legalábbaz AB kiállt az igazságom mellett és helyt adott a kérelmemnek. Nem fogom megírni a számát, csak annyit hogy birtokvédelem ügyében jött létre. Akit érdekel utána tud járni (Budapest Környéki Tvsz. ítéletét semmisítették meg). Mind ezt 7 év pereskedés után.