- nickkel, ami mint elmondták a letiltott, megszüntetett nickek közös gy?jtôje. Így most az én személyes adataimat tartalmazó hozzászólások egy 'név' alatt szerepelnek más szólásaival, urambocsá fasisztoid állatokéval.
- nicknek természetesen nem ismerem a belépési jelszavát, a moderátor azonban írt vele azóta új beírást, miszerint nem azonos hegyi zsolttal. (azért gondolom, hogy ô volt, mert a moderátoron kívül más nem hinném, hoyg ismeri ennek a noname nemnick nicknek a jelszavát.
Pult Fiction írta - 2002.07.15 9:13
„Kedves Zsoltu!
A helyzet szerintem az, hogy míg a névhez való jog alapján érdekes vitát lehetne folytatni arról, hogy vajon egy több éve konzekvensen használt nick, amely egyértelmu½en egy személyhez kötheto½, élvezi, élvezheti-e azt a védelmet, amit mondjuk egy mu½vésznév, de itt nem erro½l van szó:-P
Ami a hozzászólásokat illeti, ott a helyzet érdekesebb. Egyrészro½l ugyanis ki szokták kötni, hogy azok a hozzászóló 'tulajdonában' maradnak annyiban mindenképpen, hogy o½ a felelo½s a tartalmukért. Ugyanakkor násrészro½l igen nehezen állna meg, hogy ezek 'alkotások' ahol a szerzo½ követelhetné, hogy azokat az o½ akarata ellenére ne publikálják vagy a nevét távolítsák el.
Sokkal inkább esnek egy tekintet alá imho a szóbeli hozzászólásokkal, amik 'visszaszívhatatlanok' akkor is, ha azokat esetleg felvétellel rögzítették: azokat anno beleresztetted a nagy magyar éccakába/nappalba, innento½l nem uralhatod már o½ket. Hasonlóképpen egy újságból sem törölnek ki a kedvedért visszameno½leg cikkeket, amikben te benne vagy.
Szerintem próbáld a dolgot pozitívan nézni. Megértem, hogy most mérges vagy a szerkeszto½re/moderátorra, (amúgy meg feleslegesnek tartom az egy ember == egy nick szabályt) de ha korábbi hozzászólásaid esetleg valakinek segíthetnek azzal, hogy az archívumban megvannak, akkor már megérte o½ket meghagyni.
Szerintem...”