Veci
Köszönöm. Nézegettem oda-vissza, én is arra tippelek, amit írtál.Nem tudom, hogy működik ez az egész, mindenesetre kielemeztem a programot. Összesen 62 tv van betervezve, ezek között a tippelésünk szerint 49-50. pontban lenne a nyd-tv. Hát bizony elég hátra van sorolva. Szept-ben 8 tv-t látok, okt-ben 15-öt, nov-ben 30-at (26-55. ezek között is csak a 49-50. pont lenne a nyd-tv talán)), dec-ben 7-et. Persze van ezek között kis és közepes terjedelmű előterjesztés is, de akkor is elgondolkodtató a sorrend.
Talán a háttér tímnek van időre szüksége, talán taktikai oka van, hogy minél később, jobban látják majd, merre alakul a világ, és talán minél kevesebb időnk legyen, ha még lehet, valamit lépni 2011-ben, vagy ne is legyen időnk.
Most már nemcsak magunkat, érintetteket sajnálom, hanem a nyd-gépezetben dolgozókat, akiknek megint rohamléptekben kell majd megtanulni az új jogszabályokat, állni a polgárok rohamát, akik közül sokan majd tévhitben lesznek, vagy nem is értik a §-t, ami persze nem az ő hibájuk, hisz az egyszerű halandó mért kellene, hogy értsen hozzá. Ehhez jön még a munkáltatók ügyintézőinek az eligazodása.
Egy biztos pontom és reményem van: ez a fórum, és a készséges segítők, veled és Lyonee-nal az élen. Előre is köszönet!
Üdv: Korall
Üdv: Korall (53-as nö)