Rokkantsági nyugdíj kontra rehabilitációs járadék


Spicivas (törölt felhasználó) # 2011.05.15. 07:26

A szociális terület minden Uniós ország belügye. Tehát az unió ebbe nem tud beleszólni. A rokkantak érdekvédelme ebből következően saját kérdés kell hogy legyen. Minden egyéni taktika csak struccpolitika. Üdvözlettel: Spitzer Tibor. wwww.spicivas.lapunk.hu

luck-666 # 2011.05.15. 08:31

majd,ha lesz még AB,oda lehet fordulni,mint a 98%-os adóval,az Emberi méltóságra hivatkozva

hhhhh # 2011.05.15. 08:36

Sziasztok!
Leszázalékolásomat intézem, jelenleg táppénzen vagyok 2 hete. Lehet hogy visszamenőleg 6 hónapra megkapom a leszázalékolt járadékomat úgy hogy ez előtt munkaviszonyban álltam, jelenleg táppénzen vagyok. Vagy nem lehet munkaviszonyom is és járadékom is egy időszakra?? Köszönöm

muci17 # 2011.05.15. 18:47

Bárki bármit szeretne csinálni azt meg akadájoza az,hogy mindig elötérbe kerül az anyagi oldal.Beteg embereken nem lehet sporolni,és betegek nem tudnak nélkülözni sajnos.Sokba van a gyógyszer és aki nem jogosult köznyógyra annak fizetni kell.Nehéz de kikell birni mert 2/3-nak voksoltak.Szenbesíteni kellene az ígéretével.és csak annyi fizetést adni nekik is a minimál bért,fel kopna az álluk.Nem kellene nagy lábon élni, szét darabolni mindent és elküldeni az össze olyat aki a betegeken akar sporolni.Megnézném,hogy álnak helyt egy fizikai dolgozo helyén és Ök mit tudnának dolgozni.Olvastam egy kocsin és most meg osztom veletek is.Ne csalj,Ne lopj,Ne hazudj.Mert a Kornány nem türi és szigoruan bünteti azt,És Nem türi a konkurenciát .Kell ennél többet irni.

Túlélő # 2011.05.16. 08:30

TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI ELLÁTÁSOK .
Ezt beírtam a keresőbe,és egy nagyon jó oldalra találtam.Az alábbi témákban tudnak segítséget adni.

Tartalomjegyzék Társadalombiztosítás. Egészségbiztosítás Nyugdíjbiztosítás Ellátások fedezete Aktuális/cikkek Fórum

Nekem hasznos volt,remélem másnak tudnak segíteni.

Spicivas (törölt felhasználó) # 2011.05.16. 10:16

Kedves Icike !

Az egyesület, alapítvány vagy bármilyen formáció bejegyeztethető ügyvédi díj nélkül is. Akár a netről lehúzott formaanyagokkal. Így máris megspórolható 150-200 ezer forint. Javaslom fordítsanak a szemléleten, ne azt keressék miért nem lehet megvédeni az érdekeiket, hanem azt hogy hogyan lehet.

Spicivas (törölt felhasználó) # 2011.05.16. 15:56

Kedves Icike42 !

Hát elsősorban, kellene összedniük 10 olyan embert aki hajlandó egy egyesületet alakítani. Ez a tíz ember mihamarabb üljön le és beszélje meg az egyesület létrehozását. Mihelyt beadják a papírokat, attól a perctől már léteznek. És akkor jön az érdemi lépés megfogalmazni a konkrét elvárásaikat. Mondjuk, most van hétfő délután szerdán összeülnek és csütörtökön már mehet a sajtóhadjárat, kapcsolódás más szervezetek megmozdulásaihoz. Fontos hogy legyen olyan tag aki médiaképes, tehát szimpátiát tud hozni a csoport tagjai iránt. Nem viccelek, a média most kulcsfontosságú. Összeszedetten nyilatkozni tudó, nem átkozódó képviselő kell.

Jurisz # 2011.05.16. 18:00

Egy "érdekes" hír a netről:

"A rokkantaknál egyszerű felülvizsgálat kell, de sok

Ha valaki esetében felmerül, hogy munkaképesként kap rokkantnyugdíjat, akkor az már ma is elvonható. Abban az esetben, ha a keresőképtelenséget határozott időre állapították meg, az illető joggal számolt a jövedelemmel az adott időszakra, így az ő esetében csak a következő vizsgálat után vonhatják el a nyugdíjat - mondja az alkotmányjogász. A határozatlan időre kimondott keresőképtelenség esetén ugyanakkor már másnap rendkívüli felülvizsgálat rendelhető el, és ha a diagnózis alaptalannak bizonyul, a rokkantnyugdíj elvonható.

A kormány nyugdíjelvonási terveinek alkotmányosságát illetően optimistább szakember ugyanakkor komoly végrehajtási aggályait hangoztatta. A vázolt, egyedi jogorvoslattal felülvizsgálható esetek száma ugyanis legalább félmilióra tehető. Kérdés, hogy a kormány felmérte-e a vizsgálatok időigényét: azok ugyanis nem bízhatók a háziorvosokra, mert akkor megismétlődhetnek a korábbi gyanús diagnózisok, a szakrendelői hálózat viszont nagyon nehezen bírkózna hirtelen meg egy ekkora pluszteherrel."

Spicivas (törölt felhasználó) # 2011.05.16. 18:29

Tisztelt Marcsika66....... !

Olvastam a vonatkozó cikkeket ( Ön a Helsinki Bizottság nyilatkozatát küldte el). Változatlan a véleményem, a rokkant nyugdíj esetében a a "kivezetés" megoldható. Technikai kérdés, hogy ez valamilyen felülvizsgálattal, vagy jogszabályi környezet változtatással, vagy pedig, egyéb technikával oldják meg. A szolgálati nyugdíj az más kérdés, ott előbb várható engedmény. Nem kívánom hogy igazam legyen, de emlékeztetnék, hogy a magánnyugdíjak kapcsán sokan az utolsó utáni percben is hittek...

Tisztelettel:
Spitzer Tibor
www.spicivas.lapunk.hu
06-70-3071729

keke1 # 2011.05.16. 21:38

hhhhh!

A mai helyzetben örülj ha leszázalékolnak,és kapsz valami pénzt.
Visszamenőlegesen csak munkanélküliek kaptak.
Nagyon csodálkoznék ha munkabér mellé nyugdijjat adnának.a BKV-l voltak ilyen dolgok(persze más nagyságrendben),bele is buktak a szocik..

Bár ki tudja,minden lehet,és annak az ellenkezője is.

keke1 # 2011.05.16. 21:53

Szia mari55!

Ugy emlékszem az antivilágban 55 év volt a hölgyek nyudijkorhatéra,a férfiaké pedig 60.

Most 67 lesz.
Szép új világ.

Jurisz # 2011.05.17. 05:55

Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője tegnapi sajtótájékoztatóján azt mondta: minden rokkantnyugdíj-jogosultságot felülvizsgálnak, de az általános nyugdíjkorhatár előtt öt évvel lévők esetében végig kell gondolni, az érintetteknek milyen helye van a munkaerőpiacon, a jelenleg 57 évnél fiatalabb rokkantnyugdíjasokat viszont munkavégző képességüknek megfelelő módon munkavállalásra kell kérni.

jácintka # 2011.05.17. 06:23

Tudomásul kell vennünk , hogy egy kurrupmt "vizsgálati" rendszernek vagyunk nagyon sokan az áldozatai.Most azokon áll bosszút a hatalom. Ezt a bosszú szót szó szerint értem.

Miért? Mert jó mutogatni egy csoportra akik mint a veres posztó lehet mutogatni, hogy ime ők is tehetnek arról ahol most tart az ország.

Ha igaz lenne még el is hinném.

A végén még majd a rokkantakra fogják pl. hogy ők miattunk nincs meg a 12 cukorgyár.

A számokkal ugy játszadoznak mint a focista a labdával.

Jó a 800.000. rokkantat mutogatni számszakilag csak éppen nem igaz.

Ebbe a sok ezres tömegbe már benne van a már korban nyugdijas rokkantak is.

Igy lehet a számokkal játszani és az emberek idegeit borzolni.

Én lassan 12 éve vagyok rokkant majd járadékos.

Ez alatt az idő alatt megtapasztaltam miként lehet egy emberi méltóságába megalázni ,embereket.Nem csak magamról beszélek hanem nagyon sok emberről akik tapasztalatokat szereztek az elmult évek OSZI majd ORSZI , most NRSZI vizsgáló orvosai megalázó, embert lealacsonyító, "viselkedésből.

Továbbra is célom , - jó pár fórumon le írtam-, egy érdekvédelmi szervezet létrehozása.

Amely igenis ki áll a beteg emberek érdekeiért.

Ehhez bizony szakemberek kellenének . Egy rá termet ügyvéd aki egyben orvosi diplomával és jogi diplomával rendelkezik. Valamint olyan szakemberek akik a munka keresésbe segitséget tudnak nyujtani. Azt törvény adta lehetőségek és pályázatok figyelése.

Ehhez jó pár ember munkája szükséges, de ma ki dolgozik ingyen.

Mint önkéntes csak meg kéne őket keresni ami idő, mert egyedül nem megy.
Itt tanácsot adhatunk, de mást nem.

Spicivas (törölt felhasználó) # 2011.05.17. 06:56

Tisztelt Jácinka !

Hát tipikus a reakciója. "Jó lenne ha lenne, értünk, helyettünk" Ez a felfogás szerintem nem visz sehova. Jeleztem már, hogy szervezetet létrehozhatnak, sok pénz és ügyvédek nélkül is. Egyesület létrehozásához két perc alatt össze tudják szedni a szükséges információkat. Ha magukért lépnek fel akkor meg tán nem is olyan csúnya dolog az önkéntes munka. El kéne már felejteni az orvos meg ügyvéd kategóriát - ez csak egyet jelent, még mindig csak valami jogorvoslatban gondolkodnak - az érdekképviselet az a politikai mezőbe tartozik. Érdemi javaslatot kell kidolgozni a rokkantlét mikéntjére, mert most egyik oldalon áll, az a sarkított vélemény hogy mindenki lehessen rokkant, a másikon meg az hogy túl sok a rokkant. Ebből nem lesz kompromisszum. Hangsúlyozom nem önt akarom bántani, csak azt a szemléletet amit sugározz !

jácintka # 2011.05.17. 13:03

Tisztelt Spicivas!
Úgy látom nem értett meg!
Nekünk betegeknek kell összefogni és nem másnak.
Azoknak akik valós sérelmeket vagy sérelmeket fognak elszenvedni NRSZI és társai miatt.
Hol van a érdekképviselete ezeknek az embereknek?
Van mindenféle szövetség , de egy sincs ahová egy visszaminősített vagy pedig a rokkantsági mizériába most csöppent fordulhat.
Amit idézet azt nem az én írásomba találta!
Aki azt gondolja , hogy majd a sült fácán a szájába repül pláne most az nem itt él ebbe az országba.
Tőlem nem idegen az önkéntes munka !
Talán azokra kéne célozni akik megtehetnék , hogy ennek a bajba jutott nagyszámú embernek segítséget nyújtanának.

Ha figyelmesen elolvasta volna az előbbi írásomat akkor munka keresés is cél lenne egy ilyen szervezetnek.
Tanulnunk kéne Európa nyugati részén miként is tudnak a rokkantaknak munkahelyet teremteni.
Itt csak egyenlőre csak szólamok vannak .Szólamok pedig nem teremtenek munkahelyeket.

kobeka # 2011.05.17. 21:23

Véleményem szerint az álrokkantakat ki kell szórni a rendszerből. Az baj, hogy ez nem „jogállamhoz” méltóan történik. Az még nagyobb baj, hogy a „jogszabály alkotók” már régen kiöntötték a fürdővízzel együtt a gyereket. Valóságban súlyos maradandó betegségben szenvedő embereket kívánnak munkára kényszeríteni. Évek óta rokkant tömegek vannak ellátás nélkül, és „jogi labirintusba” belekényszerítve. Szociális segély megalázó. Rehabjáradék formális és tartalom nélküli. Sokan vannak hajléktalanként, vagy a család/rokonok jószívűségére hagyva. Sokan vagyunk több évtizedes munkaviszonnyal a hátunk mögött, mégis a járadék a gyógyszerre sem elég.

Egyesület..., érdekképviselet...,alapítvány...stb.

Rengeteg szervezet van. Mindegyik megtalál amikor az adóm 1%át kell kérni! Aztán jön a meglepi nekem kellene a segítség. Válasz, „bocs a zavarásért.” Telefon le.

Van egy Országos Érdekegyeztető Tanács. Elvileg a jogszabálytervezeteket kellene véleményeznie. Az utóbbi 1 évben nem volt véleményezés... Rendszeresen vannak a médiában, „érdek-képviselnek,” és mire mennek vele? Még egy szervezet mit csinálna?

A hírhedt, Juhász-féle 2008-as rokkantosítási eljárás indításakor az akkori ellenzék egyhangúlag állította, hogy „ezt vissza fogják csinálni...! ” Láthatjátok mi történt. Van egyáltalán adat arról, hogy az ORSZI által hány „munkaképesnek nyilvánított” ember halt meg rövid időn belül???

Olyan társadalomban élünk ahol az embert a másik baja nem érdekeli. A rokkantnyugdíjas közellenség lett a politikusok média manipulációja folytán. A rokkantnak nincs „érdekérvényesítő képessége”. A szélsőséges korrupt esetek kapnak média visszhangot. A politikusoknak nem fáj, ha a rokkant elpusztul. Múltkor a vakok tüntettek egy intézményért, voltak vagy 25-n. Az eredmény nulla.

Szerintem kanyarodjunk vissza a fórum témájához és segítsük azt, aki most csöppen a rokkant létbe.

Spicivas (törölt felhasználó) # 2011.05.18. 03:56

Kedves Kobeka !

Minden vélemény lehetséges, az Öné is. Csak elmondtam, hogy ha nem szerveződnek meg akkor nagyon alacsony szinten tudják segíteni egymást. Felhalmoztak egy jókora tudást, ez akkor érne valamit ha rendszerbe építenék. De hát ha nem akkor nem. Ettől függetlenül azért én mindenkit arra budítok ha van felajánlható egy százaléka azt adja oda valamelyik általa vélt fontos célra. A segítői szakmának van egy példabeszéde. Egy német pap mondta a II. vh. után. Nem szó szerint, hanem a jelenlegi helyzethez igazítva hozom önnek " Amikor elvitték a szakszervezeti aktivisták nem szóltam,mert nem vagyok szakszervezetis. Amikor elvitték a baloldaliakat nem szóltam, mert nem vagyok baloldali. Amikor elvitték a liberálisokat nem szóltam mert nem vagyok liberális. Amikor elvittek engem, már nem volt aki szóljon értem."
A szolidaritás és az összefogás példabeszéde ez, ön úgy érzi egyedül is elég erős, de mi van ha téved ?

Poruljárt_Attila # 2011.05.18. 07:03

Nem tudom, mennyire tarozik ide, de eddig egyszerűen nem láttam át az egészet.
Ma reggel, a hírekben hallottam előszor olyan konkrétumot, hogy az I-II. csoportosokat nem érinti a felülvizsgálat? Jól értelmeztem?
Na de a III. csoportosok nem járadékot kapnak a nyugdíj helyett? Őket akarják most kipaterolni?

Valaki tudja ezt egész pontosan?

skorpió13 # 2011.05.18. 11:48

Attila!jól értelmezed,csak egy szépséghibája van a dolognak.A III.foku rokkant csak akkor kap "segélyt"a nyugdij helyett,ha munkára alkalmatlan a felülvizsgálat szerint.Sztem a II.foku rokkantakat is szanálni készülnek,mert tegnap hallottam,hogy 80%-os rokkantat minősitettek vissza 54%ra.Ma még erről szól a fáma,hogy változtatnak e az elképzelésükön az a későbbiekben majd kiderül.

Ricuska # 2011.05.18. 13:04

Kaptam, küldöm nektek is!!!
Levél állitólag postázás alatt!!!!

Hallgassuk meg egymást!!!

Kedves Orbán Viktor!
Megkaptam az Ön által küldött kérdőívet, én válaszolnék is, de engedje meg hogy saját módomon!! Először is biztos vagyok abban hogy a levelet Ön küldte, de hogy Ön is olvassa, abban már nem!! Hogy ez a levél eljut Önhöz, abban pedig teljesen biztos vagyok hogy nem! Pedig az Ön által megcimzett boritékben küldöm!

  1. Végett kor bevezetésel teljes mértékben egyet értek. Mindig is tiszteltem az értünk robotoló idős korosztályt. Ha megérik a nyugdijat természetesen védett kor megilleti őket.
  2. Teljesen egyetértek azon kezdeményezéssel hogy igen az állam szoritsa korlátok közé a közműszolgáltatókat. Védje meg a rezsi kifizetést.

3.Az országban egyértelműen a segélyek helyett munkalehetőség kellene. De mivel nagyon sok jelenleg a munkanélküli, ennek megoldását nem látom reálisnak. Amig az aki munkanélkülit kap, mellette külföldön dolgozik , ezeket kellene ellenőrizni. Sokan felveszik a munkanélkülit és feketén dolgoznak!! Ezek ellenőrzését maximálisan kérném!!
4. Nyugdijban a gyermek nevelést összegszerint marhaságnak tartom hogy honorálják. Adjanak években kedvezményt az anyáknak. De csak akkor ha jogosult a rendes nyugdijra.
Itt gondolok a több gyermekes romákra, akár 10 gyerekkel is, de nincs munkaviszonya!
Ő milyen jogon kapna több pénz??
Korhatárt gyermekek számának arányában fél évvel csökkenteném!!
5.Szociális segély kifizetése két gondolat számomra!! A kisebbség számára ugyis a pénz kell. Viszont van aki a csekkjeinek befizetésére költené! Tehát itt megint vizsgálódni kellene személyre szabottan. A hajléktalannak biztos élelmiszerben adnám! Mig a rendes körülmények között élőknek kérés alapján! Utalvány, vagy pénz!!
6. Devizahitelesek megsegitésével a bankokat biznám meg, hisz a nyereség az övék. Itt nem tennék különbséget lakáshitel és egyéb hitel között. Egyszerüen devizahitel. Ki mire vette fel, az Ő tudja, mert arra volt éppen szüksége. Belebukott.
Megvizsgálnám miért nem tudja fizetni. Ha munkahely megszünés miatt, akkor munkahelyet kell adni. Ha hanyagságból, akkkor viszont oldja meg!
7.Nem támogatom a devizehitel felvételének lehetőségét!!
8. A gyógyszergyártó cégek lobbija hatalmas. Itt megszoritanám a cégeket, de nem engednék árat emelni nekik. Rengeteg a beteg ember, van aki azért költ havonta több tizezer Ft.-ot, mert a gyógyszer mellékhatására gyógyszereket szed!!!És az orvos büszkén fölirja, hisz különben nem tud menni a Kanári szigetre nyaralni.
9.A nyugdij kiszámitása eddig is reális volt, nem tudom minek ezt megkeverni!!
10. Az oktatást igy is tönkre vágták, nem tudom mire megy ki a játék!! Diplomás nem tud elhelyezkedni. Szakközepest nem veszik fel. A szakmunkás meg nem kell, mert olyan szakmára amiben ember hiány van, nincs esetleg képesitése.
Saját tapasztalat, mert szakmunkás gyermekem nem kell 3 műszakos cégeknek, mert nem azt a szakmát végezte el. Be meg nem tanitják. Pedig kedve lenne, műszakozást is vállalná.

Kedves Viktor!!
Amit Ön nem kérdezett, de nagyon fontos téma. A benyujtott nyugdij javaslat a fegyveres testület dolgozóinak korengedménye, rokkantositása.Rokkantnyugdij felülvizsgálata.
Sajnos itt tudvalevő hogy nem csak erről van szó. Nincs 700 ezer rokkatnyugdijas sem, azt Ön nagyon jól tudja. 2008.óta megszigoritották a rokkant nyugdijat. Nem mindenki csaló, vannak komoly betegséggel véglegesitett rokkantak is!
Kérdem én!! Ön milyen jogon akar a törvény által megszerzett jogokhoz hozzá nyúlni!!
Ön azt igérte megvédi a nyugdijasok!!
Hazudtak nekünk már eleget, de hogy ezt Ön is és a kormánya is megteszi döbbenet számomra! Választáskor keményen átvágtak bennünket ezek szerint.
Ha a fegyvereseket akarják ellenőrizni, mondják azt!! Ott biztos sok olyan rokkantnyugdijas van, aki aktiv biztonságiőr, vagy vezető valamelyik Őrző védő cégnél!! Nagyon egyszerüen és könnyen Ön ezeket tudja ellenőriztetni. Pl. visszamenőleg 5-10 évre.
Régen volt FEOR . MIért nincs a rendőröknél, hoyg a munkavégzésnek megfelelően legyen elbirálva. Irodista nem mehet el, mig egy helyszinelő elmehet.
Tűzoltókat pedig ne alázza meg!! Komoly munkát végeznek ŐK!!! Szerintem a rendőrséggel összehasonlithatatlan az Ő munkájuk.
De kérem hagyja békén a ténylegesen lerokkantositott beteg embereket. Önnek nincs joga ahhoz, hogy az élhalál szélére sodorjon embereket. Hol vannak a munkahelyek!!
Kérem vonassa vissza ezt a javaslatot, vagy módositsa annak megfelelően akikre vonatkoztatni akarja.
Nem hiszem hogy egy Munkaügyi Biróság által lerokkantositott ember , főleg ha véglegesitve van, azért legyen felülvizsgálva mert Önök azt hiszik lefizette a Biróságot!!
Ez már nonszensz. Ebben az esetben emberi jogok, emberi méltóság sérül.
Köszönöm ha elolvasta és mélyen elgondolkodik milyen szankciókat alkalmaz!

Tisztelettel:

Egy Magyar Polgár
(Bocsánat hogy nem irok nevet, de Ön igy szólitott meg levelében)

Kapják. saját részre 1 pl.
ujságok, több pl.
Miniszterelnök Úr 1 pl.

kiszolgáltatott # 2011.05.18. 13:21

Én a saját esetemet szeretném megosztani:67%-os voltam,50%-os rehabilitálhatóvá minősítettek.
Megfellebbeztem,2. fokon helybenhagyták az első fokú határozatot.De azt véleményezték,hogy állapotom csak a 2.foktól "véleményezhető".Az 1 és 2 fok között talán meggyógyultam?
A rehab járadékigényt még az első fok után beadtam,de azt mondja a Nyugdijintézet,hogy akkor is kimaradok 1 hónap ellátásból,mert Ő csak a 2.fok dátumát nézheti.Most nem tudom,hogy az 1.és 2.fok között én mi voltam?rokkantnyugdijjas,vagy rehabilitálható 50 %-os,de úgy látom hogy senki voltam.Ill.úgy kell nekem,miért fellebbezetem.Mert ha nem fellebbezek,mondta a TB-s hölgy akkor lett volna csak folyamatos az ellátás.
Már bünösnek éreztem magam egy darabig,hogy miattam tönkre ment az ország,mert se meg nem haltam,se meg nem gyógyultam,most meg senkivé váltam,de lehet,hogy ez a cél....

Ricuska # 2011.05.18. 13:31

Kérek szépen mindenki, aki ugy érzi hogy jogai sérülnek, ellátását elveszik, vegye komolyan az alábbi linket, mert ott segitséget kaphat ha ez a módositó inditvány megszavazásra kerül!!!
http://helsinki.hu/…ok/htmls/869
Internetes oldalt érdemes olvasgatni illve az ott megadott elérhetőségen fel lehet őket hivni!!!!
Nem kell szervezetet alakitani, hisz ilyen sok embert ugysem tud egy Bp.-i, Debreceni vagy alföldi képviselet képviselni!!

Veronika13 # 2011.05.18. 17:34

Van-e valakinek tapasztalata,vagy valamilyen információja ,ha valakit 52%-ről levettek 40%-ra,és egyúttal aggályosították a jogosítványát,ki kell fizetnie a vizsgálat díját?Jogosítványa másfél év múlva jár le,,mikor megújították,akkor kifizette az orvosi vizsgálat díját.Most kapta a behívó levelet,hogy mikor menjen,vigye az összes orvosi papírját és a befizetett csekket.
Az már más kérdés,hogy nem rokkant,tehát munkaképes,de a felülvizsgáló szerint nem alkalmas jármű vezetésre.
Kezelő orvosától szakvéleménye van,hogy nincs akadálya a járművezetésnek.
Ezt miért csinálják azon kívül,hogy született egy kormányrendelet 2010-ben?

kiszolgáltatott # 2011.05.18. 19:27

Én láttam az "egyenesbeszédben" Rétvári Bencét ,felháborító volt amit mondott,valóban arra volt kiélezve a mondanivalója,hogy a 700 000 rokkantnyugdíjjas milyen sok,és hogy a felülvizsgálandó 220 000 fele csaló.Nekem ez már sok.. Szinte provokálják a betegeket,hátha halálra idegesítik őket,nekem már a műsor alatt romlott az állapotom,mert vérlázító volt a gyanúsítás.
Előtte meg a mozgáskorlátozottak egyesület elnöke elmondta,hogy EU átlagban sem sok a Mo-n a nyugdíjkorhatár alatt lévő rokkantak száma,kb.360 eezer.és ezek 80%-a 46-64 év között van.Mellesleg a kormány velük sem egyeztetett...

keke1 # 2011.05.18. 20:05

Nekem is ez a benyomásom,ezt a 700 ezres számot már annyiszor számtalan fórumon cáfolták, hogy már csak az egészen hülyék hiszik el.

Meg a rétfalvi félék,ők központi utasitásra játszák a hülyét.