Még a jövőhét is belefér a 2 hétbe.
Ügyész / ügyvéd
Nem tudjátok, hogy telefonon vagy emailben értesítenek? Nekem két hetet mondtak, abból már több, mint egy eltelt.
Levelet mondtak, csak azt nem, hogy mail vagy posta :D
Minden nap lesem a postást és napjában 10X nézem az e-maileket. Szörnyű ez a várakozás. Lehetséges, hogy ezt sem fogják elsieti és csak következő kedden lesz értesítés...
E-mailt szoktak küldeni annak akit felvettek, akit meg nem, annak kicsit később levelet.
Valahogy ettől az információtól nem lettem nyugodtabb, de azért köszi :)
Én is úgy tudom, hogy akit felvettek, annak sokkal előbb szólnak, akit meg nem, az kb. okt. 6-án kap egy levelet, hogy sajnos nem. Valaki nagyon bennfentes szerint mindig a 6. napon szólnak, ha sikerült. Nem tudom, hogy igaz-e, de ez már ugye eltelt.
Sziasztok!Nekem azt mondták elbeszélgetésen, hogy 15.-éig értesítik azokat, akiket felvettek.Aug. legvégn voltam elbeszélgetésen. Szóval remélem a héten lesz eredmény...
sunnie!
Téged melyik ügyészségen hallgattak meg?
:) A LÜ-n. Mert grána téged nem ott?
De-de, csak mivel már első körben is voltak helyi meghallgatások, ezért kérdeztem. Én szeptember 3-án voltam a LÜ-n.
De nagy itt a csend :)
Valaki tudja, hogy meddig kell várni az eredményre még???
Ebből már jövőhét lesz... :(
Én már nem tudom :S
Azt mondták 2 hét... Abba még a jövő kedd is belefér. Nyilván jelentkezni fognak, szóval nyugi, élvezzétek inkább a hétvégét.
Sziasztok! Még mindig senkinél semmi? Az lehetséges, hogy egyikünket se vették fel, aki a fórumot olvassa? Nekem pénteken azt mondták telefonban, hogy nagyon hamarosan értesítenek.
Nálam semmi. Igaz nem is jelentkeztem. Nem is vettek fel.
Nálam sincs hír...megőrülök már...
Nálam sincs hír, de holnap jár le a 2 hét, szóval még türelem :)
Egyelőre semmi...
Szerintem egyikünket se vették fel...
Az nem lètezik...
Állítólag postán fognak értesíteni hamarosan bennünket, a döntés már megszületett.
Sziasztok! Jöttem én is együtt izgulni... :)
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02