Én is várom a telefont, remélem bejutok a második körbe, de nem tudom hogy mikor hívnak ha sikerült az első körön túljutni.
Ügyész / ügyvéd
Koko!
Melyik varosba palyaztal?
Én a fővárosba jelentkeztem.
Egy ismerosom tavaly oda jelentkezett es telefonon megmondtak neki, hogy behivjak-e vagy nem. Azr nem tudom hova telefonalt, a fore, vagy legfobbre.
Esetleg probald meg te is.
Ezek szerint Te nem Pestre jelentkeztél!? Köszönöm a tippet, azt hiszem még ezt a hetet kivárom, hátha hívnak, aztán ha nem felhívom őket.
De én is a kerületeket jelöltem meg!
És Neked sincs még semmi infód? Nem hívtak? Te sem érdeklődtél?
Mondhattak volna valamit azért, hogy ha eddig meg eddig nem hívunk akkor ne is várd.
És Neked sincs még semmi infód? Nem hívtak? Te sem érdeklődtél?
Mondhattak volna valamit azért, hogy ha eddig meg eddig nem hívunk akkor ne is várd.
Sajnos semmi infóm. Az interjúd biztató volt?
Hát elég kötözködő volt a főügyész, de a többieket hallgatva mindenkivel ezt csinálta. Miért akarok ügyész lenni? Miért nem bíró vagy büntetőjogi ügyvéd, meg hogy a szakmai önéletrajzom nem indokolja nagyon az ügyészségre történő jelentkezésemet, de azért pozitív vagyok! :)
Neked hogy sikerült?
Kb tök ugyanígy.
Úgy tudom az átlagot is nézik.
Melyik egyetemről jössz?
Károli, de nem aggódok miatta, annyi mindent nézhetnek ami miatt nem felelek meg. :)
Na telefonáltam Nekik, szeptember 9-10, az nem volt egyertelmu hogy akkora hivnak vagy akkor hivnak, de meg varni kell a telefont azt mondták.
Ez jo hir!A sulit csak amiatt kerdeztem, hogy ismerjuk-e egymas, szerintem nem nezik, hogy honnan jossz.
Annak, hogy telefonon keresnek majd, nem orulok, mert az e-mail biztosabban megjonne. Mi van, ha nem veszem fel? :(
Tavaly szept 10-12 kozott volt a meghallgatas.
Megadnad a szamukat, hogy tudjam ki keres majd?
A legfőbb ügyészség személyügyi és továbbképzési osztályát hivtam, ahova a pályázatot kellett küldeni. Nem tudom csak telefonon szólnak-e, csak én kérdeztem hogy akkor várni kell még a hivásra és azt mondták igen. A szám amit hivtam: 354-5640. Remélem akkor jövőhéten jön a várva várt hívás! :)
Kerlek erteits, ha szolnak! En is ezt teszem.
Nincs mas ismerosod, aki jelentkezett?
Persze értesítelek! Sajnos nincs más, én már két éve végeztem, szóval nem vagyok kapcsolatban a friss diplomásokkal.
Te hogy tudod, a masodik kor is hasonlo az elsohoz? Tehat foleg a szemelyes indittatast firtatjak?
Sziasztok! Igen, a 2. körben is a szokásos kérdéseket teszik fel, szakdoga téma, szakmai gyak, miért érdekel a pálya, ha már dolgozol akkor arról egy keveset, kb. 5 perc az egész, legfőbb ügyész helyettes és az adott főügyész szokta tartani.
Én anno Baranyában pályáztam, az első körre telefonon hívtak be, a 2.ra emailt küldtek, és vissza kellett jelezni.
Ami számít nekik, az a minimum cum laude, bünti-be és polgár-ppből négyes-ötös, jó pont a büntis témájú szakdoga és ügyészségi szakmai gyak, de nem feltétlenül fontos. A legfontosabb, h az interjún látszódjon h tényleg ez érdekel igazán.
Tudom idegőrlő a várakozás, de megéri. :)
Én most a szakvizsgára készülök, szerencse h létezik ez a fórum, nagy segítség. :)
Koszi!
Jovohet kedd-szerdan lesz a masodik kor, ugyhogy akik bejutottak, mar hivtak oket szerintem. Igy jartam :(
Még engem se hívtak, telefonálj be és érdeklődj!
emailt küldenek,nem telefonálnak.nekem sem jött értesítés,de ismerőseimnek igen
És tudni vmit arról, h mitől függ, h 2 v 3 körös lesz ez az egész?
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02