Drága Mentaa!
Ha már lemész minek visszadni?! Ne add vissza, sikerülni fog az.
Hogyan kell szerezni 140 pontot az egyetemre?
Hát persze, hogy feljelentkeztem, még az első napokban. Lassan már veri a 10E ft-ot, a bírságaim száma, amiért minig feljelentkezem, de sose megyek el. Beszámoltam neked, hogy mennyi időt tudok a gyerek betegsége miatt ismételten ráfordítani, hát nem sikerült 4 nap alatt megváltanom a világot. Úgyhogy még kiforratlan bennem, hogy lemegyek-e, szokásom szerint vissza adni a tételt!
Valószínű igen, mindent az dönt el, hogy milyen állapotban lesz a gyerek a jövő heti brutális vizsgálat után. Hogy én milyen állapotban vagyok, az meg már régen nem is téma!
Azért köszi, hogy érdeklődsz és gondolsz rám!
Szép hétvégét mindenkinek!
Helgacsajszi!
Itt, már jónéhányan megtapasztaltuk mit jelent félni az életnek egy s más dolgaitól, de azok nem azok amik 15 évesen érik az embert, és főleg nem ami egy 15 évestől éri az embert! :))))
Mentaa! Persze, jobb is ha mindenki fél tlem... kemény vagyok...felkiáltójellel írok!
XD
Szia Mentaa!
Látom elindult az ÁV. kurzus. Nagyon szorítok és figyelemmel kisérlek, ha beszámolsz. Jelentkeztél már?
Gyerekek! Erre a hallgatói fórumra csak a mi járunk?
Egyébként tök jó, hogy ismerős arcokra bukkan az ember! :)))))))))
Leg, mint süldő, és mint lány...muris! :)))))))))))
Helgacsajszi! Gyanús vagy! Támadt egy fura érzetem veled kapcsolatban, épp az írásjeleid miatt! :)))))))))))))))
Rexor! Nem vész el, csak átalakul...ez is jó! :)
Na, ismételten meg kell, hogy állapítsam, hogy megérte az esti mosolygásért betérni hozzátok!
ildianya!
Hogy felhorkantak a skacok, figyeled! Azért fel a fejjel, én is elváltam, nekem is sok ballépésem volt, de sajna bármennyire is pocsékul esik, igazat kell, hogy adjak, a fickóknak. Õsi mondás, hogy mindenki a maga szerencséjének a kovácsa! Ettől függetlnül, én azt mondom, hogy egyetlen dolog számít, az egészség! Az összes többi ballépés, férelépés, csalódás pótolható, nagy szencségeléseket követően akár még felejtehető is! És tudod, most is azt mondom, hogy nem cserélnék egyik volt, vagx jelenlegi évfolyamtársammal se, akinek jogi diploma van a kezében, van állása, alkalmanként még akár partnere is, de nincs gyereke! Igaz mellettök százszor gyorsabban öregszik az ember, és borzasztó nehéz mellettük megközelítőleg ugyanaz maradni mint korábban, de hogy mennyire sivár nélkülük az élet azt csak az tudja, akinek már van! Kívánok neked szerencsésebb lépéseket! :))))))))))))
Ahha! Értem...
KBS! Nagyon szimpi vagy nekem..majd ha odakerülök megkereslek, hogy lehetek-e a gyakornokod.
oksa?
hihi
(gondolom nagyon örülnél nekem :P)
Példálózni Legislator példálózott. Viszont Helga tobzódik benne.
Semmi baj, Helga - Dr.Attika sem értette. :P
A felkiáltójellel Legislátor példálózott. Õ pedig se nem süldő, se nem lány.
Kovács_Béla_Sándor
Nem értettem az előző hozzászólásod.Bocs.
Szöszke vok
:)
„A felkiáltójelnek van egy szimbólikus jelentése, ”
Nu, az meg még furcsábban mutat egy süldőlány szájából... izé.. billentyűzetéből...
(Asszem, mindjárt ki leszünk cenzúrázva :)
Aha!
Ha ti mondjátok.
A felkiáltójelnek van egy szimbólikus jelentése, amely Hammurappi törvényoszlopával hozza rokonságba...
Sunshine after the rain.
Már mondtam: engem nem zavar. Ha neked jó...
Dixi, et salvavi animam meam.
jah bocs lépek.
Kovács_Béla_Sándor!
Az 5 liter kávé stimmel. :DD
Nem igaz. Csak azért mert nem szeretem a pontot. Mert olyan béna. A felkiáltójel sokkal jobb!!!!
Az olyan cukeeee. De ha zavar nem csinálom...különben majdnem írtam egy olyan választ ami...nah mind1.
lépek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kedves Helga! Egy kamaszlányt fest, aki a nagy lelkesedésében kizárólag kiabálva képes kommunikálni. Megállíthatatlanul és ujjongva hadar, mintha legalább öt liter erős feketekávét ivott volna meg reggelire.
Szerintem poroszos stílust, s nem többet:))).
Sunshine after the rain.
Kedves Kovács_Béla_Sándor!
Mond elnyugodtan...milyen képet sugároz?
Aztán majd én is mondok valamit, csak érdekel...
jogero.birosag.hu: gyúrj a jogra! Ez aztán a cool kis honlap. Jog gyermekeknek-ezt egyébként már a sárospataki jogfakadémián megírták tankönyvben a 18. század végén. Nekem tetszik, főleg a nyulas jogeset. (Meg több nincs is).
Sunshine after the rain.
Én egy kicsit költőibb volnék, mint Rexor barátom: "Az álmodozás az élet megrontója, mely kancsalul, festett egekbe néz." -mondá Vörösmartynk. Persze jó, ha vannak céljaid, de azokat lépésről-lépésre (step by step) kell megvalósítani. Tehát előbb a gimnáziumi történelem tankönyvet kell megtanulni és csak majd 18 évesen a római jogot. Az ember tök másképp lát dolgokat koronként.
Sunshine after the rain.
Helga magam azt javallanám, hogy nem törődj még most semmivel, bár itt kegyetlen sok bölcsességet halhattál :) Ha zongorázni akarsz (és van rá lehetőséged), zongorázz, mert egyre kevesebb időd lesz rá. A tesódat pedig passzold le nyugodtan, nem vész el (csak átalakul :)
Ildi Attilával egyetértek, ez a Te választásod volt. Ha máshogy döntesz lehet hogy most mást fájlalnál (pl. hogy nincs két gyereked :)
Kedves Helga! Annyiféle írásjel létezik még a felkiáltójelen kívül. Elmeséljem, milyen képet sugároz rólad a sajátos írásmódod?
ildianya!!
Én ezt értem, bár rám ez semmiképpen nem mondható! Ugyanis nagyon sok rokonom van! Biztos hogy az nem történik meg hogy a pénzen múlik hogy sikerül-e elvégeznem az egyetemet! Bár gondolhatod, hogy egy pisis 15 éves vagyok, és hogy nem tudok semmit, de szerintem nem kellene mindenben a legrosszabbat látni! Csak mert ezt (amit írtál) már többször hangoztattad! Sajnálom hogy neked így sikerült...és kösz a bíztatást!!!
De sztem ne nézd mindennek a rossz oldalát!!!
csak mert így kezdted:"az jó, hogyha kitartó és lelkes vki.
én is voltam."
DE bocs!
Nehéz dolgok ezek. Senki sem tudhatja, hogy a sorsa miként alakul. Én 18 éves koromig meg voltam győződve, hogy történész leszek, a sors terelt más pálya felé.
Sunshine after the rain.
Kedves "ildi anya"!
Jogász vagy? Ha igen, akkor tudnod kell, hogy pénztártól történő távozás után reklamációt nem fogadunk el. Ha nem vagy jogász akkor még azt is tudnod kell, hogy a házasságkötés, gyermekvállalás mind szabad elhatározáson alapul. Ha a testedbe engedtél egy férfit gyermek nemzése céljából, onnantól Te vagy felelős azért ami történik. Már szinte közhely, hogy nem a férfiak, hanem a nők választanak partnert. Ha így van, akkor a választás következményét is vállalni kell. A TESCO-ba sem mész vissza, hogy nem jól választottam, adják vissza a termék árát.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02