haha!
Dr.Attika! NEm csak 2006.szeptember.03.án voltam butuska.
:))))
De most már nem tudok mit csinálni!!
:(((((hüpp)
Hogyan kell szerezni 140 pontot az egyetemre?
„Ugyan már ki nem másol?? ”
Nem erről jut eszembe...
Egy ember hugyozik az úszómedencébe. Amikor az úszómester ráripakodik, ő visszaszól:
- Hiszen mindenki belepisál!
- Na, ja. De a többiek nem a három méteres trambulinból...
Ezt a szösszenetet nyomtasdd ki és vedd elő 2. évfolyamos jogi egyetemistaként és akkor azt fogod mondani, hogy : Helgacsajszi, de butuska is voltál 2006. szeptember 03-án...
Miért kéne elolvasnom? Azért mert másoltam?
Ugyan már ki nem másol?? Ha ingyen valamit megszerezhetek nem fogom megvenni 4500 FT-ért.
„A barátnőm kölcsönadott(hogy lemásoljam) 15 cd-t. :))))”
Jaj. Ajánlott olvasmány - mint leendő jogásznak - a szerzői és szomszédos jogok.
Hogy ez milyen hülye kérdés volt!Bocs...
XD
Hm...tudom h nem ide tartozik...de annyira boldog vagyok!!!!
A barátnőm kölcsönadott(hogy lemásoljam) 15 cd-t. :))))
Kérdezhetek vmit? Ha mondjuk valaki a suliból vagy akár én is terhes lennék, akkor az igazgató szó nélkül kirúg. De miért? És ha mondjuk az a tanuló elvetélteti?Akkor ugyanúgy kirúgják? Viszont ha ez esetben nem, akkor ez nem ér, mert lehet hogy meg akarja tartani a babát, de az iskola miatt ezt kell tennie........
lol Sasfika!
Sasfika! Ez szép volt!!
„De egy kicsit visszább olvasva szépen leírtam, ”
Igen, hat oldallal odább. Csak azóta szépen szanaszéjjel offoltuk.:) A magam részéről elnézést is kérek érte.
KBS!
Jól tudod, az új rendszerben tantárgyi felvételi nincs. Csak - ha a felsőoktatási intézmény szükségesnek tartja - pályaalkalmassági, nyelvismereti, stb. felvételi vizsgát tarthat.
Az új rendszerben az érettségi vizsga egyúttal felvételi vizsga is, függetlenül, hogy közép vagy emeltszinten történt (míg a régi rendszerben volt ugye az érettségi és lehetett kérni közös érettségi-felvételit, ez utóbbi volt a felvételi is, az előbbit pedig nem fogadták el felvételinek)
De egy kicsit visszább olvasva szépen leírtam, hogy az új rendszerben kinek hogyan számolnak pontot, mit kell és hogyan csinálni :)
SF
Velko!
Az általad szerzett pontok összege, amennyiben csak szerzett pontokat akarsz vinni (miért is ne, mert a vitt pontok nem biztos, hogy jobb eredményt mutatnának): 120 pont.
Az általad tett érettségi vizsgák középszinten tett érettséginek felelnek meg, érdemjegyed alapján 100%-osak, így a szerzett pontok érettséginként 30-30 pont, azaz összesen hatvan. Ezt duplázzák, ha nem kérsz vitt pont számítást, így a szerzett pontod ez alapján 120 pont.
Viszont ez még édes kevés tud lenni, lévén aki tesz emelt szinten érettségit és a maximális ponthatárhoz szükséges százalékot teljesíti (91% azt hiszem), akkor az őáltala szerzett pont máris 134, mert 120 az érettségi miatt + 2x7 pont az emelt szintű érettségi miatt. Ezt még megfejeli egy nyelvvizsgával, és máris meg van a gyakorlati maximum, a 144 pont. Te pedig ha nem teszel emelt szintű érettségi-felvételi vizsgát újra, akkor max 130 pontot tudsz összekaparni (meg ha a felsőoktatási intézmény fogad el felsőfokú OKJért plusz pontot, akkor max 15-öt)
SF
;) (Félig vicc)
Egy leendő jogászhallgató megpróbálkozhatna azzal is, hogy maga próbálja megkeresni és értelmezni a vonatkozó jogszabályt.
Egyébként az ötösnél jobb érdemjegy aligha létezik; de előfordulhat, hogy mindenféle pluszpontok is kellenek a felvételhez. Nyelvizsga, ilyesmi.
- ben érettségizett és a magyar és a töri is 5 lett, azt hogyan számítják át pontokká?
Áh igen én is velük lettem volna! Csak mivel én másik városba járok suliba,(minden nap busszal járok), így nem tudunk talizni.
:((
Nah de sebaj! Úgy sincs ott olyan sok barátom...
XD
Igen oda.
Helgacsajszi! Akkor mindent bele! Ja, és én bátorkodtam megkérdezni, hogy mizújs suli téren! És még csak megközelítőleg sem lehet összekeverni Dr.Attikával! Ugye Drati? Elférek a zsebedben! :))))))) /minden féle tekintetben! :)/
Drati! Egerben jártál középiskolába?
Helgacsajszi! Ennek örülök. Viszont ilyenkor nem könyvet kell csomagolni, hanem az osztálytársakkal kibeszélni a nyarat. Minket annak idején az első tanítási nap végén mindíg az egri sörkertben ért a kora őszi napsütés.
Igen KBS. Jól tudod. (és ne kiabálj Velko)
:DDDD
Dr.Attika!
Már vártam a sulit. Ma volt az első nap. Megkaptuk a könyveket, a hátam még mindig fáj. :))
Igen nem lesz időm sokszor feljönni.(ne örüljetek) De amint tudok jövök. XD
Megyek, becsomagolom a könyveket.
Egyébként magyar és történelem.
Ha jól tudom, az új érettségi rendszerben nincs már felvételi.
(NE KIABÁLJ!)
Sziasztok!
A SEGÍTSÉGETEKET SZERETNÉM KÉRNI! ÉN JÖVÕRE SZERTNÉK JELENTKEZNI A PÁZMÁNY JOGI KARÁRA. AKIT MÁR FELVETTEK LEGYENSZIVES ÍRJA LE NEKEM A FELVÉTELI MENETÉT, AZT, HOGY MILYEN TANTÁRGYAKAT VESZNEK FIGYELEMBE, ÉS, HOGY VAN E EGYÁLTALÁN FELVÉTELI.
SEGÍTSÉGETEKET ELÕRE IS KÖSZÖNÖM.
E-MAIL CÍMEM: BUBA22@FREEMAIL.HU
VERA.
Helgus, én is gyerek vagyok még, csak kicsit nagyra nőttem. Már mint ami a naptári éveim és kerületem illeti! :)))))))
Mit szólsz a sulikezdéshez? Mikor "látunk", mert mintha azt hangoztattad volna, hogy tanulás mindenek felett ?! :))))))))))
Hm...ezt nem tudtam.
Hogy itt miket tanlhat az ember. :))))
Ezek az idézetek majd húszévesek ám. Konkrétan a Voga-Turnovszky 80-as évek végi paródiájából vannak.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02