Hi-hi! Köszi!
KBS! Ezt egyből gondoltam. Aki ilyen idézeteket tud mint te...bár nekem lenne ilyen nagypapám.
:DD
Hogyan kell szerezni 140 pontot az egyetemre?
Na, na. Én a fiatalabb nagypapák közé tartozom. :)
KBS életkorát nem közölte, de jelezte, hogy nagypapi ami cca. 50-et jelent. Magam 46 éves vagyok. A fórumok tegezősek tehát lényegtelen, hogy tegeződünk, vagy magázódunk. Bár egy kérdezőnek párhuzamosan válaszolgattunk KBS-el és ő először tegezte a kérdezőt én meg azt éreztem, hogy az illető komoly jogi tanácsra vágyik és ekkor nem szabad "perte" fellépni. Önözve válaszoltam neki és örömmel láttam, hogy KBS is átváltott önözésre. Helga maradj nyugodtan a tegezés mellett, szerintem senki nem veszi zokon.
Aludj jól.
Ez nagyon jó!
Különben még meg sem kérdeztem h itt ki hány éves?!
Mert én csak úgy letegezlek benneteket. Mindegy! Gondolom már szóltatok volna ha zavar.
Jó éjt!
Helga drága! Én főleg ilyeneket tudok. :)
Az idézet egyébként úgy folytatódik (12):
"Zöld sárga, zöld sárga,
császárné pávája...
Ha melbimbó lehetnék,
rám szállnának a lepkék..."
A dallamát, sajnos, nem tudom elmondani :)
Ez az Hekgus! Mindent bele!
Én is lázadó típus vagyok, egyébként meg járatnám én incifinci farkamjankó nőicipőben azt az eszement bar...t aki feltalálta. De legalább is egyszer leküldeném az ország másik végéből tömegközlekedési eszközön Pécsre. Tudná a nyomorultja, hogy mi teszi tönkre a női lábat!
Drati! Kissé már túllihegjük ezt a felelősség témát, olvasd csak vissza, én egyszer sem állítottam, hogy nem mindenki a maga szerencséjének a kovácsa. Egyébként meg egyenes következménye, annak amit írtál, hogy ha nincs meg a női férfi modell, akkor a személyiség és szocialaizáció valamilyen fokban sérül!
Ja, és csak úgy megjegyzem neked, hogy én a sajátomon kívül +2 gyereket nevelek, akiket nem akart az anyjuk, még tartás fejében sem, a bíróságnak nem is kellett megerőltetni magát azzal, hogy az apjuknak ítélje, mert egyszerűen nem kellettek neki. Kérdés az, hogy ezt +an, vagy -an ítéljük-e meg. Mert ugye, ha valaki belátja, hogy alkalmatlan az anyaságra, akkor jobb, ha nem mérgezi a gyerekei életét tovább. De ha megpattan, aztán szül még egyet, akire viszont igényt tart az év 365 napján, akkor más a helyzet. Szóval ismételten megerősítelek Drati! Vannak díszes anyapéldányok a világon! De, mint a mellékelt ábra mutatja, pocsékul döntő apa is akad!
Hihi! Ez jó...még nem hallottam.
KBS! Te ilyeneket is tudsz??
:))))))
„Az a szép, az a szép, akinek a Pokolgép
Robbangassa széjjel a fejét!”
Most soroljam?
XD
System of a Down,Depresszió,Pokolgép,Replika, Hammerfall,Janis Joplin, Avril. Meg ilyenek!!!
De nem vagyok olyan "vadállat"!!
:))))
Köszönjük. A helyedben 40 fokban (celsius) azért még rákkörként sem viselnék bakancsot. Egyébként milyen zenéket hallgat egy mai ifjú rockerlány:)))?
Sunshine after the rain.
Jaja! Ez nem egy egyszerű jogifórum. Öltözködés, kisugárzás az írásunk alapján!
Különben néha olyan mintha veszekednénk, de erzsébet, ez téged ne tévesszen meg!
Imádom ezt a társaságot.
vicces beleolvasni a fórum ezen soraiba :) kicsit olyan már, mintha a sok nagy nevelné a tinédzser helgát :)
már ha hagyja magát :))))
„De szeretem a flippfloppokat. Gondolom tudjátok mi az?!”
Jaaa... Persze...
Dr.Attika!
A bakancs nem női cipő!!!! Ez így van. Engem egyáltalán nem érdekel a divat!! Azért hordok bakancsot, mert rocker vagyok. Ja, természetesen, ha eljön az az idő amikor a barátommal szexuális életet fogok élni, akkor majd nem bakancsot fogok hordani. Különben nem csak bakancsot hordok, van tornacipőm is, bár az sem lányos darab. De szeretem a flippfloppokat. Gondolom tudjátok mi az?! Amúgy azért hordok bakancsot, mert nekem tetszik, és ha ez valakinek nem jön be(nem rád értem,hanem egyéb emberekre), az az ő bajuk!
(a hozzászólás a felhasználó kérésére törölve)
Helga!
Mondta már valaki, hogy a bakancs nem női viselet. Múltkor láttam egy riportot a televízióban dr. Sütő Enikő volt sztár manökennel, aki azt nyilatkozta, hogy a bakancs viselése teljesen idegen a női valótól, de ő is felvette a divat hatására. Nos férfiként javaslom, hogy bakancsot ne hordj! A bakancs egyetlen funkciója, hogy tartsa a bokát akkor, amikor erős igénybevétele van a lábnak. A női láb szépségének kiemelése a női cipőkkel történik. Gondolj bele, hogy a szerelmeskedésben beteljesülő randevúk egyik eleme a nő lábáról a cipő levétel. ( Bizonyára olvastad klasszikusoktól, hogy pezsgőt ittak az imádott cipőjéből.) Gondolj bele milyen élmény várja a Téged meghódítani akarót a bakancsod levételekor. ( A bakancs koncentrálja legjobban a lábszagot.) És egyálalán hány liter pezsgő fér egy ilyen bakancsba? Ne dőljj be az ilyen multis keresletnövelő csapdáknak!
Drága Mentaa!
Ez is igaz amit leírsz. De mint 23 éve gyakorló apa, férj úgy látom, hogy a döntés mindíg a nők kezében van az életük párja és gyermekük apjának megválasztásában. ( Akinél a döntés joga azé a felelősség, akié a felelősség, annál a döntés joga.) Ha ez a döntés később rossznak bizonyul, akkor csak is a döntést hozó személy az ok és okozat létrehozója. És van ennek egy családjogi vonulata. ( Kanyarodjunk vissza a joghoz.) Rossz döntés, válás. Mindíg az anyának kell felnevelni a gyermekeket? A válsz nem. Nagyon kevés nő tud a gyermek érdekében dönteni. Legyen csak nálam, kapjam a tartást, lakjak a régi közös lakásban. "Az a bitang meg kinlódjon." Hogy egy fiúnak apa kép kell a normális fejlődéséhez az smafu. Ezt a később hozott "apukák" ritkán tudják teljesíteni. A 80-as évek közepén, mint katonatiszt figyeltem fel arra a jelenségre, hogy sok olyan fiatal vonult be a hadsereghez, akinek már a nagymamája is elvált volt és teljesen balfékek voltak minden gyakorlati kérdésben ( nem tudtak fát vágni, befűteni fatüzelésű, de még olajkályhába sem stb.) viszont nagyon "képzettek" voltak intrikában, pletykában és sz..r keverésben.
Dr. Attika!
Igenis! A bejáratom a bakancsom, az azt jelentette, hogy kipróbálom az új cipőmet amit vettem, ami ez esetben egy bakancs.
És most megyek egyet, mert nagyon fáj a fejem, és reménykedem abban, hogy a lágy szellő és a gyönyörű látvány, ezt elmulasztja!!
XD
Pá
„Egyébként meg sírig tartó szerelem nincs”
Már hogyne lenne! Tele velük a legendárium. Igaz, valamenyi esethez kellett, hogy az a sír igen hamar jelentkezzen...
Azért Drati!
Hidd el, ha ismernéd az én válási történetem, nem dobálódznál ilyen könnyen a magadnak döntötted felkiáltással. Mert igaz, hogy a döntéseink nagy részéért mi magunk vagyunk a felelősek, de amikor a körülmények is ellened játsszanak, akkor hidd el, ahhoz baromira kevés az emberismeret. Én 7 évet voltam együtt az exel, miután összeházasodtunk, és 2 hét leforgása alatt rá kellett döbbennem, hogy életem legelbaltázottabb döntése volt. Ilyenkor szoktak felemelkedni a fejek, hogy hét év nem volt elég, hogy rágyere? Hát, nem, tudott az élet olyat produkálni, ami nagyon kevesek számára derült volna ki 7 év alatt. Szerencsére nem született belőle gyerek, de nem rajtam múlott, ugyanis azért mentem hozzá, mert szerettem és igen, apának is jó apának tartottam a fickót. És most is hiszem, hogy az lenne, ha.....
De nem lesz az soha, mert.....
Egyik esetben sem a fórum profilja a folytatás, de ha érdekel, vagyunk olyan jóban, hogy elmondom neked magánban!
Szóval csak nyugtával a napot!
ildianya!
Alkalmanként az is szerencse, ahogy te is írtad, hogy a változtatás lehetősége megadatik, mert van amikor nem, vagy ilyen-olyan okokból nem engedjük meg magunknak, hogy változtassunk. Általában ez utóbbi esetben nem a mi szempontjainkat helyezzük előtérbe. És igen, aki nem próbálta, nem tudja, hogy a sorozatos kudarc mennyire el tudja venni az ember lelkesedését. De az is szent igaz, hogy ezen is csak mi magunk tudunk változtatni.
Egyébként meg sírig tartó szerelem nincs, szeretet és megbecsülés talán, és hosszú éveken át tartó felhőtlen boldogságban úszó párkapcslat, házasság szintén nem létezik. Ellentétes lenne a lélektannal, és az ember hormonháztartásának működési mechanizmusával is! :)
Kedves "ildianya"!
Ne szabadkozz! Dícséretes, hogy két gyermek mellett jogot hallgatsz. Mi férfiak( én konkrétan) csak azt akartuk kifejezni, hogy amennyiben gyermek nemzése céljából fogadsz magadba egy férfit, akkor azt tedd nagyon megfontoltan. Ha menet közben kiderül, hogy nem ő az ideál, akkor csak magad emberismereti hiányosságodat ostorozd. Én a szerelem mellett arra is figyeltem, hogy jó anya is legyen a feleségem. Sikerült. A házasságunk 24 éve tart, a fiunk 23 éves. Boldogok vagyunk és szeretjük egymást. Nem csak az a lényeg, hogy gyermek legyen, hanem azis hogy ez párkapcsolatban legyen ( magyarul férj és feleség között.)
mentaa,
persze az én rossz választásaimért én felelek. de a rosszul alakult körülményekért nemhiszem (elvált szülők, anyagi csőd a családban)- és azok is legalább annyira beleszóltak abba, hogy nem 18évesen kezdhettem álompályára készülni.
amúgy meg semmi sem véletlen, az biztos :) nekem már "csak" karrierépíteni kell, a gyerekek már megvannak :) nem kell majd 40évesen rohangálni, hogy erről lemaradtam.
amúgy tényleg csak miattuk érte meg az egész, mert tök jófej gyerekek :))
milyen brutális vizsgálat vár a gyerekedre?
enyim, a nagyobb most volt kórházban, mert kiszáradt, én meg napi 3x pohantam be hozzá, amikor a kicsi aludt. hát, össze tudják hozni a bajokat! de ő már jobban van, a bacijainak meg most ketten isszuk a levét a kisöccsével, mi betegedtünk le. de ez már egy másik történet.
Helga Kedves!
Miről lenne szó, mint Mentaa jogászi államvizsgájáról? Az amire Te most 15 évesen is vágyódasz. Ja és mégegy. Ha jogászi pályán babérokra törsz, akkor pontosan kell leírnod, hogy "szorkolok", vagy "szurkolok". A "bejáratom a bakancsom" kifejezés jelentheti azt, hogy új lábbelit vettem és annak használhatóságát kényelmi szempontból elősegítem, vagy unom a szobám és sétálok egyet. Ilyen finomságokra ( nem lényegtelen ) már kezdő jogász palántának is ügyelnie kell.
Mentaa! Cukee! Dehogyis nem! :))
Nah jó...nem vitázom!
Megyek! Bejáratom a bakancsom! XD
Nem tudom, hogy miről van szó, de én is szorkolok!
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02