Az usában sokan szuahélit tanulnak, az sem jobb. :)
De egy jó ismerősöm szerint egyébként oroszul kell tanulni, mert ők az új németek...
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
Az usában sokan szuahélit tanulnak, az sem jobb. :)
De egy jó ismerősöm szerint egyébként oroszul kell tanulni, mert ők az új németek...
igen-igen hasznos, akár csak az eszperantó:)
ismerősöm a perzsa nyelvet tanulja
:)
nem feltétlen a jogi nyelvre gondolok, a francia nem is tetszik, bár tudom, hogy ilyen területen az angol után ez jön
bár meggondolandó
Kedves bajussz,
Európában?
francia.
Kacsa11
spanyolra és olaszra gondoltam én is, de lengyelre még nem
bár úgy is meg tudok szólalni
zsibscsina, hócs! :))
viccet félretéve, a lengyelnek hol látod jövőjét, és miért?
lengyel
spanyol
olasz
heló!
az angol és német mellé milyen 3. nyelvet érdemes tanulni?
most gondolkodok, csak önszorgalomból, amivel Európában még jobban elboldogul még az ember
oroszt ne, azt olvasni is kell:))
Azt hiszem, hadtudomány.
dr. Szájzár:-D. De miből lett doktor ez az őrző-védő?
Sunshine after the rain.
Kedves DGKP,
szerintem az LL.M jobban megéri, mint az LL.B...bár ha még hallgató vagy, akkor az LL.B sem rossz.
végzősként vagy már végzettként mindenképpen az LL.M-nek futnék neki.
ha jól sejtem, akkor ez távoktatás lenne...szerintem nincs vele gond. nálunk szerencsésebb történeti fejlődésű országokban ez most egyre jobban terjed.
a probléma a német LL.M-mel inkább az, hogy az LL.M leginkább ügyvédi irodákban, kevésbé multicégekénél hasznos, de ezeknél mind inkább az angol jön jobban, a németre ritkábban harapnak rá...
kb. ennyi gondolatom támadt hirtelen.
ha valami kérdés még felmerült benned, tedd fel...igyekszem majd válaszolni.
Kacsa11
Helyesbítek. Vannak tucatnyian:-D.
Sunshine after the rain.
Ser: wow. Vannak vagy öten. Abból 3-4 kiesik.
Sunshine after the rain.
Sziasztok!
Kacsa1111!!!!!!!
Azt a tanácsot kaptam, forduljak hozzád! A kérdésem a következő: ér valamit Németországon kívül a Fernuniversität Hagen LLB (Bachelor of Law) ill. LLM (Master of Law) diplomája?
Válaszod előre is köszönöm!
L.
Gondolom, nem láttad, hogyan viselkedett a taláros majom...
ez a kamarai dolog nekem is eszembe jutott
de úgy is nézhetjük, hogy az ügyvédség hírét öregbítették:D
Nem jogi doktor a villalakó úr. Azt hiszem, ezt Legislator obzse truvája is mutatja.
A másik két aspiráns viszont valóban jogász volt; amelyik az ügyvédi talárban bohóckodott a "beszavazósón", az ellen én a kamara helyében etikai vizsgálatot is indítottam volna.
bocs, ez kissé demagóg volt
az ilyenek miatt, mint ez a dr. lázár vagyunk itt
http://www.allampapir.hu/…sadossag.ivy
Ser: Legalább jogot:-D?
Sunshine after the rain.
"A magyarországi törvények komoly jogszabályok által szabályozzák ezt a kérdést" - mondta el kérdésünkre Dr. Lázár László, az Israeli Operation Security Academy vezetője."
Sunshine after the rain.
Lenne ember arra a 10%-ra is, ha mondjuk tudnák az emberek, hogy van ilyen. Eddig az évfolyamon egy ember tudta pl. hogy mi az az LLM - annyiban nem reprezentatív a felmérés, hogy az ő apja a CEU-n tanít. :)
"...arra a 10%-ra meg nincs ember."
Van ebben valami, Impi...
Sunshine after the rain.
"jogvégzett villalakó":)
Az tetszett, hogy a VV "Doki" kategóriájában természetesen két ügyvéd volt bent a "beszavazóshow"-ban (ill. az egyik lehet, hogy jelölt), és mind a kettő úgy lemaradt, mint a borravaló. (Érdekes, orvos, fogorvos, állatorvos, vagy netán akadémiai nagydoktor miért nem akart VV Doki lenni, miért az ügyvédek nyomultak itt is?? :)) )
Valamelyik fórumban volt erről egy jó beköpés, valaki azt írta, mit képzeltek ezek, ki akar hetekig egy unalmas ügyvédet nézni..:)))
Egyébként a VV Doki egy izraeli-magyar cég ügyvezetője, harcművész kiképzőtiszt lett, azt nem tudom, hogy jogvégzett-e, vagy milyen doktor:))))
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |