A te korodban illik megkomolyodni:-))).
Sunshine after the rain.
A te korodban illik megkomolyodni:-))).
Sunshine after the rain.
Kedves Legislator,
értem...egy ideje már szüneteltetem ezen tisztségemet.;)
Kacsa11
Kedces Kacsa1111,
Azért mert a ködlovag gyorsan változtat helyet. Te pedig (pár esetben) munkahelyet:-D. És a lovag jóindulatú, igazságért kiálló ember (engem az eltés hölgyek "hölgyek, árvák, és kutyák védelmezőjének" neveztek, én is quasi lovag vagyok:-D). Szóval analógia, a ködlovag meg olyan krúdys, én meg nagy Krúdy-fan vagyok (pl. gyomornovellák+földik vagyunk).
Szóval remélem, nincs sértődés:-P.
'ja, mint lufiárusnak a nyílzápor!:)))' by Kacs
Azaz:-P.
Sunshine after the rain.
Kedves Legislator,
„Már hiányzott a cinizmusod, Guba.”
ja, mint lufiárusnak a nyílzápor!:)))
Kacsa11
Kedves Legislator,
tényleg! miért vagyok ködlovag?:)
Kacsa11
Dehogy örök! Nem sokára kinövi. Ahogyan kacsa sem ködlovag, mi a fenétől lenne az?
Kedves Guba,
Bírlak:-D.
Örök talány, nagy feladvány, könyvet lehetne róla írni. Hajlok arra, hogy itt a védő (az ügyvéd) a munkáját végzi, hiszen köteles a terheltet mentő körülmények feltárására. Ha a dolog bizonyítékhiányos, az ellen nem lehet tenni. Ha erkölcsileg a fenti terhet a védő elviseli, az a saját részéről rendben van. Hogy ha ez egy szándékos emberöléses ügy, abba jobb belegondolni, hogy mit éreznek ilyenkor az áldozat hátramaradottai.
Erkölcstanilag persze nem ennyire aggálytalan a dolog.
Azonban a lentebb tárgyalt esetben nem ez merült fel.
Imp: te az örök kétkedő/kérdező/lamentáló vagy, a lawyer Hamlet:-D.
Sunshine after the rain.
„Már hiányzott a cinizmusod, Guba.”
Szóval te is kedvelsz engem.
Leg, arról az ügyvédről mi a véleményed, aki bizonyítékok hiányában felmenteti a védencét, holott tudja, hogy az elkövette a terhére rótt bűncselekményt? (legyen az bármilyen súlyos)
Ha Leg. mester, és kácsa a nemzetközi irodák ködlovagja, akkor én mi vagyok? (kácsának külön: Te erre inkább ne válaszolj :DDD )
betartására=BETARTATÁSÁRA
Ettől a lentebb írtak érvényesek, mert jóra gondoltam, csak egy "at" kimaradt.
Sunshine after the rain.
'Mitől lenne ez bűnpártolás kedves „Mester“?' by guba
Félreértettél. "DDorothy: ezt érdemes lesz így előadni, amikor majd egyszer netán bűnpártolással vádolnak."
Ezt írtam. Ezzel arra céloztam (kiemelve, hogy nem a személy maga, a jelenség a lényeg, amely messze nem egyedi), hogy aki ma ügyvédjelöltként azt állítja, hogy (ő) nem tett esküt (fogadalmat) a törvények betartására, az jó úton halad afelé, hogy esetleges későbbi ügyvédi tevékenysége során bűnpártoló legyen (bár ez nem biztos). Nem a konkrét (jelenleg szóban forgó) ügyre értettem. Milyen virágot vegyek (és tegyek) az "ügyvédi etika" sírjára?
Egyszerűbb példával élve: minden kokós füvezett először. Vagy minden nagymenő kicsiben kezdte.
Azokat a bűncselekményeket, amelyekhez feljelentési kötelezettség társul, ma is betéve tudom, de ezt nem kell elhinned.
Sunshine after the rain.
Már hiányzott a cinizmusod, Guba.
KBS meg többet tud (rólam) mint gondoltam:-D.
Sunshine after the rain.
„Nem jelző az, hanem titulus (cím”).
Már értem...
Aki egyetemen tanít, azt megilleti a Magister.
Azzal, hogy nem jelenti fel, még ha ismer is ilyet, semmilyen törvény ellen nem vét, mivel nincsen feljelentési kötelezettsége. Mitől lenne ez bűnpártolás kedves "Mester"?
Béla, te tudod ki Legislator, vagy az itteni ténykedése okán tisztelted meg ennyire? :-))
Azért örülök, hogy megjelentél körünkben.
Sunshine after the rain.
Azt nem mondtam. De én csak a magam nevében beszélhetek.
Mert mi nem...
Szia:) Hát igen, melóztam:)
Szia, Karr:-D. Rég jártál erre...
Sunshine after the rain.
"Maradjunk annyiban, hogy tévedtél, mégse ismersz olyan ügyvédet, aki egyúttal kft. ügyvezetője is lenne."
Elvileg ismerhet. Ha egy ügyvédet a kamara fegyelmi büntetésből kizár akkor az a határozat előzetesen végrehajtható, vagyis onnantól ügyvédi tevékenységet nem folytathat. Így megnyílik az út előtte, hogy gazdasági társaság vezető tisztségviselője legyen. Viszont a határozat ellen beadhat fellebbezést a Magyar Ügyvédi Kamarához, ami ha megváltoztatja a határozatot újra ügyvéd lesz. Ebben az extrém esetben talán láthatott Dorothy ügyvédet kft ügyvezetőjeként.
Persze lehet, hogy a logikám rossz.
Köszönöm:-).
Sunshine after the rain.
Nem jelző az, hanem titulus (cím). És szerintem megérdemled.
Kedves KBS,
Megtisztelő a jelző, de nem vagyok rá méltó.
Sunshine after the rain.
Majd felterjesztünk erkölcsi helytállásodért a Köztársasági Érdemrend Nagykeresztjére.
Sunshine after the rain.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |