Jogasz szakon vegzettek tapasztalatai

Impossible # 2009.11.10. 17:24

"Soha nem éreztem, hogy bármiben is korlátoztál volna."

De ez nem jelenti azt, hogy ne akarta volna...(ugye) lolz

Legislator # 2009.11.10. 17:13

Kedves Chip:-),

Soha nem éreztem, hogy bármiben is korlátoztál volna.

Sunshine after the rain.

Legislator # 2009.11.10. 17:11

KBS: Én nem tudom, hogy mit/mennyit tudok az életről, vagy mit/mennyit nem:-D. Mindenesetre többnyire mindenki abból él, amit maga is megtapasztalt.
Csip:-): A jégcsapkirálynő is abszolút jelen van, sőt...
Imp: Grat az álláshoz:-DDDDDDDDDDDDD, ezt majd megünnepeljük. A skatulyázás pedig szükséges, kedves Imp. Ugyanis ha nincs egy körülbelüli skatulyád egy adott típusú emberről, akkor nem tudod, hogy mire számíts, és úgy átvágnak (hogy finom legyek), hogy csak úgy nyekkensz. Ez sima önvédelem, ami egy kor után mindenkiben megvan. Mondjuk gimnazista koromban nagyjából láttam, hogy kinél mi a pálya. Azonban mindenkit át lehet verni...

Sunshine after the rain.

Rexor # 2009.11.10. 16:40

KBS: az a szerencse, hogy Te jelen vagy mint az élet nagytudományú ismerője/császára :).

Komolyra fordítva a szót: nem tudom, hogy létezik e olyan ember, aki ismerné az életet és az emberi természetet. Ennek oka az, hogy ilyen nem létezik. Mindannyian mások vagyunk ("bár egyben másban hasonlítunk") és nincs olyan, hogy kollektív emberi természet.

Impossible # 2009.11.10. 16:14

Csip,

ja, találtam.
Ami a jégcsapkirályfiságot illeti: nem sorolom magamat sehova, azokat pedig nem birom, akik sorolgatnak. Nem szeretem a skatulyázást.

Kovács_Béla_Sándor # 2009.11.10. 15:17

Legislator nagyműveltségű, elmélyült tudású jogász, de ahogy elnézem, az életről, emberi természetről, viselkedésünk lelki rugóiról nem sokat tud. Még.

Csipke # 2009.11.10. 15:13

Kedves Leg,

Félreértettél, nem a véleménynyilvánításban akartalak korlátozni. :)

A hozzászólásom kizárólag arra irányult, hogy nekem más a véleményem így, nőként, viszont volt szerencsém tapasztalni (minekutána nem vagyok már 18 éves), hogy sok férfi vallja magának a jégcsapkirályfiságot, mint "jó csajozós szerep"-et.

De igen, ízlések és pofonok, van, aki szereti a jégcsapkirályfikat van, aki nem. Én nem.:)

Megjegyzem, nőkben is van jégcsapkirálynő, ha már itt tartunk. No, azokat a nőket se értem, és nem is tudok a magatartásukkal azonosulni. :)

Imp.,

most akkor te is keresel adóalapot vagy nem? Azaz: Találtál állást? :) (Erre irányult a "csak nem?") :)

Üdv.:

Csipke

Legislator # 2009.11.10. 14:38

Kedves Csipke!

Azt nem tudom, hogy a jégcsapkirályfikat értelmes, vagy kevésbé értelmes nők szeretik-e. Bizonyára van ilyen is, olyan is. Mondjuk általában többnyire 40, meg 30 alattiak a jégcsapkirályfik. (Ez az éveik számára vonatkozik...) Mert ez egy új típus.:-D Plázacicát meg szekrényhátút egyet sem ismerek (költözéshez jól jönne majd egy), ettől még lehet véleményem... Ha mondjuk a harmincas dolgozó értelmiségiekre gondolsz, valóban nem a jégcsapkirályfi a jellemző.

Sunshine after the rain.

Csipke # 2009.11.10. 13:29

jesszusom, ennyiszer nem akartam elküldeni, bocsi... :)

Csipke

Csipke # 2009.11.10. 13:28

Leg,

amit írtál, azért tanulságos, mert tényleg ez a sztereotípia, közben pedig abszolút nem így van - és most nem a plázacicákról és a felfújt szekrényhátú IQ betyárokról beszélek, mert ott valószínű úgy van, ahogy írtad.

Értelmes nő ki nem állhatja a jégcsapkirályfi-típusokat.... szerintem.

Csipke

Leg,

amit írtál, azért tanulságos, mert tényleg ez a sztereotípia, közben pedig abszolút nem így van - és most nem a plázacicákról és a felfújt szekrényhátú IQ betyárokról beszélek, mert ott valószínű úgy van, ahogy írtad.

Csipke

Leg,

Csipke

Legislator # 2009.11.10. 12:20

...futnak utána azok a nők, akiknek kell ez a típus...

Én ezt írtam. Senki sem olyan a férfiak között, hogy minden nő futna utána. És nem Impről írtam, hanem a jégcsapkirályfi-típusról:-D.

Sunshine after the rain.

Rexor # 2009.11.10. 11:13

Imp után futnak a nők? Ezt nem is tudtam. Én csak olyanokat láttam itt akik elfutottak előle, de biztos nem tartoztak a megefelelő csoportba :)

Impossible # 2009.11.09. 18:58

ment

Legislator # 2009.11.09. 17:55

Bocs, bro, ma válaszoltam, adat kell...
Jégcsapkirályfi=olyan srác, aki úgy tesz, mintha a megszerzendő lány nem is kellene neki, és pont ezért futnak utána azok a nők, akiknek kell ez a típus. Egyébként amúgy rendes, jólelkű srácok szoktak lenni a jégcsapkirályfiak:-D.

Sunshine after the rain.

Impossible # 2009.11.09. 17:07

Leeeeeeeeeeeeeeeeeeg!!!

Tegnap küldetm e-mail-t.
Megkaptad?
Ha megkérhetlek, e-mail-ben válaszolj majd rá, ne itt. Köszi.

Impossible # 2009.11.09. 17:03

Mit értesz jégcsapkirályfi alatt?

Legislator # 2009.11.09. 12:34

Szerintem csak kisebbségi komplexusod van. A 18-20 éves lányok kajálják a jégcsapkirályfikat, úgyhogy van benned fantázia, Imp:-DDD.

Sunshine after the rain.

Impossible # 2009.11.09. 12:26

Valamiért olyan érzésem van, mintha te lenéznél engem valami okból. Ez nem tetszik. Kíváncsi lennék, mi okod van rá. Nos? :P

Kolkhisz # 2009.11.09. 08:14

Impike!

Csak nem megfejtetted a titkot ennyi idő után???
Mondtam már neked, hogy megtalálod a google-ben, akkor nem kellett volna eddig várnod.
Látod? Soha nem hallgatsz rám. :D

Impossible # 2009.11.08. 09:22

"Egzotikus királyságok: Kolkhisz" lol

Impossible # 2009.11.08. 09:21

"régészeti leletek alapján fejlett volt Kolkhisz mezőgazdasága" :DDD

Kolkhisz # 2009.11.07. 21:47

:D Vicces. Na jó, ezt kiforgattad. :D Nem lesz több lehetőséged. :D

Impossible # 2009.11.07. 20:18

Bármikor elmész? lol