OFF
Szia, Rexor!
Bejelöltelek az iwiw-en. Most ott nem az anyakönyvi nevemen futok, de majdnem, ezért fel fogsz ösmerni
:-D.
ON
Sunshine after the rain.
OFF
Szia, Rexor!
Bejelöltelek az iwiw-en. Most ott nem az anyakönyvi nevemen futok, de majdnem, ezért fel fogsz ösmerni
:-D.
ON
Sunshine after the rain.
Csipke ne kísértsd, mert a végén tényleg kiengeded a szellemet a palackból, és a következő oldalakon csak Imp bölcsességeit olvashatjuk :)
Kedves Kolkhisz!
Nem kell ezen a témán ennyit lelkizni, ennél még sokkal több hideget-meleget fogsz kapni az egyetemen, ami ellen nem árt egy kicsit felvértezni magad, ha ilyen is "apróságon" ennyire kibuksz.
„Szép napot mindenkinek!”
Imp.!
Neked ehhez nincs semmi hozzáfűznivalód? :D
Csipke
Impossible,
Nagyon aranyos vagy, köszönöm. Bevallom ez most jól esett.
Nem lehet görcsösen élni, néha jó könnyedén kezelni a szavakat. Nem hiszem, hogy mindig mindenki remek formában van. Soha nem téved...és még sorolhatnám. Én ember vagyok, néha fáradt, akkor nehéz a jó formámat hozni. Szerintem ez mindenkinél így van.
Nem fogok csak azért jópofizni, hogy néhány ember kedveljen. Így vagyok természetes, néhány embernek ez nem szimpatikus, de sajnálom.
Másrészt:
Megírtam Werbőczyből a zh-t. Ha tudom az eredményt, elárulom.
Szép napot mindenkinek!
Kolkhisz,
szerintem meg semmi baj a szókincseddel. Egy újszülöttől nem elvárható, hogy lefussa az épp aktuális rövidtávfutó-világbajnokot, de mire hivatásos rövidtávfutó válik belőle, simán lefuthatja. Azok az emberek, akik a helyzetedből természetesen adódó tulajdonságaid miatt csesztetnek, nem tudják, miről beszélnek, ezért nem érdemes adni a véleményükre. Ne hagyd senkinek se, hogy elkedvtelenítsen, sőt minél inkább akarnak elkedvteleníteni, annál inkább lelkesedj! Így kénytelenek lesznek feladni az elhibázott álláspontjukat, és közben még jól is érzed magad. :)
:) Kétségem sem volt. Kolkhiszt kérdeztem.
mutatsz -> mutat :)
azért remélem, maradunk pertu :D
_Wasp_
póker és jogi problémák ingyenes
és felesleges megoldása
Most mi van? Kitegeződtünk?
kár tekintélyt parancsoló értéknek gondolni a merevséget...
Megvan a helye ennek is, mint ahogy annak is, hogy az emberek kötetlenül beszélgethessenek. Biztos lehetsz abban, hogy kbs például a bíróság előtt szakmaibb modort mutatsz, mint azt sejtenéd.
_Wasp_
póker és jogi problémák ingyenes
és felesleges megoldása
Annyit még hozzáfűznék, hogy az emberek még csiszolatlan gyémántok, a végleges forma kialakulásában az egyetemnek is szerepe van.
Ha sikerül elvégeznem, biztos vagyok benne, hogy nem ilyen könnyedén fogok dobálózni a szavakkal.
Kovács Úr,
Ebben igaza van, azonban megnézhetnénk, hogy hány ember ír itt a magához méltó stílusban.
Szerintem, akárcsak én is, mindenki siet, nem ezzel foglalkozik.
Elnézést, ha ez zavarja Önt.
Az nem "lazaság", hanem élményszerű előadásmód. Nem hátrány, ha egy jogásznak a szókincse nem a 16 éves szakközépiskolások szintjén van.
Nekem is inkább a jogtöri volt a mumus, főleg a magyar, abszolút nem tudott lekötni...
Iwikó
Bocsi, a kettő ugyanaz, mert nem akarta elküldeni.
A másodikat rövidítettem. :D
Én nagyon szeretem Szabó Béla óráit, szuper tanár. És nem piszkáltam.
Úgy értettem a lazát, hogy nem unalmasan, rezzenés nélküli ábrázattal hadarja el az anyagot.
Nagyon jók az előadásai.
Másik dolog:
Tegnap megérkeztek a könyveim. Én kellemesen csalódtam a római jogot illetőleg, nagyon tetszik.
Jobban mint a jogtöri. Uhhhhhhhhhh, az annyire nem kedvenc.
Tegnap megérkeztek a könyveim. Nekem kimondottan tetszik a római jog, olvastam belőle néhány oldalt.
Kellemesen csalódtan.
Még egy dolog, és szerintem itt zárjuk le a témát.
Sajnálom, ha valaki másként értelmezte, amit írtam Szabó Béláról.
Én nagyon szimpatikusnak tartom, nagyon tetszik, ahogyan az órákat tartja.
A lazát úgy értettem, hogy néhányan rezzenés nélküli arccal elmondják az anyagot, és ennyi.
Szabó Béla úgy tud magyarázni, hogy az ember szinte átéli a kort.
Ez nagyon tetszik, leköti a figyelmemet.
Kedves Lacirek!
Én nem azt mondtam, hogy az a végleges félévi jegy lesz, már elnézést.
Én azt írtam, hogy arra is kell tanulni. Kissé kellemetlen lenne, ha semmit nem tudnánk összehozni belőle. Nem gondolod?
Kedves Kolkhisz!
Távol áll tőlem, hogy megkérdőjelezzem, amit a "Római jog" zh-val kapcsolatban írtál, de én másként hallottam DR Szabó Béla szavait.
Szerintem azt mondta,ha valaki megírja a zh-t, akkor kiderül, mik a hiányosságok és még mindig van 2 hónapja, hogy megtanulja az anyagot.
Nem kioktatás képpen írtam, én sem szeretem, ha a fórum átmegy személyeskedésbe, de szerintem ezt mondta.Na megyek is inkább tanulni a jogtörit.
üdv
lacirek
Imp!
nyilván nem az volt a lényeg, hogy mi a lényege a rabszolga felszabadításnak, hanem, hogy hülye (oppárdon) kérdésekre tudod-e a választ... :) Nekem meg dobálózhattok latinul, mert a mi évfolyamunk volt az utolsó (legalábbis úgy tudom), aki nem tanult latint (megjegyzem, így volt igazán kihívás rómából vizsgázni kiejtésileg)
Szia Leg!
Elfogadták az új Ptk-t... nem vagyok boldog tőle... :(
Üdv.:
Csipke
Jaj, Imp:-D.
Sunshine after the rain.
Vagy: beleültették az állványba. Ez sem kizárt. Már rég volt, ki tudja, mi? :D
Nekem rémlik, hogy az MNM-ben van egy, a Seuso-kincsekhez tartozónak vélt ezüst állványféle. Nem ez lett volna a 'mensa', ahová nem feltétlen ültették, csak odahívták a szegény Stichust?
Sunshine after the rain.
Az 1989 előtti szemináriumokba még beépítették a fogadósokat is a szervezetbe....
Ejha, én a hajósi-fogadósi (istállótulajdonosi) receptum-felelősségről tartottam római jogból a szemináriumban a kiselőadásomat.:-)
Impi,
Csip=Chip:-D?
Sunshine after the rain.
Rossz lehet egy -kétszeresre menő poenális actiora ébredni....
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |