A férfiember csak száraz vöröset iszik, nem? :D Egyébként szerintem is jó az édes, bár egyszer ittam egy olyat, ami olyan volt, mint az alvadt vér. Jó étvágyat! :DD
gyakorlatot de hogyan?
Kösz, megvolt:-). Végül is nem az ebéd után, kicsit később isszuk a bort. Én olyan nagyon jó magyar száraz vörösbort tán kétszer ha ittam életemben, ámbár kísérletező alkat vagyok. A vörös édesbor, mégha tudjuk is, hogy nem a természete szerint édes (kivéva a Nils által említett erdélyi ménesi "aszú"bort), azért néha megengedhető.
Sunshine after the rain.
az óbudai Auchanban most lehet kóstolni argentin, spanyol és dél-afrikai vörösbort!
mind3-nak igen jó íze van!
Kösz, Hunfark:-D.
Sunshine after the rain.
mi ez a Gyalog Galopp-mánia a férfi egyedeknél?! :))
Iwikó
nem mánia, hanem alapfilm
nem tehetünk róla, hogy a nők nagy része ezt nem érti
mármint a poénokat
értem én őket, csak lefárasztanak :)
Iwikó
edzeni kell
neked nem ajánlom a repülő cirkuszt akkor, kezdd mondjuk a vacak szállóval, vagy ha az is sok, nézd mr beant:D
Fikusz Kukisz
Fortisszima Fingusz
waczak szálló és a csengetett, mylord jó, azok tetszettek...
Iwikó
Brian élete......úristen :))
Iwikó
anno egyetemen, amikor róma szigorlatra készültem, kb a 3. nap után otthon már mindent csináltam, csak tanulni ne kelljen. mosogattam is, meg ilyenek
úgy döntöttem, hogy elmegyek a könyvtárba tanulni
addig ment, amíg nem kutakodtam az adatbázisban egy kicsit az adatbázisban pihenésképp, és meg nem találtam a brian-t.
gondoltam, hogy kiveszem, majd otthon elolvasom, de olyan példány volt csak benn, amit nem lehetett kivinni. úgyhogy a róma szigorlatra való készülésből 2 napot ezzel a könyvvel töltöttem:D
egy négyesre azért jó voltam a vizsgán
embelek! lóma a balátotok! ilyet is tudtam volna villantani. meg a romanes eunt domus mondatot szigorúan részesesetben elmondani :DDD
"Végül is nem az ebéd után, kicsit később isszuk a bort." (Leg)
Hát Ti lehet...
Mi előtte.
Meg közben.
És utána.
lol
ui: ki a franc bírja kivárni az ebéd végét? :D A kicsit későbbről meg már ne is beszéljünk! :D
Ejha, te értesz a borkészítéshez? Megtaníthatnál. Ez nagyon érdekel. :)
megölöd az állatokat villámló bottal? ez nem szép dolog!
a borkészítés viszont igen
Kedves Legislator,
„Miért hinne az ember egy MSZMP utódpártnak, amely kapitalizmust épít?
Miért hinne az ember egy szélsőliberálisból lett jobboldali pártnak, amely kivonult, mikor Antall József javasolta, hogy álljanak fel a békediktátum évfordulóján a néma vigyázzba?
Miért hinné el az ember, hogy egy tegnap alakult szélsőjobboldali párt bármit is ért a kormányzáshoz, vagy bármihez?
Miért hinne az ember a nevetségessé vált liberális kutyakomédistáknak, akik a rendszerváltás óta csak szánalmasan hőbörögni tudtak?”
OTT A PONT!
de!
valakire szavazni kell...
Kedves hunfrakk,
a retardáltakkal két nagy problémám van:
1)
a most EP-be kijutott 3 közül 2-vel már volt "szerencsém" találkozni...
az egyikük teljesen retardált, a másikat meg inkább hagyjuk...
de elég elolvasni/meghallgatni a szamármakogásnak beillő, abszurd, demagóg lózungokat, amit "program" címszó alatt ezek a retardáltak futtatnak...
ha ezeket megvalósítanák, akkor tönkre menne az ország...úgy féléven belül...
tehát az egyik nagy problémám, hogy vagy hülyék vagy aljasok (mert bár tudják, hogy full állatság, amiket mondanak, de mondják, mert tudják, hogy sok a retardált az országban, akiknek fingjuk sincs a gazdaság működéséről, és azok szavazata is érvényes...)...
egyik tulajdonság sem ér pontot nálam...
2)
kicsit gyanús, hogy rendszeres időközönként előbukkan egy-egy szélsőjobbos alakulat, akit mindig össsze lehet mosni a fidesz-szel, ezzel is démonizálni őket...ráadásul az állítólag nulla lobbi és gazdasági erővel rendelkező párt kicsit sok plakátot rakott ki és sokat szerepelt az ATV-n és az MTV-n...
elgondolkodtató...
Kacsa11
Kedves 30-06,
a vadászat majd akkor lesz férfias, ha a disznónál is lesz puska...
Kacsa11
persze ezzel nem a vadászat erdő és vadgazdálkodás részét akartam leszólni...
ez is egy ága a gazdaságnak...
de a gyilkolászás ilyetén való magasztalása, és a férfiassághoz, férfi léthez való kötése minimum szánalmas...
mintha ezzel akarnál valamit kompenzálni...
Kacsa11
Kedves Kacsa,
Kellés alapon rászavazok egy nekem szimpatikus konzervatív kispártra.
Sunshine after the rain.
Nem attól vagyok kemény csávó, hogy nekem mit sem ártó állatokat ölök meg.
Sunshine after the rain.
„Nem attól vagyok kemény csávó, hogy nekem mit sem ártó állatokat ölök meg.”
ott a pont!
South Park-ban láttátok a „támadni akar” -os vadászgatós részt?
na hagyjátok ezt már abba.
Én vagyok az, aki pont hogy egy szúnyogot se szívesen csap le (tényleg így van), de a vadászattal szerintem semmi baj nincsen.
Kevésbé érzem elítélendőnek a kilőtt vaddisznó húsát enni, mint a tesco-s parízert. A vad, amit kilőnek, gyakorlatilag nem sokat szenved, míg egy húsa miatt tartott állat (pl marha vagy disznó) élete és halála egy rossz horrorfilmbe illő borzalom.
Ráadásul a vadgazdálkodás szükséges dolog, tehát nem arról szól az egész, hogy az ember puskával a kezében bizonygassa győzelmét a természet felett.
Valahogy úgy képzelem el a vadászat adta örömöt, mint amikor az ember a saját két kezével felépít egy házat, megcsinál egy széket, stb.
nincs ebben semmi rossz.
_Wasp_
póker és jogi problémák ingyenes
és felesleges megoldása
hunfrakk, Leg és kacsa (az egyszerűség kedvéért egyben reagálok),
a vadászat azért férfias dolog, mert a férfiak dolga volt a vadászat már az ősemberek idejében is. ("férfias" itt=a férfi dolga, feladata)
Az ember a vaddisznót azért öli meg, hogy megegye. Ez nem kegyetlenkedés, hanem szükség. Vagy akkor talán vádoljuk meg az összes nem-vegetáriánust a gyilkolászás magasztalásával?
A vadászat ettől még lehet jó élmény, az étel megszerzése, ahogyan a pénzért (azaz tulajdonképpen megélhetésért, ételért) végzett munka is elégedettséggel töltheti el az embert, és ez így természetes, egészséges dolog, semmi kivetnivaló nincsen ebben.
30-06 (kár, hogy egy embert számokkal kell megnevezni) nem írta, hogy a vadászattól lesz "kemény csávó", egyszerűen szeret vadászni, ami nem baj. A vadászat sikerélménye pedig erősítheti az ember önbizalmát (bízhat a képességeiben, mivel sikeres), ami fontos dolog (másnak más sikerélmények, pl. a munka során felmutatott eredmények erősítik), és ha ezáltal "kemény csávónak" érzi magát, helyesen érzi, ez sem lenézednő, hanem természetes dolog.
30-06 szépen írt a vadászatról, amiről mások is írtak szépeket, elismert szerzők könyveket. A vadászat egyidős az emberiséggel, ha elidegenedünk a tiszteletétől, tulajdonképpen saját létezésünk alapjait nem becsüljük.
A vaddisznónál pedig nem kell legyen puska, mert nem a vaddisznó az uralkodó faj, hanem az ember. Aki fegyveregyenlőséget szeretne, az legyen vegetáriánus. De az sem kizárt, hogy egyesek szívesen látnának egy állig felfegyverzett paradicsomot...
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02