Imp miért is kérdezett baromságot? Én sem tudtam, hogy mennyibe kerül egy ügyvédi iroda, pedig szakvizsgázott jogász vagyok.
Ügyvédi irodát nyitni
Dehát ez olyan, minthogy: fogok-e tudni jól repülőt vezetni, ha sosem tanultam? Azt hittem, Kati rájött, hogy baromságot kérdez, úgy látszik, még mindig nem, sebaj.
Kedves Katti,
Ez csak egy vélemény:szerintem nagy fába vágod a fejszédet.A jelenlegi helyzetben sztem kockázatos így belevágni előzetes tapasztalat nélkül.Gondold át jól,nem ártana előtte egy stabil ügyfélkör kiépítése, kapcsolati tőke stb..
Üdv:Avelina-Vivien
"You have to live the way you think, otherwise you'll end up thinking the way you lived."
Grád András nem Strasbourgban volt bíró, ha jól tudom... nem Baka Andrással kevered? :-)
Kati,
Grád András tanárúr már elmondta. Ő pont olyan, hogy előbb bíró volt, utána lett ügyvéd. (Furcsálom is, de az más kérdés. Strasbourg-ban szerintem jobban fizettek. :D )
"Olyan valaki tapasztalatai, aki megtette előzetes üi gyakorlat nélkül??"
jelölti tapasztalat nélkül is akár?
Khm, szal a topik egy ügyvédi iroda nyitásáról, esetleg tárusláról szólna, ha valakinek lenne még ehhez hozzáfűzni valója. A költségek magasak, ezt már tudjuk.
Olyan valaki tapasztalatai, aki megtette előzetes üi gyakorlat nélkül??
Pls!!!
a lolz az mit jelent?
egyébként már nemtom hova írtad de sztem rómából neked másik kiadás lehet meg, az enyém 666.
Nils,
ez lol
Imp,
gyúrjunk:-))) (lolz)
Sunshine after the rain.
bocsbocs
hogy maga mindent kétszer mond, kétszer mond
bajusz, ezt már írtad egyszer, ezt már írtad egyszer :D
és érvényes jogcímen bejegyezteti a négyzetméter-változást a földhivatalban :D
...vagy gyúrjunk (vazze). lol
Úgy látszik, a jogászoknak nem is nyelveket tanulni, illetve specializálódni kell, hanem először is nem árt beletanulni a kőműves szakmába. :)
és érvényes jogcímen bejegyezteti a négyzetméter-változást a földhivatalban :D
Szóval olyan jelentkező szóbajöhet, aki kijjebb tolja a falakat? :D
Kedves Katti!
Mint minden normális pasit, engem is le lehet venni a lábamról süteményekkel, de sajnos itt másról van szó: Az iroda fizikai korlátairól. Most mind a négyünknek van saját szobája, bár a jelölteké elég kicsi. Azt tervezzük, hogy ha a jelöltjeink leszakvizsgáznak, akkor kibéreljük velük közös a szomszéd lakást, és úgy működünk együtt, de a jelenlegi iroda már így is inkább szűk, mint tág négyünknek. Tényleg sajnálom, részint rokonszenves, részint a finom sütik, de a falakat nem tudom kijjebb tolni. :-) Üdv:
dr. Grád Andrásügyvéd - egyetemi tanár1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.06-30-280-1846www.kapcsolattartas.hu
Kedves András!
Isteni süteményeket tudok és szoktam sütni... nem keresnek véletlen frissen szakvizsgázott ügyvédet ősztől?? :)) Mindenesetre egyetértek az előttem szólókkal, jó lehet Önöknél jelöltnek...
áhá, értem!
az aláírásban a holnapcím (kapcsolattartás) nekem nem hoz be semmit, vagyis valami error-féle jön be, csak nem karbantartás van?
Kedves Grás András,
skót volt az a pub...ilyen tévedésért jobb helyeken beleállítják az emberbe a bökőt:)))
Üdvözletem Derillnek!
Kacsa11
Elég jól megy az irodánknak, de ennyire azért nem! :-) Egyszerűen csak az egyik fórumos találkozónak mi adtuk a helyszínt Derillel, úgyhogy mindkettőnk dolgozója volt a buli helyszíne. (A következő meg egy itteni ír pubban volt.)
dr. Grád Andrásügyvéd - egyetemi tanár1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.06-30-280-1846www.kapcsolattartas.hu
buliban? van buliszoba is?:)
Teljes kiábrándítás: Semmi szörnyű titok nem lappang a dolog mögött. :-) Egyszerűen csak kellemesebb jó légkörben dolgozni, és ha ezt megengedhetem magamnak, miért ne tegyem. Páran voltak is már nálunk buliban, pl. Legislator, Kacsa, Csipke stb.
András,
irigylem a jelöltjeidet! :)
Iwikó
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02