Mondd ezt egy nem Budapestinek.
Ne használj rövidítéseket.
Mondd ezt egy nem Budapestinek.
Ne használj rövidítéseket.
Imma: ez most meghaladja a képességeimet. mit jelent? :)
„Javasolom, hogy hivd fel a MIG titkarsaga”
md e e B. ine
N hs rvd skt.
T.Ius latratus! Jol tetted, hogy elfogadtad a jegyeket.
Javasolom, hogy hivd fel a MIG titkarsagat, esetleg beszelj valamelyik tortenelemtanarral. Ugy tudom, ebben a gimiben terveznek oda latogatast! Nem baj, ha csak 15 db jegy van, odaadhatnak azoknak a diakoknak akik jok tortenelembol, vagy azoknak, akik raszorulnak anyagilag.
Beryl 21
Persze.
Nem jutottam el odáig az igazgató úrral, hogy pl. a történelem iránt érdeklődő diákoknak, akik egyébként nem tudnának csak ezért elutazni Budapestre, nekik ez talán jó lenne.
Még el is vittük volna őket!
Kell valakinek belépő?
;)
Délután megyek a nyugdíjas klubba.
Lehet hogy 15 darab jegy egy iskola részére kevés.
Igaz.
„nem tudom, hogy hol rontottam el..”
Elfogadtad a 15 jegyet. :P
Egyesületünk 15 darab jegyet kapott a Terror Háza Múzeum állandó kiállítására. Annak rendje és módja szerint felkerestem az egyik általános iskolát, s az igazgatónak felajánlottam a jegyeket.
Finoman céloztam a közelgő okt. 23.-ára, mire ő:
Kezet fogtunk, hazajöttem. Most meg nem tudom, hogy hol rontottam el...
:)
A Fekete lobogó is jó lenne.
Így már 500 §-t adok.
Üdv! Ha valakinek megvan az Assassin's Creed: Jelenések, Árulás, Forsaken, Egység című könyvek pdf-ben, küldje el legyen szíves a mosza2@gmail.com címre.
Adok érte 300 §-t. :)
:)) szívesen
Gondoltam, ennek örūlni fogsz. Arra csak halványan emlékrztem, mi volt a konkrét szöveg, csak arra mikor és hol.
Hát, ezt köszönöm.
Kedves ius latratus!
Adolf emlékére előbányásztam az első kutyás összefutásunkat itt, a fórumon. Sajnos a lent szereplő négylábú társaink közül immáron egy sincs köztünk:
wers # 2012.02.13. 13:12
lenne egy kérdésem, nem találtam megfelelő topikot, ezért itt teszem fel.
Reggel hallottam a rádióban, hogy magyar műholdat állítanak pályára, amihez gratulálok, de van egy kis gondom, az én kiskutyusomról nevezték el (maszat). Kérhetek a névhasználatért némi pénzt? És kitől?
ius latratus # e-mail 2012.02.13. 13:18
Nem. Ezt buktad.
Ugyanis az nem maszat, hanem Masat-1.
:)
(jó nagy kutya lehet, az enyém neve Adolf, lehet tippelni a fajtára...:))
ius latratus # e-mail 2012.02.13. 13:20
he-he, azon gondolkoztam, hogy az a műhold sem sokkal nagyobb, mint a te Maszatod. Még lehet hogy kisebb...
wers # 2012.02.13. 13:28
Ez egy fél éves ugribugri, anyja tacsi, apja ismeretlen, befogadtuk a nagy németjuhász mellé, elég jól néznek ki egymás mellett. Főkét négy hetes korában. A nagykutyusnak a feje is kétszer akkora volt mint az egész kutya.
Pedig hogy reménykedtem, hogy kutyusom pénzt hoz a házhoz, nem csak visz.
wers # 2012.02.13. 13:31
„az enyém neve Adolf, lehet tippelni a fajtára...:))”
Vagy, mint az enyém, vagy Roti, vagy Dobi. Úgy tűnik, kutyában hasonló az ízlésünk.
ius latratus # e-mail 2012.02.13. 13:52
wers
Nyertél.
Dobermann.
wers # 2012.02.13. 15:07
Régebben nekem is volt Dobermannom. Nagy kópé volt, rengeteg színészi tehetséggel. Az éhező kutya volt a legnagyobb szerepe, minden nap gyakorolt rá.
Bár abban Maszat is jó.
ius latratus # e-mail 2012.02.13. 15:48
wers
5 éve hal éhen az enyém is, de a tálból a tápot semmi perc alatt borítja szét a kennelében, ha éppen olyanja van.
S elég sokszor van olyanja. Öntudatos, hisztis fajta.
Tanítani? Ha kedve van (!), akkor engedelmes, de ha nincs, akkor egészen egyszerűen -már bocsánat- szarik rá, hogy éppen mit mondok.
Szeretjük, szép, a maga módján intelligens, de ha elmegyünk itthonról, s kint hagyjuk...
Gondolom, ismerős a helyzet.
Őrültté válik, szerintem van egy másik énje, amelyik előző életében Black Sabbath koncerteken pogózott.
Néha meg akarom ölni, néha meg azon filózom, hogy szegény, mindjárt vége. (közismerten nem túl hosszú életűek)
Rexorral kell egyetértsek: a PS4 jobb vételnek tűnik...:)
Kacsa11
Az egyik közülük a remeteképző, ott kiváló eredménnyel végeztem. (és nem viccelek)
Vállalom, ezt pont nekem találták ki. Kicsit zűrös lesz a bejárás, de megoldom.
https://kozigallas.gov.hu/…bviewer.aspx?…
Elfogadható állás, sokat lehet gondolkodni, nézni a vizet, hallgatni a csendet, ....és majd egyszer az a nagy fekete autó is eljön...Pelikán, az élet nem habostorta.......
Egy kérdés!
Mi van akkor ha be vagyok jegyezve a Budapesti Kamarai névjegyzékbe ügyvédjelöltként, most szüneteltetve vagyok mivel nincs állásom és mondjuk Pécsre akarok menni dolgozni mert ott kaptam állást?
Ùjból esküt kell tennem Pécsen és megint fizetni vagy hogy? A neten semmit sem találok erre vonatkozóan?
Egyiket sem inkább Ps4-et :
)
Nekünk van Xbox-unk, jó Neked, hogy már a szakvizsgánál tartasz.
Xboxot vegyél, ott a törvény a szakvizsgához.
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
El kell döntenem: Xbox One-t vagy szakvizsgakönyvet veszek.
Sherlock
Korai volt az örömöm.
Béla
Értem. Rendben.
Nem vontam kétségbe kolléga, hogy van ilyen ítélet. Magát az ítéletet neveztem tévedésnek.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |