Beee... :)
Off - topic
na, épp fordítva gondoltam, ők fognak jelentgetni, meg akik itt a 75-ször feltett kérdésükre ugyanazt a választ kapják több válaszadótól is (és nem azt, amit olvasni szeretnének), és nyafognak, hogy ide nem érdemes jönni, meg magas lóról stb.
De egyébként jó a kezdeményezés. Az biztos, hogy visszatartó erő.
És szomorú is. "akkor megmondalak az óvónéninek..."
Lehet, hogy megindult valami a topicromboló trollok ellen?
"Ne a moderátornak kelljen agyalnia, mire is gondol a "fel"jelentő."
Az utóbbi időben ide beszabadult néhány troll hozzászólásait elolvasva nem kell sokat agyalniuk...:)
Engem az érdekelne, hogy a hozzászólót is értesítik ilyenkor, ki és melyik hozzászólását nehezményezte, van csak a háttérben megy, hogy valakinek nem tetszett a hozzászólás? Kérnek indoklást?
Nem lenne hátrány, mert biztos lesznek, akik, ha a háttérben szabadon jelentgethetnek, meg fogják keseríteni a moderátorok életét, és a jónak induló kezdeményeznél a fagyi visszanyal. És azt is jelezzék néhány szóban (szigorúan korlátozva) hogy mi a nemtetszésük oka. Ne a moderátornak kelljen agyalnia, mire is gondol a "fel"jelentő.
Felnyomod.
Mi ez a "jelentem" itt a jobb felső sarokban?
Már hogy ne maradna! A munka mindig kitölti az elvégzéséhez felhasználható időt.
Annyira csökken a bürokrácia, hogy lassan nem marad közigazgatás.
Hol vagy Immaculata? :)
Mindenkinek kellemes ünnepeket!
Életemben először boldog vagyok, és szerelmes.... a volt ügyvédembe! Tudom, hogy hülye vagyok, de mostmár mindegy!
Wajna Andrást a Sztárworsba!
Ő az igazi ébredő erő, a következő Obi van Kenobi.
KKÜK mindenkinek! :D
Áldott, békés karácsonyt mindenkinek!
:)Köszönöm szépen. 3 piac van a környékünkön, abból kettő nyitva volt.
Nagyon-nagyon boldog és szeretetteljes ünnepeket kívánok minden kedves fórumozónak.
Azt reméltem hős leszek.
In principio erat verbum.
Azt is nyomd be légyszí, hol lehet ma halat kapni.
...egy aktuális, hatályos oldal... :D
:) A vámpírra meg az egyik farkasra nagyon is emlékszem, de rögeszme, ... nem rémlik.
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kértni.
Tegnap ellopták a telefonomat ami szerencsére biztosítva volt. Viszont vannak kizáró okok amik aggasztanak. Ezeket most olvastam a biztosítási ÁSZF-ben.
A Biztosító nem tartozik felelősséggel:
(iv) olyan nem Őrizetlen Készülék ellopása személy elleni erőszak alkalmazása nélkül, amely nem szorosan a Biztosított vagy a Károsult testén lévő ruházatban, táskában vagy egyéb hordozóeszközben volt (így különösen akkor, ha ez a táska a Biztosított vagy a Károsult mellett vagy lábához letéve helyezkedett el, vagy a Készüléket a fenti személyek táskájával, hordozóeszközével együtt lopták el), mivel ezek az események nem minősülnek a jelen feltételek szerint zsebtolvajlásnak.
Nos, az én esetemben a telefon a rajtam lévő kabátzsebemben volt, ami nem zárható, viszont egy mély külső kabátzseb (még soha nem esett ki belőle semmi, és nem is tűnt el belőle semmi).
Azért lenne fontos a tanács, mert még nem küldtem el nekik az esetleírást és azon még tudnék változtatni.
Bizakodva várom válaszotok.
Üdv,
Sanyi
Nem rögeszme! Röneszmének hívják Bella és Edward gyermekét az Alkonyat című filmben. Tudod, a vámpír, a csaj, meg a farkasok. :)
rögeszme?:)))
Egyetlen vágyam, hogy Röneszmét óvhassam.
Mobilod nincs? :D
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02