A karikatúra előtt nem voltak érthetetlen merényletek?
Ok, okozat, ürügy. Nem mindegy.
Off - topic
Itt kéne abbahagyni a poénkodást, egy vacak karikatúra miatt emberek haltak meg!
Én még szeretném évek-múlva is olvasgatni a Jogi Fórumot.
„ nagy terv kiötlőjének a feje volt” ezzel vajon hitük szerint megváltotta a belépőt a paradicsomba?
Egyébként honnan lehet tudni, mi fog ott történni velük? Biztos piros lesz a körme az ápoló személyzetnek?
Igen, ha nem keresztény (vagy zsidó) veszi el az életüket úgy, hogy nem harcolhatnak közben. Mert akkor Allah bizony dühös lesz.
S akkor nincs pöcshúzogatás.
:)
Az megvan, amikor egy volt szovjet nagykövetség dogozóit elrabolták, s túszul ejtették? Majd a túszejtőknek egy küldönc egy kartondobozt vitt, melyben a nagy terv kiötlőjének a feje volt. Elengedték a túszokat...
Ezek nem félnek a haláltól. Mert ahogy meghalnak az igaz hitért, már mennek is a paradicsomba, ahol pirosra festett körmű hurik fogják húzogatni a pöcsüket naphosszat.
Köszi az infót.
Más. De még mindig az oroszok.
Putyin 50 millió dollárt(!) ajánlott fel annak, aki használható információval rendelkezik az orosz utasszállító elleni merénylet elkövetőiről.
Mellesleg felkérte a titkosszolgálatot a Sínai-félszigeten történtek alapos, mindenre kiterjedő vizsgálatára.
Hát, nagyon úgy tűnik, hogy a medve tényleg nem játék. Az elkövető(k) helyében nem lennék nyugodt...
:))
0:1 amúgy.
Ahogy 72-ben az oroszoktól ki kellett kapni. :/
Most úgy kaptunk ki, "ahogy kell" (ahogy kellett akkor), vagy úgy, hogy tényleg, a játék alapján?
Mert el tudom képzelni, hogy összeült a KB, meg KATPOL, meg a mit tudom én mi, s a béke és a barátság jegyében eldőlt a meccs.
:)
Az lehet, de akkor még meg sem születtem. Tehát mindenképpen történelmet írtunk :)
4. És abban voltunk benne! Hollandia, Belgium, Magyarország, na és persze, a nagy Szovjetunió. :) Utóbbitól ki is kaptunk az elődöntőben, ahogy kell.
Tényleg, hány csapat volt? (majd elárulod, (nincs kedvem keresgetni)
Ha de hány európai ország volt? Egy volt Csehszlovákia, egy volt Jugoszlávia, egy volt Szovjetunió...ezek most hányan is vannak? Na jó, Németország kettő volt.
Most ünneprontó akarsz lenni? Ej, nem vagy te olyan. Én csak azt sajnálom, nem láttam a tegnapi meccset.
(2016-ban, szemben a korábbiakkal, nem 16. hanem 24 csapat játszik az EB-n. Ha most is tizenhatos keret lenne...)
Amikor utoljára ott voltunk, tudjátok, hány csapat játszott?
Szívből gratulálok a magyar csapatnak az EB-re való kijutásért. Fantasztikus játék, fantasztikus élmény volt, köszönöm.
Szia BL!
Van készleten §, igaz, árfolyama gyakran változik. :)
Csak 6 hónapja kezdtem franciát tanulni, így ehhez google kellett :)
Kelvin! Koszonom.. csak segiteni akartam....
De igaz az, hogy "La route à l'enfer est pavée de bonnes intentions"
Beryl 21
Beryl: csak viccelődünk, nyugi :)
Immaculata! A kerdezo "us latratus" internetet hasznalo szemely, aki szamara Google kereses nyilvanvaloan ismert.
Csak beuti, es azonnal vilagossa valik. Kulonoskepen azert is, mert egy bizonyos gimnaziumrol meselt a hozzaszolasaban.
Tehat gimnaziumi tanulokrol gondolkodott.. es nem migransokrol.
Beryl 21
vagy
Szerbia-lopakodo-MIG-eket-vasarol-orosz-hitelbol
:) Migrációs Központ.
Madách Imre Gimnázium - csak tipp, amúgy én sem tudom :)
Már van gazdája a belépőknek.
Tényleg nem tudom mi az a MIG...
tényleg :))) kösz :)
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02