Kedves KrisztiánBp,
14.életév alatt is van/lehet BJ vetület: megrontás, de lehet más is. (Ez is a tárgyalási univerzum része). 18. életév felett is releváns lehet az erőszakos közösülés-, de konkrét történet hiányában ez nem dönthető el. (Mondjuk ez persze extremitás, de nem zárható ki). Lehet közszolgálati jogi vagy munkajogi vetület, helyzettől függően. Egyébként ha rajtam múlna, Téged nem engednélek a felfogásod miatt 18. életévüket meg nem haladott személyek közelébe, kedves Pedagógus. Szakmai etikába ütközik az effajta kapcsolat, az iskola/egyetem nem szextanya, ahol minden pedagógus/egyetemi oktató kedvére kéjeleghet, szatírkodhat (vagy a diákok/hallgatók sem elfogadhatóan teszik, ha a pedagógust/egyetemi oktatót szerelemre csábítják), tehát ha ilyen kiderül, az ilyet elkövetőt nem lehet, vagy legalábbis nem volna szabad ilyen állásban megtartani mert ERKÖLCSTELEN-tehát az illető ab ovo alkalmatlan. (A szakmaiság és az erkölcs nem választható el). Mivel pedagógus(?) létedre képtelen vagy ennyit felfogni, ezért nem reagálok a beírásaidra, s légy kedves, és soha többet ne írj nekem semmit, mert nem vagyok a személyedre és a véleményedre kíváncsi.
Sunshine after the rain.