Kedves Szakvizsgazo17!
Teljes mértékben szó szerint kellett. A fickó csak ült és nézett póker arccal, nem vezetgetett ő sehová sem. Kivéve a tartás lemulasztásánál, ahol ugye szerinte kihagytam valamit, ezt közölte is, s mivel hallgattam (szerintem nem maradt ki semmi...), akkor ő mondta, hogy "ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg". Ez NINCS benne a tényállásban, de mindegy!:-)
A többiek, akik előttem voltak nála említették (nem voltam bent, ez csak hallomás...), hogy ha mondjuk két szót felcseréltek a tényállásban, akkor már nem fogadta el jónak a megoldást. A fiatalember pedig, aki közvetlenül előttem volt, azért kell megismételje az anyagit, mert egyetlen tényállást sem tudott szó szerint és teljesen jól, ezt maga a vizsgáztató mondta neki, hogy emiatt nem tudja átengedni.
Nem tudom, mások milyenek, de nála ez volt a helyzet, ő egy ügyvéd volt egyébként. Ja, és csak alaptényállásra vonatkozik mindez, a hosszas és többféle minősített esetesekre nem, ott ha elkezdtem, és nem is sorban mondtam, leállított egy idő után.
Sok sikert!