borsga
A panasszal kapcsolatban kapott válasz levél, nem lep meg, ha eddig nem vetted volna észre hasonlót sugalltam végeredmény képen. Én már az elején borítékoltam volna ezt, csak te kicsit naiv vagy.
A feljelentés gondolom tökéletesen meg van írva, abban hiba nincs, támadhatod te azt akárkinél...
Ha szombatra esett ez a feljelentés akkor nem kötelesek megírni azonnal, de amúgy máskor sem kötelesek azonnal, egy hét vagy nem tudom mennyi idejük van rá, sok mindentől függ pontosan nem tudom. De ez mindegy is, mert ők valószínű, hogy szombaton ezt megírták és leadták, de mivel a szabályértési üggyel foglalkozó előadó csak hivatali munkaidőben dolgozik így mindez ő hozzá csak hétfőn kerül, illetve az a parancsnok aki ezt megnézi még és tovább küldi az is csak hivatali munka időben dolgozik.
A független rendészeti panasztestület gyorsaságát ismerve fél év, 1 év mire odáig eljut az ügy hogy egyáltalán az intézkedő rendőröket újra meghallgatják vagy egyáltalán tudni fognak a te panaszodról. Ez a testület nem kapkod, lassú hosszú folyamat ez, és eredménye épp annyi lesz mint levél amit kaptál egy helyi vezetőtől az első panaszoddal kapcsolatban.
Hülyeségnek tartom ezt az egészet, de ha neked ennyi felesleges időd van rá, meg szeretsz levelezgetni futkosni hogy meghallgassanak, amit ezzel elkocsikázol vagy tömeg közlekedsz pénzt az többe lesz a végén mint a bírság. Ha még sikerül is egyszer az életben bebizonyítani azt amit te állítasz, akkor se lesz több egy fenyítésnél vagy feddésnél a rendőröknek...
Azt még eltudod érni ezzel, hogy a neved és a rendszámod közkedvelt lesz majd ha igazoltatnak...