Tisztelt Fórumozók!
Tanácsot szeretnék kérni. Férfiak között dolgozom 1,5 éve egy építőiprai cégnél. Minden férfi kollégámmal jól kijöttem eddig,kivéve egy 55 éves,(víg)özvegy kollégámat. Én 28 éves diplomás nő vagyok, problémás kollégám pedig 55 éves,projektvezetői tisztségben díszeleg, pedig csak technikusi végzettségű, számítógépe nincs, nem ért hozzá, és nem is hajlandó megtanulni, és a mai napig nem értem, hogy került egyáltalán ilyen beosztásba. Én a ranglétrán egy szinttel lejjebb vagyok, tehát úgy kell tekintenem, mint kisfőnökre.De itt szeretném tisztázni, hogy a munkakörömben nem tartoznak bele titkárnői feladatok, és ütemtervek készítése, tehát nagyrészt én végzem az ő munkáját is. Mindennaposak már a megnyilvánulásai kollégámnak, amiből nem tudom nem észrevenni, hogy engem molesztál:hangosan ordibál a telefonban a haverjaival (munkaidőben) és minden nőt prostinak tart (szépen fejeztem ki magam), minden diplomást jellemtelennek, és szerinte az én páromnak céges adatokat is kiadok (ő is építész) és biztos érdekeim fűződnek más cégekhez is. Legutóbb azzal molesztált hogy diétázom, és természetesen ezt az alvállalkozóknak is elterjesztette, akik éltek a lehetőséggel, hogy beszóljanak (Pl. mi van, terhes vagy, ja, bocs, csak elnéztem!-65 kg vagyok és 173 cm magas, ezt nem tudom poénnak venni, anorexiás nem leszek, mégha azt is szeretné!)Én azt figyeltem meg, hogy van egy kis ismerősi köre (hál Istennek nem kollégák, mert mindenki rühelli ezt az embert,hanem alvállalkozóink), akikkel megpróbál kicsinálni. Már szóltam cégvezetőknek is, azt mondták figyelni fogják, mert több panasz érkezik rá. De úgy érzem semmi nem történik! Meddig kell ezt tűrnöm? Egyáltalán joga van megkérdezni mi a magántelefonszámom, vagy mondhatom neki, hogy nem publikus? Mert már ezzel is zaklat! Kérem segítsen valaki, kihez forduljak, ha nem történik semmi változás ezen a téren?