Tisztelt Fórumozók!
38 éves nő vagyok. 2014 januárjában nagyobb értékű lopás miatt 2 év (4 évre felfüggesztett) börtönbüntetést kaptam.
Még ezen év augusztusában éjszakai zajongás miatt felmentem egy lakás tulajdonosához, szólni, hogy csendesebb legyen a buli kicsit. A tulaj vendége, egy 45 kilós híres! hölgy a szobából kirohanva, először a barátnője karja alatt hasba rúgott. Betudva az alkohol hatásának, még visszafogott voltam. A tulajjal némi szóváltás után megbeszéltük, hogy halkabbak lesznek és elnézést is kért.
Éppen mentem volna le a lépcsőn, amikor a dühöngő fúria a barátnő és a szintén ott lévő pasija kérlelése ellenére utánam vetette magát, hátba rúgott, ezután majdnem leestünk a lépcsőn. Ekkor elkaptam a torkát, mire a hajam nagy részét kitépte.A lakás ajtajába visszadulakodva adtam a nőnek az orrára a tenyerem aljával egy közepes ütést. Elesett, fejét beverte az ajtófélfába. Miután felpattant, folytatta volna, de ekkor a barátnő (a lakás tulaja)üvöltve kirakta őket a lakásból és belülről rájuk csapta az ajtót. Erre a pár futásnak eredt, hiába jeleztem nekik, hogy a párom és a szomszédok már kihívták a rendőröket. Miközben próbáltam visszatartani őket, a férfi többször is meglökött, majd vihogva rám tolták a társasház bejárati ajtaját és eltűntek.
A kiérkező rendőrök felvették minden jelenlévő vallomását. Közben, mivel jó az arcmemóriám és kaptam egy keresztnevet is, rájöttem, ki az illető. Őt hetek múlva előállították. Sértettként tettem több vallomást, az is kiderült, hogy a nő látleletet vetetett a bevert feje miatt. A mai napon kaptam egy levelet, hogy gyanúsított vagyok garázdaság bűntettében.
Mivel a sztori maga agyrém, csak a felfüggesztett büntetéssel kapcsolatban kérdezném;
Kihatással lehet a két ügy egymásra? Mert nem szeretnék börtönbe menni azért, mert megvédtem magam.
Köszönettel.