Kedves derill!
Már rég nem jártam a fórumon, de most úgy gondoltam a régi leveledre ismételten reagálnom, kell.
A lányom 04-hó 03-án lesz két éve, hogy elköltözött,-elvette a birónő- mondván, hogy én egy brutális anya vagyok, aki éhezteti a gyereket, a nagyra ott hagyom a kicsit napokig és igy tovább........
Persze a két év alatt hagytam, hagy fojjjjjjon minden a maga medrébe, még a rossz és cinikus megjegyzéseitek ellenére is, hiszen tudtam egyszer még nekem lesz igazam és eljön még az én időm.
Na a lényeg csak az, hogy apukának nagy volt a búzgósága, de miután megkapta kislányt már egyre jobban nem tetszett neki, hogy a gyereket nevelni, gondozni kell. A "mostoha mama" egyre aggresszivabban bánik vele, és egyre jobban érezteti, hogy nem a sajátja-pedig a biróságon, hogy mondta, igy szeretem, meg úgy szeretem, igen nevelem!-. Na aztán ez lett. A gyerekem egyedül és magányosan érzi magát az apjánál,úgy érzi, hogy nem tartozik sehova, és persze apuka, van úgy hogy elmegy otthonról három hétre is, és akkor van igazán csak háború..............
A lányomba a mostoha mama ott "mar bele ahol csak lehet" és igy tovább!
A kislány rájött, az apja hazudozásaira és rájött arra, hogy még is csak anyának volt igaza, hogy nem lesz nekem, jó sorom az apánál! Hogy ez egy bosszúhadjárat volt ellenem, mert annak idején, kiadtam az útját és el mertem vállni!
Most ott tartunk, hogy a gyerek haza akar költözni, és bocsánatot kért amiért velem, ezt tette, és hazudott a biróságon, mert tudja már, hogy nem érdemeltem, meg!
Hiszen emlékszik arra hogy mindig kiálltam mellette és mindig mellette voltam, a rossz és igen fontos pillanatokban is, és hogy többek között mennyit nélkülöztem, hogy neki meglegyen mindene.
Te is hatalmas előitéletekkel voltál irántam, mint ügyvéd és volt gyámügyis, de azt egy pecig nem feltételezted rólam, hogy akár nem a gőg és a büszkeség , irigység, dac, féltékenység beszélt akkor belölem, hanem hogy igazam van, úgy hogy a biró erről meg sem gyözödött!
Tudtam, hogy a gyereknek ez lesz a sorsa, hogy egy kirekesztett családtag lesz, hogy egyszer még megbán mindent!
- ne itéljetek előre rosszul senkit, mig nem ismeritek a teljes körülményeket----------
Üdv:tutyi