Értem!Tehát mindenképpen bevonják a házat is!És ha addig sikrül eladni az ingatlant?Vagy nem lehet olyat kérni hogy ne árverezzenek hanem tiltsák inkább a fizetésből?A testvérem édesanyánál lakik nincs semmilye akkor anyukámék ingóságait is elveszik?És kb.mennyi idő mire árvereznek?(ha mégis ez lesz)Pár hét vagy annál több?És a házon kívül mit visznek még?Komoly értékünk nincs.Ha elveszik a házat egyből ki kell költözni?Bocsi hogy ennyit kérdezek de jobb tisztába lenni a dolgokkal!
Banki hitelek
Annyit kérdeztél hogy ehhez a a fél vht le kellene írni...
Oké!De ez az oldal erről szól nem?Kérdések és válaszok!Nem kértem paragrafusokat,csak rövid de lényegretörő válaszokat!Nagyon fontos lenne!
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van egy (vagyis volt)lízinges autóm, amely teljesen totálkáros lett (elégett), casco nem volt rajta, és hát a havi törlesztést így nem nagyon van amiért és a válság miatt ahogy fizessem, mit tehet ilyenkor a bank?lízingre volt vásárolva, lakásunk van de más banknál lízingelve, azzal semmi problémám, szóval a kérdésem, hogy ha nem fizetem tovább az autó részletét a banknak mit csinálhatnak?
köszönöm
Később megpróbálja végrehajtani a tartozást.
Hogy hogyan ?Erről bővebben olvashat a topicokban:)
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02