Kedves mindenki,
Adott egy autosiskola, ahol levezettem 28 orat, amikor az oktató közölte, gond van, az óraszám hamarosan megvan, de a km-rel sehogy nem allunk, plusz óra kell majd. Lenyeltem a dolgot, meg amúgy is, nem árt a gyakorlás.
30.orat követően minden ment ugyanúgy mint előtte.
Szeptemberben kaptam egy elszamolast az iskolától, ahol a fizetesi elmaradasomat reszleteztek.
Alapvetoen 4900 ft-os oradijak voltak, de az elszámolóban megjelent a 7000 ft-os oradij.
Akkor írtam nekik egy e-mailt es kerdeztem, mi ez az összeg, illetve elkuldtem nekik az ászf azon reszet ahol irjak hogy 30 ora utan az arvaltoztatas jogát fenntartjak, ami oke, viszont soha senki nem jelezte, hogy valtoztak az árak. Se irasban se szóban.
Erre az emailre annyi valasz jött, hogy hamarosan felhivnak telefonon.
Telefonba megkaptam a tájékoztatást, nem volt valtozas, nem emelkednek az árak, a 7000 ft az egyszeri hetvegi órám dija.
Holnap megyek vizsgazni, es ma kaptam egy ujabb összesítőt, ami szerint elmaradasom van, es rendeznem kell.
30.ora utan 7000 ft-os osszegen, 60.000 ft feletti összeg.
Felhivtam őket, hogy ez micsoda, hiszen augusztusban tajekoztattak hogy nem emelkednek az oradijak. A hölgy letagadta, az a beszélgetés meg se történt.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Ha változik az óradij akkor kotelesek ezt jelezni felém?
Tudnatok ebben segiteni nekem?
Attól is tartok hogy ha most beleallok a vitaba, akkor soha nem lesz meg a jogositvanyom. Tudjuk hogy mennek a dolgok...
Köszönöm szépen