Weboldal készítés egyéni vállalkozás!!!!!!!

szaboolcs # 2010.06.20. 14:56

T. fórumozók!

Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok amelyre sajnos nem sikerült még választ kapnom.

Egyéni vállalkozást szeretnék indítani, amelyben weboldalak készítésével (programozás és webdizájn is) egymagam foglalkoznék. A szakmakódok között külön találtam olyat hogy:

620101 egyedi szoftverfejlesztés
620103 weblap tervezése(webdizájn)

nah most ha én egymagam szeretném végezni a komplett weboldal mind programozás, mind webdizájn részét, erre nincs-e egy összefoglaló tevékenység, vagy lehetséges-e ez egyáltalán?

A másik kérdésem az lenne, hogy nekem egyik tevékenységről sincs végzettségem, de JavaScript, PHP, CSS, HTML, MySQL... és grafika mind használnám és egymagam kivitelezném, tehát a kérdés a végére egyszerű:

Hogyan tudnám én elindítani kis egyéni vállalkozásomat, vagy van-e olyan megoldás hogy számla nélkül készítenék weboldalt és persze ez legális is legyen?

Köszönöm a válaszokat előre is:
Szabolcs

kovacsz # 2010.06.20. 17:00

Számla nélküli legális vállakozás nemigen megoldható.
Valamilyen céget keresni esetleg és az ő nevük alatt elvégezni, hagy egyszeri ügyről van szó?

Szerintem inkább erre gondolsz:

72.22.12.0 Egyediszoftver-fejlesztés
Ide tartozik: az adott ügyfél számára, annak igényeit kielégítő szoftver kifejlesztése (igény elemzése, szoftver tervezése és programozása), csomagolt szoftver módosítása, weblap tervezése.