Á. Z. ? ;-)))
Ki a legjobb munkajogász ügyvéd?
- 1
- 2
Kedves law1! Mit ne mondjak, jellemző, ha egy nő mond valamit, azt a pasik (már ha esetedben jól tippelek) sokszor hajlamosak ellentétesen értelmezni :-)) Tehát, amikor azt írtam, hogy nem telefontársaság, akkor azt komolyan is gondoltam. Viszont ezek szerint évfolyamtársak vagyunk, ha jól gondolom :-))
A legjobbat a legjobb helyen!
Biztos, hogy ez még belefér az "etikus reklám" fogalmába?
Mér, csak megkérdezte valaki ki a legjobb munkajogász ügyvéd, ő meg válaszolt:)
Írjuk le mindnyájan, hogy mi vagyunk a legjobbak, aztán a kérdező meg ott van, ahol a part szakad....:))
az általam ismert legjobb munkajogász Győrben lakik, és több munkajogi pert látott, mint egy jobb egyetemi évfolyam összes végzett jogásza :)
hogy mást ne mondjak, külön napja volt a bíróságon (!), az Mt létrehozásában is közreműködött tanácsadóként, stb... nagy harcos az öreg, és emberileg is példakép lehetne bárkinek.
mondjuk nem is fut az ügyfelek után... :)
_Wasp_
póker és jogi problémák ingyenes
és felesleges megoldása
Leemelem a csákómat ez előtt :)
Szerintem ez tényleg nem etikus, hogy valaki így reklámozza magát.
Ezt az oldalt komolyabban kéne venni szerintem s nem elhülyéskedni, mert bizony akkor a kérdező tényleg ott van ahol a part szakad!
Ki az a győri nagyon jó munkajogász?
S komolyan érdekel!
Minden tiszteletem mellett:
azzal azért senki nem nagyon büszkélkedhet olyan nagyon, hogy az Mt. létrehozásában közreműködött....
(ugyanis tele van értelmezhetetlen, betartathatatlan rendelkezésekkel, ill. jópár rendelkezése homályos gumiszabály, amit a bírói gyakorlat töltött ki tartalommal, így tág teret enged a "bírói jogalkotásnak").
Persze nem akarok igazságtalan lenni, egyszer részt vettem az Mt. egyik megalkotójának előadásán, aki órákon keresztül sorolta, hogy mi a hülyeség az Mt-ben.
Aztán valaki megkérdezte, hogy ha ilyen jól tudja, akkor miért ezeket írták az Mt-be, amire a válasz az volt, hogy ők nem ezt írták, de a politika lexarta, hogy ők mit javasolnak.....
Gratulálok Law1, felsoroltad a pécsi egyetem munkajogi tanszékét :)
„Ki az a győri nagyon jó munkajogász? S komolyan érdekel!”
nem tudom, hogy belefér-e az etikus reklám fogalmába, próbálom körülírni: a dr Ádám és dr Frank ügyvédi iroda egyik névadójáról van szó :))
Igaz, hogy én kissé elfogult vagyok vele szemben, de akit javasoltam, nem azért jó ügyvéd, mert tisztelem, hanem azért nagyon jó, mert alapos, felkészült, és kemény mint a Rolling Stones ;)
_Wasp_
póker és jogi problémák ingyenes
és felesleges megoldása
:-D.
Sunshine after the rain.
Kedves _Wasp_ és mások
Hajdú-Biharban nem tudnál valakit ajánlani akire hasonlóan igaz amit a győri ügyvédről írtál?
Köszönöm.
Kedves _Wasp_
Tudnál segíteni?
Más segítségét is szívesen venném.
- 1
- 2
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02