Ki a legjobb munkajogász ügyvéd?

Érdeklődő_1 # 2009.09.23. 15:06

Kedves _Wasp_

Tudnál segíteni?
Más segítségét is szívesen venném.

Érdeklődő_1 # 2009.09.21. 16:49

Kedves _Wasp_ és mások

Hajdú-Biharban nem tudnál valakit ajánlani akire hasonlóan igaz amit a győri ügyvédről írtál?

Köszönöm.

Legislator # 2009.09.21. 14:58

:-D.

Sunshine after the rain.

_Wasp_ # 2009.09.21. 14:03

Ki az a győri nagyon jó munkajogász? S komolyan érdekel!

nem tudom, hogy belefér-e az etikus reklám fogalmába, próbálom körülírni: a dr Ádám és dr Frank ügyvédi iroda egyik névadójáról van szó :))

Igaz, hogy én kissé elfogult vagyok vele szemben, de akit javasoltam, nem azért jó ügyvéd, mert tisztelem, hanem azért nagyon jó, mert alapos, felkészült, és kemény mint a Rolling Stones ;)

_Wasp_

póker és jogi problémák ingyenes
és felesleges megoldása

Menda # 2009.09.21. 13:50

Gratulálok Law1, felsoroltad a pécsi egyetem munkajogi tanszékét :)

Egyjogász # 2009.08.07. 06:32

Minden tiszteletem mellett:
azzal azért senki nem nagyon büszkélkedhet olyan nagyon, hogy az Mt. létrehozásában közreműködött....
(ugyanis tele van értelmezhetetlen, betartathatatlan rendelkezésekkel, ill. jópár rendelkezése homályos gumiszabály, amit a bírói gyakorlat töltött ki tartalommal, így tág teret enged a "bírói jogalkotásnak").

Persze nem akarok igazságtalan lenni, egyszer részt vettem az Mt. egyik megalkotójának előadásán, aki órákon keresztül sorolta, hogy mi a hülyeség az Mt-ben.
Aztán valaki megkérdezte, hogy ha ilyen jól tudja, akkor miért ezeket írták az Mt-be, amire a válasz az volt, hogy ők nem ezt írták, de a politika lexarta, hogy ők mit javasolnak.....

semmi # 2009.08.06. 16:35

Szerintem ez tényleg nem etikus, hogy valaki így reklámozza magát.
Ezt az oldalt komolyabban kéne venni szerintem s nem elhülyéskedni, mert bizony akkor a kérdező tényleg ott van ahol a part szakad!
Ki az a győri nagyon jó munkajogász?
S komolyan érdekel!

Rexor # 2009.08.06. 13:50

Leemelem a csákómat ez előtt :)

_Wasp_ # 2009.08.06. 13:07

az általam ismert legjobb munkajogász Győrben lakik, és több munkajogi pert látott, mint egy jobb egyetemi évfolyam összes végzett jogásza :)

hogy mást ne mondjak, külön napja volt a bíróságon (!), az Mt létrehozásában is közreműködött tanácsadóként, stb... nagy harcos az öreg, és emberileg is példakép lehetne bárkinek.

mondjuk nem is fut az ügyfelek után... :)

_Wasp_

póker és jogi problémák ingyenes
és felesleges megoldása

Egyjogász # 2009.08.06. 12:58

Mér, csak megkérdezte valaki ki a legjobb munkajogász ügyvéd, ő meg válaszolt:)

Írjuk le mindnyájan, hogy mi vagyunk a legjobbak, aztán a kérdező meg ott van, ahol a part szakad....:))

Kovács_Béla_Sándor # 2009.08.06. 07:30

Biztos, hogy ez még belefér az "etikus reklám" fogalmába?

csirkefog # 2009.08.06. 06:44

A legjobbat a legjobb helyen!

http://www.drcsako-ugyved.hu

Kála # 2005.03.10. 18:03

Kedves law1! Mit ne mondjak, jellemző, ha egy nő mond valamit, azt a pasik (már ha esetedben jól tippelek) sokszor hajlamosak ellentétesen értelmezni :-)) Tehát, amikor azt írtam, hogy nem telefontársaság, akkor azt komolyan is gondoltam. Viszont ezek szerint évfolyamtársak vagyunk, ha jól gondolom :-))

Law1 # 2005.03.10. 08:09

Á. Z. ? ;-)))

Kála # 2005.03.10. 08:02

Banyamancs, nálam a gyakorlati oktatás azt jelenti, hogy sok jogesettel, gyakorlatban felmerülő problémákkal foglalkozunk az egyes jogszabályrészek kapcsán.

Law1
Csak nem :-))

Banyamancs # 2005.03.10. 07:51

Kála!
Mit jelent, hogy gyakorlati az oktatás? Pontosan miket csináltok?

Law1 # 2005.03.10. 07:44

Csak nem nagy telefontársaságnál? ;-)

Kála # 2005.03.09. 19:12

Kedves law1!
Szerintem a megszerzett tapasztalatokat minden olyan területen lehet hasznosítani, ahol viszonylag gyakran fordulnak elő munkajoggal kapcsolatos ügyek. Én egy vállalatnál dolgozom, úgyhogy nem szenvedünk hiányt ilyen esetekben. De az évfolyamtársaim között vannak ügyvédek, jelöltek, bírák, közigazgatásban dolgozók, vállalati jogászok egyaránt és az eddigi tapasztalatok szerint legtöbbünknek (kinek kinek saját szempontjai szerint) hasznos a suli. Amúgy én azon fórumozók közé tartozom, akiknek a nick neve utal a nemére - de hogy ennek mi köze a tapasztalatok hasznosításához...:-))

Law1 # 2005.03.09. 12:49

Kedves Kála!

Megkérdezhetem, hogy milyen cégnél, ügyvédi irodánál dolgozol, csak hogy lássam, hogy hol sikerül a szakjogász-képzésen szerzett tapasztalataitad kapacitáltatnod. Amúgy fiú vagy, vagy lány? :-))))

Üdv

Kála # 2005.03.09. 06:06

Saját tapasztalat. Jók az oktatók, sok gyakorlat szükséges mértékű elmélettel (nekem ez a párosítás nagyon bejön). Nálunk ráadásul egész jó társaság alakult ki, így a saját felmerülő problémáinkat is meg tudjuk vitatni egymással és az oktatókkal is.

Banyamancs # 2005.03.09. 05:13

Kála! Law1 kérdésére a válasz engem is érdekel.

Mindenképpen meg akarom nézni közelebbről is a munkajogi szakjogász képzést, de én egyelőre Szegedet néztem ki, mert ott (is) tanít az egyik tanárom, akit nagyon szeretek és aki szintén ért hozzá.

Law1 # 2005.03.08. 16:44

Saját tapasztalat alapján tudod ajánlani vagy csak ismersz valakit, aki oda jár?

Kála # 2005.03.08. 10:02

Egyetértek Banyamancs véleményével, ami a bíróságok munkavállaló barátságát illeti. Nagyon észnél kell lenni, ha ilyen ügy közelébe kerül az ember, különben könnyen elbukhatja a pert.

Egyébként, ha szívesen tanulnál a felsorolt munkajogászoktól, akkor tudom ajánlani a munkajogi szakjogász képzést Pécsett.

K_Peti # 2005.03.08. 08:57

Egeszitsd ki. Masokat is erdekelhet. (Meg ha ez a Te privat velemenyed is.)

Banyamancs # 2005.03.07. 19:14

Kedves Illúzió!

Én is kíváncsi vagyok, honnan eme statisztika. Ugyanis tapasztalatom szerint is egy 10 lépéses futópályán a munkáltatók eleve kb. 7 lépésel hátrébb indulnak. A munkaügyi bíróságok eléggé munkavállaló barátiak. Akár van ügyvéd, akár saját magát képviseli az illető munkavállaló!

És ha már itt tartunk, minek nézesse át a jogásszal a keresetlevelet, ha nem értenek hozzá az ügyvédek?

Azért akiket Law1 felsorolt, nem piskóták, nagyon szívesen bármikor leülnék tőlük tanulni, mert ők értenek hozzá! Mondjuk én kiegészíteném egy-két emberrel a listát, de ez most nem lényeg.