Köszönet a Hír tv-nek:Brutto, 2013. ápr.27.
youtube: Mozgáskorlátozott házaspár a trafikpályázaton
Rokkantsági nyugdíj kontra rehabilitációs járadék
Egy tüdőrákos,tüdőcsonkolt sorstársunk segélykiáltása:
http://www.pestmegyei-hirhatar.hu/…yok-segitseg
Igen mindenki vár valamire, én is várom a behívást és nagyon izgulok mi lessz. És ha tudnánk is menni különböző érdekképviseleti rendezvényre az egészségi állapot vagy a kevés járandóság miatt nem lehetséges.Mert kevés rokkantnyugdijjasnak van energiája,és anyagi háttere, az egészséges embereket meg a saját gondja érdekli csak. Igy nehéz küzdeni az igazságunkért.
Debra01
Milyen porondra gondoltál?
Hetek óta próbálok ide írni vajon megjelenik?
Katizolti!
Írtam egy emailt, viszont kifelejtettem, hogy egy napos fizetés nélküli szabadságot kérjen az édesanyja, ezzel megoldható a dolgozik, nem dolgozik kérdés, arra a napra szüneteltetik a munkaviszonyát. S így jár neki a rehab ellátás is, a 4 órás munka mellett.
gerhelbe. Most más porondon folynak a csatál
monalisa 1!
Ha régebbi fórumozó vagy te is tudnád ,hogy sokkal pörgösebb volt ez az oldal,és nem esti mese helyett olvasták az ide tévedők ,hanem a problémáikat írták le ,hogy talán valaki tud segíteni.
Születésem után orvosi felelőtlenségek miatt krónikus, gyógyíthatatlan betegséget kaptam. Emiatt 25 év szolgálati idő után 2001-ben leszázalékoltak. Annak ellenére hogy állapotom súlyosbodott,(az alapbetegségemhez, (ami nem gyógyítható)más újabb betegségek is társultak. 2011-ben mégis rehabilitáltak, és most 2 év után újabb vizsgálatra hívtak be a rehabilitációs központba. Mivel egészségi állapotom nem
engedi meg hogy dolgozzak,bízhatok-e abban, hogy ismét leszázalékolt leszek?
Ez a topic a maga 1684. oldalszámával talán a legpörgősebb, ha alkalmasint hiányolsz új beírásokat olvasgasd a régieket...
Fórumozók!
Miért nincs élet a fórumon?
Szerintetek várható-e, hogy egy következő kormány visszaállítja ezt a megváltozott munkaképességűek kezeléséről szóló rendszert? Nem ártana. Ha sokan vagyunk győzhetünk.
Tian! Megjelent időben, viszont azóta senki sem irt?
Ez most egy próba, hogy megy-e az oldal, megjelenik-e az üzenet és ha igen mennyi időn belül. 12 óra 5 perckor írtam.
Mondom én, hogy elakadt az oldal valahol, délután kérdeztem, és nekem sem jelent meg!
30 ezüstért eladták a lelküket....! :((
goerge! Mi táppénzszerű ellátást kapunk, a táppénz mértéke pedig mindig is csökkenik a kórházi ellátás során. Valószínű, hogy ez alapja annak, amit a hölgy monndott - a műsorvezető meg gyorsan átsiklott rajta és helyeselte, hogy az állam nem szórja a pénzt. De a lényeg igazán nem érdekelte, ahogy az mindenféle betelefonásban szokásos. Azok ugyanis nem azért vannak, hogy problémákkal foglalkozzanak, hanem azért, hogy beszélgetés címén a műsorvezető elmondhassa amit ő akar.
Jó lenne, ha lenne a fórumon egy szakértő, aki utánanézhetne, igaz-e a hír és mennyivel csökken az ellátás a kórházi tartózkodás idejére.
Olvasgassátok a Trafikmutyi cafeblogot. Kórházigazgató orvos, ügyédek, fogorvosok és egyéb csókosok hármasával nyerték a koncessziót, amit a rokkantaknak, kismamáknak, munkanékülieknek ígértek, és lám, a haverok kapták.
Sosem hittem el, hogy ez a réteg boltot tudna nyitni, mégis egy világ omlott össze bennem, hogy Lázár és barátai ekkorát tudnak hazudni. Nem értem, hol vannak a tisztességes fideszesek és a keresztények -mert kell, hogy legyenek-, de lehet, ők is romokban hevernek, amiért ennyire hülyének nézték őket.
ATV Fórumba betelefonált egy hölgy, ő mondta. Nézd vissza interneten, hátha megtalálod, vagy holnap de. az ismétlést.
Sajnos, igaza lehet: a rokkantnyugdíj megszűnt, a szociális ellátás pedig szünetelhet a kórházi ellátás idejére. Gondolom, a beavatkozások TB-re mennek, de az étkezésre vonnak valamit.
ATV Fórumba betelefonált egy hölgy, ő mondta. Nézd vissza interneten, hátha megtalálod, vagy holnap de. az ismétlést.
Sajnos, igaza lehet: a rokkantnyugdíj megszűnt, a szociális ellátás pedig szünetelhet a kórházi ellátás idejére. Gondolom, a beavatkozások TB-re mennek, de az étkezésre vonnak valamit.
"klarissa,
Új hír, legalábbis nekem: ha egy megváltozott munkaképességű kórházba kerül, az ellátásából bizonyos összeget (nem tudom, mennyit. Hivatkozási alap: a kórházban ellátták."
Micsodaaaaa????>
Ez már több mint gusztustalan....ha tb kártza van akkor,hogy lehet ez?
Honnég vetteed ezt az infot?>>>
Itt megtalálod a %-okat.
http://net.jogtar.hu/…jegy_doc.cgi?…
Kedves Watkins!
Sajnálom ami veled történik.Neked ez soros fv.volt mert gondolom másként nem hívtak volna vissza mert 54-es születésű vagy,ha nem titok milyen betegségeid vannak?
watkins
Köszönöm a választ,fellebbezz,ha még lehet.
Remélem sikerrel jársz és kitartást kívánok.
Sajnos mi már nem számítunk, csak addig voltunk jók míg az országot anno építgettük ennek a jó gárdának most meg mehetünk a levesbe.Akik még bírnak dolgozni azokat elküldik a rokikat meg dolgozni küldik.Hova is??
Kedves Marcsi 62!
Köszönöm bíztató soraidat,teljesen igazad van,ez a rendszer kitaszít bennünket,és semmibe vesz! Sajnos nekem még támaszom sincs,mert szegény feleségem 5 éve meghalt rákban,azóta egyedül élek,persze az eddig kapott özvegyi nyugdíjamat is elvették,szerintük meg fogok élni 27200 forintból is! (mellesleg a lakásrezsim durván havi 40000),úgyhogy bőven marad majd megélhetésre is!
Kitartást,és jobb egészséget kívánok Neked,és csak reménykedhetünk,hogy majd csak csoda történik,és valaki felkarol bennünket!(ha még megérjük)
üdvözlettel:Watkins
javítva: bizonyos összeget levonnak.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02