Egyébiránt gratulálok mindenkinek, és találkozunk Igazságügyi Palotában ;)
Ügyész / ügyvéd
NA, még a végén kiderül, hogy mindenkit felvettek :D :D
Most kaptam e-mailt, hogy FELVETTEK!!!!!
nikice88 megkérdezhetem, hogy hova jelentkeztél és hogy hol végeztél?
Sziasztok! Jelentem én sem kaptam semmit...
Köszönöm! :) Kinek van még jó híre? :)
Hatalmas gratula nikice :-) !
Sziasztok!
Telefonáltam ma és konkrétan azt mondta a hölgy, hogy a levelek elkészültek... erre megkérdeztem hogy ezek szerint még nem postázták őket? Azt mondta még nem, de a héten meg fognak érkezni. Nagyon aranyos volt, mert felajánlotta, hogy telón megmondja a pályázatom eredményét -pedig nem szokták - és FELVETTEK!!! :D
Köszi adamcsi! Ennek fényében takarékra teszem magam, hiszen így reálisan a jövő hét elején érdemes vizslatni a postaládát.
A második meghallgatás alkalmával azt az infót kaptuk, hogy héfőn és kedden voltak a fővárosba és Pest megyébe jelentkezők meghallgatásai. Keddre félóránként 10 főt (összesen 50-et), míg hétfőre ennél kevesebbet hívtak be. Ekkorra 2 - 2,5-szeres volt már csak a túljelentkezés.
Teljességgel kizártnak tartom ilyen arányok mellett, hogy senkit ne vettek volna fel közülünk...
Meg aztán ha nikice88 felhívta őket, és azt mondták, posta, akkor akár jövő hétre is átcsúszhat a válaszok megérkezése, mert nem hiszem, hogy elsőbbségivel adták volna fel a leveleket... :S
Sziasztok!
A helyzet az, tudtommal, hogy levelet kap mindenki, az is akit felvettek és az is, akit nem, volt más gyakorlat, de most ez van. Ezt onnan tudom, hogy tegnap beszéltem a LÜ-vel, és mondták, hogy folyamatban van a levelek postára adása, illetve elkészítése. A két hétről meg csak annyit, hogy lehet a Legfőbb Ügyész úr szabadságon volt, így csúszott, vagy ki tudja... a lényeg, hogy július 6-tól számított 90 napon belül kell dönteni, az pedig október 6.
Gránával értek egyet. A meghallgatáson több olyan jelölttel is találkoztam, akit telefonon hívtak fel a második kör miatt, mert az e-mail címét nem tudták kiolvasni a jelentkezési lapon. Meg amúgy is méltatlan egy fogalmazói pályázat kapcsán az e-mailes értesítés...
Emellett legalább tízen olvassák a fórumot, mikozben kb. hatszoros a túljelentkezés. Így matematikailag nem valószínű, hogy egyetlen fórumozót se vettek fel, vagy egyetlen fórumozó se ismerne olyat, akit már felvettek.
Az elmúlt évek gyakorlata tudomásom szerint is valóban az, hogy postai levelet az kap, akinek nem sikerült, akit felvettek, annak küldenek e-mailt. Ennek alapján senkinek nem sikerült, aki a fórumot olvassa, mivel eddig senki nem írta azt, hogy felvették. Kissé érdekesnek találom, és nem is nagyon értem. Persze az is lehet, hogy megtörik az elmúlt évek hagyományait, és most mindenki postán kap levelet, akár igen-akár nem áll benne.
Igen, tényleg nem mondták hogy mail vagy posta, de a két hét már letelt. Egy lány, aki már harmadszorra jött azt mondta, hogy akit nem vesznek fel, az mindig postai levelet kap, de azt is csak a pályázati határidő lejártakor.
Helyes, legalább levezetjük a feszültséget. Elég idegőrlő a várakozás. Amúgy anno a helyszínen sem tudták megmondani, hogy e-mailben, vagy postai úton értesítenek.
Köszi az infót.
Sziasztok! Jöttem én is együtt izgulni... :)
Állítólag postán fognak értesíteni hamarosan bennünket, a döntés már megszületett.
Az nem lètezik...
Szerintem egyikünket se vették fel...
Egyelőre semmi...
Nálam sincs hír, de holnap jár le a 2 hét, szóval még türelem :)
Nálam sincs hír...megőrülök már...
Nálam semmi. Igaz nem is jelentkeztem. Nem is vettek fel.
Sziasztok! Még mindig senkinél semmi? Az lehetséges, hogy egyikünket se vették fel, aki a fórumot olvassa? Nekem pénteken azt mondták telefonban, hogy nagyon hamarosan értesítenek.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02