Hamár a szakmai hibákat említed elmondom Neked, hogy a munkajog-fórumban felvetett kérdésben (tudod, 13. havi kifizetése, diszkrimináció, stb) tegnapelőtt konzultáltam 2 munkajogásszal és egy jó hírnevü magyar jogi kar munkajogi tanszékének adjunktusával, illetve professzorával (utóbbi a gyakorlatot is nagyon jól ismeri) és sajnos azt kell mondanom, hogy a kérdéssel kapcsolatos állásfoglalásoddal nem sokan (inkább auz mondom, hogy senki) nem értett egyet.
Tehát a szakmai tökéletességet Nálad is néha meg lehet kérdőjelezni.
Amúgy abban igazad van, hogy ez egy nyilvános fórum, de ha egész konkrétan XY-nak teszek fel ráadásul egy olyan kérdést, mely kimondottan XY-ra személyre szabott, akkor nem kellene a nyilvánosságot idekeverned. Vagyis arra a kérdésre, hogy Avita hol dolgozik, arra szerintem a legjobban ő tud válaszolni, és egyedül csak is ő döntheti el, hogy ezt a kérdést megválszolja vagy nem. És mint látod felesleges volt részedről nekem támadni, mert Avita kézséggel adott választ és úgy tünik, hogy neki fele annyira nem jelentett ez problémát mind Neked.
De végül is ez a kirohanásod csak annak volt köszönhető, mert egyszerüen nem bírod a szagomat. Nem bírod, mert sokszor fikázom az országot, sokszor kimondom, ami az igazság, de rossz hallani. Na de ez még nem ok arra, hogy bárhol bármikor nekem ugorjál, főleg nem akkor amikor nem Neked vagy nem általában a fórumnak szól.
Tehát mielőtt legközelebb rendre utasítasz valakit próbáld megőrizni a saját objektivitásodat.