Ez az egri csapatnak egri ügyvédet elég naiv elképzelés, tekintve, hogy az egri csapatban nincs sok egri, a pécsi csapatban sok pécsi, a Vasasban sok angyalföldi stb játékos :)
Álláskereső jogászok
Az Egri FC focicsapat, de egyébként valóban megbízhattak volna egy egri ügyvédet.
Elég hátul vannak az NB1-es tabellán, szerintem az alább idézett kommentelő arra utalhatott, lehet, hogy sztárügyvéd helyett inkább egy góllövő csatárt kellett volna igazolni..:)))
Egyébként a dr. Kamarás az mitől "sztár"?
Kamarás kolléga a Blikk jogi szakértője. Ez már nyilván kevés az ügyfél szerzéshez, így kellenek a pólós csapatok. Na most, ha az egri pólós csapatnak ügyvédre van szüksége, akkor miért nem egri ügyvédet bíz meg?
Lehet fellebbezni a futballbíró döntéseivel szemben? :)
De a legjobb a két komment, idézem a kommentelők engedelmével:
"Szerintem vele ásatják a világítás kandelábereinek a gödröt! Talán gyorsabban meglesz mint a 4-s metró! Talán!"
"Micsoda fejlődés! A pécs ellen biztos meglátszik majd, hogy vettek egy sztárügyvédet. Csak így tovább"
:)))
Az ilyen cikkek vajon hogy születnek?
Ha minden esetben írnának egy cikket arról, hogy egy ügyvéd kinek a jogi ügyeit intézi, az újságok mással sem lennének tele.....
Ez is egy módja az ügyvédi reklámnak. A szponzorációs ügyvéd.
http://www.heol.hu/…c-nel-466846
Szerintem az egész újság az. Olvasgattam egy Bumeráng rajongói oldalt, a rajongók úgy várták az újságot, mint a Messiást, mert azt hitték ez majd visszahozza a rádióműsor hangulatát.
Nem idézem miket írtak a lapról, de úgy tűnik nekik volt a legnagyobb pofáraesés....
A hirdetés vagy a fegyelmi? Esetleg mindkettő?
Elolvastam, ez tragikus...
Sunshine after the rain.
Mivel "jogi vitákban vág is az esze, mint a szamurájok kardja", nem féltem...:)))
Egyébként nagyon várom, hogy valamelyik férfimagazinban most már ne megunt celebnők fotóit hozzák le, hanem jótestű ügyvédcsajokét, pl. olyan a képaláírással, hogy "a mellénél már csak az esze nagyobb" vagy "egy ilyen nő a bíróságon is csak nyerő lehet", stb., stb...:)))
Na, meg is indították a fegyelmit.
http://www.jogiforum.hu/…ajanlat_8411
Ül benn 1-2 jogász a VENYIGÉBEN, miért nem veszik igénybe a szolgáltatásaikat? Biztos jobban vállalnák, mint az udvar söprögetést.
„Miután beazonosítottam ki is ő, inkább lemondtam az interjút. :)”
És ez http://mandiner.blog.hu/…umm_bumerang megvolt már? BO
Mennyit keresnek az ügyvédek....
Miután beazonosítottam ki is ő, inkább lemondtam az interjút. :)
Miért, mi bajod a Csabival, hogy elment a kedved?:)
saját tapasztalat Mesterhez:
Gyulai Balázzsal beszélgetettem, volt kb 10 perc magán jellegű (miért akarok váltani, mit csinálok most, vizilabdáról is beszéltünk, mert ő játszott régen, én meg még mindig)
utána volt egy kevés a munkáról (mettől-meddig, milyen típusú munkák ilyesmi), nyelvekről,
utána kérdezz felelek
először bünti, után pp (ez nekem annyira nem ment), polgár (dologi, öröklési, kötelmi volt), nekem kevés közig volt, mert ebben dolgozom
megkérdezi még az államvizsgáid jegyét, mennyi pénzt kérsz (azt nem mondta meg, hogy mennyit adnának), vszeg ez nem tetszett neki(k) főleg, mert én többet kértem, mint amit most keresek, és annyit nem akarnának adni
2. fordulóra nem hívtak be
Sziasztok!
Van konkrétabb infótok Mester Ügyvédi Irodáról? Most hívtak be interjúra, de a lenti kommentek kicsit elvették a kedvem. Én is munka mellett keresgélek és nem mindenáron váltanék...
a mesteren én is meglepődtem, a nyáron voltam nála interjún vagyis a Gyulai Balázsnál. bár nekem annyira nem volt életbevágó, mert van munkahelyem, csak megpróbáltam.
A mester hamar megrágta a jelöltjét, megint újat keres. Halálfejes gyűrűsök előnyben - gondolom... :P
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
Miki! Igaz, csak jelöltként, de benne vagyok a szakmában. A végrehajtók nagy részét ismerem. Szóval én nem megítélem őket, hanem tudom, hogy nagy részük sötét... :D
Ja, és az "átvert a szemét ügyvédem" szöveggel idetévedőket sem mosolygom meg, csupán azt nem értem, hogy miért hiszik azt sokan, hogy egy ügyvéd nem lehet szemét, és az kizárt dolog, hogy egy ügyvéd átverhet valakit.
Én nem a végrehajtói kar 90 vagy X %-át húzom le.
Most már több, mint 25 éve foglalkozom különböző cégek alkalmazottjaként, aztán alkalmazott jogászaként követelések behajtásával (is), amelynek általában szükségszerű része a végrehajtási eljárás megindítása. (Az esetek nagy többségében ugyanis az adósok nagy ívben xarnak a jogerős bírósági határozatra, így az önkéntes teljesítés elég ritka.)
Na ez a 25 év tapasztalat mondatja velem, hogy a végrehajtók általában (de tényleg ne általánosítsunk) odáig rendkívül buzgók és gyorsak, amíg kiküldik a sok tíz-, de gyakran sok százezer forint költségelőleg megfizetésére felhívó iratot, aztán ha a költségelőleget befizettük (addig ugyanis a kisujjukat sem mozdítják amíg ez nem történik meg), onnantól már nem pörögnek ennyire az események (hogy finoman fogalmazzak).
Lehet, hogy meg kellene fordítani a dolgot, és a végrehajtókat is eredményérdekeltté tenni, azaz akkor kapjanak díjazást (pl. a behajtott összeg X százalékát), ha ténylegesen behajtanak valamit. De most az a helyzet, hogy a hitelezőknek a semmiért is fizetni kell.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02