n. ágnes csak B tételeket mondott (hadd ne következtessek ebből semmire).
Sunshine after the rain.
n. ágnes csak B tételeket mondott (hadd ne következtessek ebből semmire).
Sunshine after the rain.
ja:-)
egyébként most zv előtt én is beszereztem 1-2-t, persze szigorúan másoktól:-) na jó, egyet megvettem...
az a baj, hogy a B tételsor (kötelmi jogi rész), nincs meg rendesen sehol. régi ea jegyzet nem elég, van egy kidolgozott, ami mások tapasztalata alapján elmegy, de az se maga a tökély.
mondjuk ha úgy kérnének egy tételt, ahogy azt előkészítőn n. ágnes előadta... esküszöm olyanokat mondott, hogy kétségbeestem:-( totál beparáztatott:-(
nem volt, de zv miatt azért néztem...
Sunshine after the rain.
pj-ből volt tankönyv:-)))?
nekünk mindig azt mondta, hogy azt kéri, amit ő leadott, meg ptk. azt is kérte vissza, szóval korrekt volt. meg érthető:-)
Én többnyire hideglelést kaptam a közszeretetnek örvendőktől, de bírtam a karakteresebb, diszkreditált arcokat.
Sunshine after the rain.
Én nem buktam nála, a szemináriumot írta be:-D. Szerintem okos, felkészült bíró, nem egy tankönyv-visszamondó.
Sunshine after the rain.
én sosem szóbeliztem nála:-)))) megvolt elsőre az írásbelim:-)
de sokan buktak inkább egyet lefelé, csak hogy más tanárhoz kerüljenek...
Kedves Leg,
Engem meg azért néztek hülyének, mert Egont kedveltem:-))) Senki nem értette, pedig amit tudok, azt neki köszönhetem:-)))
De én mindig olyanokkal szimpatizáltam, akik nem örvendtek éppen közszeretetnek a többiek közt:-) Lehet, hogy velem van probléma, ebbe mindeddig bele sem gondoltam...
Gratula:-)
Én 2009 áprilisában kezdtem államvizsgázni, azóta húzom:-))) Összesen 3 vizsgaidőszakban vizsgáztam, mindegyikben 1-1-t csináltam meg (illetve közig-alk az 2), de legalább mindegyiket elsőre sikeresen:-))) 2 vizsgaidőszakot meg abszolút passzoltam. Most talán jan. közepén 1x meg tudom a pj-t próbálni, mert most meg ugye lakásfelújítás, költözés...
Sok minden jött közbe, édesanyám betegsége, aztán nekem voltak problémáim... De a legnagyobb ellenségem a saját lustaságom, akkor fogyott el a lendületem, meg a kitartásom, amikor a legnagyobb szükségem lett volna rá:-))) Hál'Istennek a munkahelyemen, ha nem is ezzel foglalkozom, de állandó "jog-, és jogász közelben" vagyok, így nem rozsdásodott be teljesen az agyam:-)
Az biztos, hogy találkoztunk, ha máshol nem, a büfében:-))) Esetleg IX. terem:-)))
Egon nálam kedvenc, bár hülyének nézett a leckekönyvben lévő kínai szakos tárgyak miatt:-D. Amúgy én leginkább L. Lajos-fan voltam (kig.), de bírtam még L. Gyulát, a közgazdászt. Később megkedveltem VCs-t, aki egy másik egyetemen tanított. Az Álligon SzK hatott rám, és T. András jogelmélet-kig. prof.
Sunshine after the rain.
Pj államvizsga:-))) Már csak ez van hátra.
Akkor biztos, hogy évfolyamtársak voltunk:-))) Én H. Egonnál nyomtam végig (és sokakkal ellentétben, én nagyon szerettem, ahogy tanított, és nála tényleg a lényeget kellett tanulni, nem tartott igényt a mellédumára).
Januárban már majdnem elmerészkedtem államvizsgázni, de inamba szállt a bátorságom:-) És L. Barnabásnál vizsgáztam volna:-(((( Remélem lesz még 1x ilyen szerencsém:-)
Kedves mosza,
:-)))). De jó, akkor még akár találkozhattunk is, bár bevallom, nem voltam egy lelkes előadás látogató, csak az elején. Akkor is főleg azért, hogy ne a munkahelyemen kelljen lennem:-)
Az egészben egyébként az a gáz, hogy hamarabb végeztem, mint az általad említett hölgy, neki mégis kezében a diploma, én meg még itt szórakozok a pj-vel... Persze úgy is nézhetjük, hogy ha ő levizsgázott, még nekem is van esélyem:-)))
Üdv.,
Kamacs76
Pedig sikerült magamra venni, hiszen a saját hozzászólásaimat is minősítettem... Nem volt benne gúny, csak némi irónia, ez kétségtelen...
A hozzászólás okát úgy hívják, hogy unalom. :D Ne vegyél mindent magadra, ártalmas az egészségre. :)
nem értem a hozzászólás okát, de gondolom, ez az én hibám...
Ilyen mondatot emberileg lehetetlen írni. :D
:-)))) hihetetlen tartalmasak voltak a legutóbbi hozzászólások:-)
hátha elkap a nátha
ok, várom:-) hátha...
kamacs,
ok, küldök e-mail-t, az ár eléggé rugalmas... rohadtul nem kell nekem ez a garnitúra, de azér ingyé sajnálnám mégiscsak...
kb. ennyi szobánk van:-))) 2+2 fél, plusz ebédlő.
terv szerint háló, nappali, ebédlő és dolgozó tapéta, konyha és mellékhelyiségek csempe. a második fél szoba gardrób lesz, ott a beépített szekrény mögött látszani sem fog a fal. az előtérben vmi érdekes technikával festett fal van, az marad.
hát, a fiúk majd meglátják, mit tudnak kezdeni vele, én nem szólok bele, mert nem értek hozzá:-)))
A glettelés nem kihívás, mi is csináltuk sokat... Amúgy a festés sok helyiségben jól mutathat, de én a nappaliban/szalonban, dolgozószobában vagy könyvtárszobában csak tapétát tudnék elképzelni.
Sunshine after the rain.
Glettelni kell a falat, az igaz, hogy festésnél ez egy kicsit több munka, de a glettelést Ti is meg tudjátok csinálni, az tényleg nagyon egyszerű (csak kenni kell :)
Igen, szívesebben festetnék én is, de nem túl jó a fal minősége. Tudom, a tapéta alá is alá kell dolgozni.
Ezen kívül is rengeteg a meló és nov. végére be kellene költözni, karácsonykor se takarítani, se dobozolni nem szeretnék... Persze még a kulcs sincs a kezünkbe, talán 2 héten belül már pont kerül mindennek a végére.
Mindenki azzal vigasztal, hogy minden szép és új lesz, meg végre a sajátunk, de én csak az óriási melót látom az egészben. Ha épp nem a Gyilkos elméktől vannak rémálmaim, akkor a lakásfelújítástól:-)))
Én tudok tapétázni, elég sokat csináltam mostanában, nem egy ördöngősség, csak vigyázni kell, hogy ne szabd el a csíkokat. Viszont én inkább a festést javaslom, mert a tapétát nem egy egyszerű mulatság eltávolítani (márpedig kb. 10 évente nem árt).
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |