A Pázmánynak jelenleg már van korrekciós szorzója! :(
Elte vagy Pázmány jogi kara?
Vegyes fiúk? Ez kissé kétértelmű :)
Középiskolás koromban osztálykiránduláson egy szegedi diákszállón egyszerre három osztály szállt meg. Mi fiúk teljesen fiú osztály, egy teljesen leányosztály és egy vegyes osztály. Éjszaka "behatoltunk" a leányokhoz.leányokkal egyeztetve és megelégedésükre. Vegyes fiúk is a másikba. Leányosztály ofő tanárnője felébredt és látva az "ivarcsörtéket", kirobbanó botrányt okozott. Magam voltam fültanúja, amikor a három ofő azon vitatkozott, hogy ki melyik egyetemen végzett és a mi ofőnket okolta a történtekért, mert, hogy az az egyetem tele van erkölcsi fertővel. Az ofőnk a JATE BTK-n végzett.
De a pázmányosokhoz nem kéne akkor valami korrekciós szorzó? Ők még csak 12 éve bűnözhetnek.
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
Meg szoktam nézni a jogász bűnelkövetők almamaterét. Igen csak vezet a JATE.
"Szeged és ELTE vezet a legtöbb bűncselekményt elkövetett jogászok képzési hely listáján."
A bűncselekményt elkövetőket már aszerint is nyilvántartják, hogy hol szerezték a diplomájukat?
Kedves Attila,
Biztos vagy abban, hogy ez a képzéssel függ össze? :). Lehet hogy nálam maradt ki valami, de a jogászbűncselekmények kurzusra nem emlékszem. Jaa igen, ELTÉn végeztem :).
Én Miskolcon 8 szemesztert, Pécsett 4 szemesztert végeztem. Pécs mellett szavazok. Szeged és ELTE vezet a legtöbb bűncselekményt elkövetett jogászok képzési hely listáján.
Lótúrót Pázmány! A SZTE (leánykori nevén JATE) a legjobb!!
De érdeklődéssel várom a Pécsen, Miskolcon, stb. végzettek véleményét is:)))
Pázmány?
Akkor most fordultfarkas vagy szopórém?
Dr. Bokros Gábor
ügyvéd
Dr. Bokros Ügyvédi Iroda
8961 Lenti Pf: 51
www.drbokros.hu
Tel/fax: (36 92) 551 270, 551-271
Mobil: (36 30) 3398 000
Szerintem inkább Pázmány! Vagy talán az ELTE?
Vagy süket Rambo:-).
Sunshine after the rain.
akkor vagy süket, mint KBS írta, vagy Rambo
„Én még nem öltem törpöt, de úgy vélem, ha sikolt, akkor valaki hallja, ha más nem, aki megöli”
Az a premissza, hogy senki sem hallja, tehát az sem aki megöli.
Kék leves? Ne segíts... Bridget Jones?
A törpnek a husija is kék? Mert még nem ettem kék húslevest
Szóval nyersen? Fúj!
De ha Hokuszpók lenne a gyilkos, akkor olyanokat nevetgélne közben, hogy azt mindenki hallaná. Bár ő tuti elbaltázná - örömömre, mert szeretm a törpöket (élve)
Rambo tud úgy ölni, hogy nem sikolt az áldozat
Süket sorozatgyilkos?
„Ha egy törpöt megölnek és senki sem hallja, akkor is sikolt?”
Én még nem öltem törpöt, de úgy vélem, ha sikolt, akkor valaki hallja, ha más nem, aki megöli
Oszd meg velünk, ne maradjunk tudatlanok.
Ha egy törpöt megölnek és senki sem hallja, akkor is sikolt?
Már rég eldőlt, csak nem tudtok róla!
Kedves Egyjogász,
Azok változnának át, akik a rosszabb egyetmre járnak. Így eldőlne a vita :)
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02