Kedves timi36 légyszíves küldj még egy meghívót a http://www.lev-lista.hu/ra mert ,hogy elnyomtam.
DE - ÁJK LEVELEZŐRE JOGHALLGATÓNAK MEGY VKI???
igaz mitzi. De kérdeztem egy nappalist, hátha tudott volna segiteni, de ő sem találja, viszont náluk már fénymásolják..akkor valahol mégis fent kell lennie :) Keresem...
Na, erre is jó a levelezőrendszer: Aki megtalálta, letölti, és elküldi a listán :-)))
Timi én nem találom :S
Fennt van Ancsi!
Sziasztok!
Római jogból és magyar a.-és jogt.-ből nem azt mondták, hogy a tanszéknél fent lesz az órai anyag?Vagy még csak nem tudták feltenni?
debrecen.jogasz.levelezo@lev-lista.hu ez a közös levelező rendszerünk.
Hova teszed fel Lacirek? Egyébként küldtem meghívót neked is most. Ha lehet oda tedd fel és akkor mindenkinek meglesz... :) Sikerült államelmélet könyvet venni?
Jó reggelt mindenkinek!
A nagy magyar káoszban elküldeném a saját E- mail címemet, mivel hogy én sem láttam azt a bizonyos listát!?
Lacirekasi@freemail.hu
rela@windovslive.com
Kedves Timi!
Egy csöppet eltűntem, de, már vagyok, és 08.30 körül fel is teszem az 1608 k.u. I tc-t, egyenlőre ez van meg.
Timi, énis megkaptam. Köszönöm :) Jóéjt
Hová tüntetek? Most végeztem a nevekkel, mindenkinek elküldtem, aki fel volt írva a papírra. Van ami olvashatatlan de csak 2-3, azt próbáltam kitalálni. Aki esetleg nem kapott az írjon ide. Lacirek hol vagy?
Na most kaptam meg a cím listát, elég gáz. Hát akit ki tudok olvasni annak küldök meghívót, a többiek meg valahogy jelezzék. Aki esetleg ismer másokat... :)
Próbálkozom... Lacirek hol vagy? Írtad, hogy meg van az anyag... Küld egy e-mail címet és akkor tedd fel oda légyszi.
Vinyaard! Küldtem neked is meghívót! Egyébként nekem is új ez a lev-lista, de működik már szépen gyűlnek rajta az anyagok. Most kaptunk újat Iustinianustól.
Itt vagyok ám, csak közben dolgozok... mostmeg el kell mennem de kis türelem, estére rendbe teszek mindent.
Igen nagyobb a tárhely!!! :D
Köszi a segítséget!
Már csak azt várjuk, h Timi leokézza a csatolmányokat és mindenkihez eljusson! :D
Ja, és még annyi, hogy a freemail és a citromail az általatok elküldött levelet megjeleníti nálatok is, ezzel tudjátok kontrollálni, hogy megérkezett a listára a leveletek. A gmail-nál ez nem működik, csak akkor tudod meg, hogy megérkezett-e a leveled, ha válaszoltak rá.....
Viszont a gmail-nek elég nagy a tára és mindig rendben fogadta a leveleket a listáról. Korábban a freemail és a citromail nehézkes volt, de csak akkor, ha nem törölt a gazdája, nem volt hely. Most már talán nem lesz velük gond, mert nagyobb lett a tárhely???
Az a lényege a lev-listának, hogy csak tagok küldhetnek rá, ill. csak tagok kapnak levelet. Ami levelet, anyagot a debrecen.jogasz.levelezo.lev-lista.hu címre küldetek, az minden tagnál megjelenik azon az e-mail címen, amivel felregisztrált. Illetve amit Ti erre válaszoltok, az szintén megjelenik az összes tagnál a saját privát e-mail címén. Így nem fordulhat elő, hogy valaki véletlenül, ill. direkt kitöröl valamit. Csak a saját e-mailjéből törötl, a többieknek attól még megmarad.
Magán a www.lev-lista.hu címen megvannak az anyagok, levelek archiválva is, ez arra jó, ha valaki véletlenül kitörli a saját e-mailjében azt a levelet, ami éppen nagyon kellett volna, akkor felmegy a lev-lista honlapjára, és az archivumból letölti az anyagot. Ne izguljatok, az elején mi is szenvedtünk vele, de hamar meg lehet szokni.
Arra figyeljetek, hogy ha valamit nem akartok megosztani az összes taggal, akkor privátba írjátok a leveleket az illetőnek.
timi36!
Bocsi, de dolgoztam, nem értem rá levegőt sem venni... :-((
Mivel a közös cím nem tagja a lev-listának, így - mivel jól állítottad be a listát - nem enged a közös címről levelet küldeni a listára. Vagy vedd fel a közöst tagnak a listára (amit nem ajánlok, vagy küld el magadnak, és onnan küld el a listára. Hiszen a listára a védelmetek érdekében csak a tagok írhatnak, ill. csak a tagok olvashatják.
Igen, sajnos ha túl nagy a levél, vagyis a csatolmány, akkor a tulajdonos engedélyére van szükség, ez azt jelentui, hogy ha van rá módod, akkor naponta többször nézegesd a listát, illetve aki nagyobb anyagot küld, az szóljon e-mailben Timinek, és akkor ha ráér, rögtön tudja engedéylezni. Mint ahogy zsoleszreg is tette.
Kedves Timi!
Kérlek intézkedj!
"Kedves Feladó!
Leveledet továbbítottuk a lista tulajdonosának felülbírálatra.
Az ok: A levél túl nagy méretű (az engedélyezett méret 3000 KB)."
Kedves Iustinianus, aka Krisztina!
Köszönöm/köszönjük az anyagokat!
Levelek elküldve! ;)
Kedves Timi!
Hogy érted hogy nem tudod átküldeni?
A közös e-mail-ről erre a debrecen.jogasz.levelezo@lev-lista.hu -ra?
Az elküldött anyagok egyébként -nem tudom ugyan miért- de le vannak archiválva.
Nem ismerem ezt a lev lista rendszert (http://lev-lista.hu/) de ha küldesz jelszót megnézem.
Timi!
Elküldöm a közös címre, csak egy kis türelem, mert lassú a netem!
Timi!
Elvileg feliratkoztam.Gyakorlatilag?:D
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02