Köszönöm a jó tanácsokat!A könyveket honnan lehet beszerezni?Most ez lehet hülye kérdés.A legtöbb könyvesboltban is meg lehet őket találni?
DE - ÁJK LEVELEZŐRE JOGHALLGATÓNAK MEGY VKI???
Ha a sok táskában tankönyveket cipelsz, akkor azt javaslom, hogy ne tedd. Az előadásra a tematikaszerinti anyagrészt előre olvasd el, majd az előadáson csak jegyzetelj. Ha hazamentél, akkor olvasd el a jegyzetet megint és a nem világos részt világosítsd meg. Nekem bejött ez a módszer.
Remélem megismerjük egymást.De akkor hogy?Miről?Alacsony, szőke lányt keressetek :D:D:D Sok táskával..:S Nem. Majd most igyekszem nem túlpakolni magamat:D Póló a hátán fórum felirat?:D Na most viccen kívül..Találjunk ki vmi jót
Egyébként hányan vagyunk? 3-an 4-en?
Akár foghatnánk a kezünkben a kari tájékoztatónkat... Vagy egy spirál füzetet kifordítva, hogy a lapjai legyenek kívül... Vagy csinálunk valami egyforma karkötőt... az a fiúknak is jól áll.. :)
Sziasztok! Ez tök jó ötlet... :) Gondolkozom...
Na ilyen soxor még nem erősítették meg az ötleteimet! :D
Azért kitűzőt se viseljünk, hogy fórumos vagyok! :D
Vagy mint a régi filmeken szokás volt a rózsával mászkálás! :D
Valami egyszerű és egyértelmű legyen!
Hoppá :$
Szerintem jó ötlet :D És én pont a miniszoknyára gondoltam :p Naaaaaaaaa :D Valami tipp?:D
Mire gondolsz?:D Jó ötlet :D Ó pedig már mondani akartam a miniszoknyát na ..:D
Csak egy ötlet:
A fórumosok viseljenek valamilyen ismertetőjelet, hogy ne kérdezzünk rá mindenkire! :D
Várom a javaslatokat!
Utóirat: Csak ne azt találjátok ki, hogy szoknyába menjünk, mert férfiemberként lehet skótnak néznének! :D
akkor majd pénteken megismerkedünk.... :)
köszi, aranyos vagy :) A beiratkozáson nem tudtam kit keressek...lehet láttuk egymást csak épp nem tudtuk :)
Nem tudom milyen messze van, de én kocsival megyek , ezért ez nem gond.Ha ott alszol akkor téged is elviszlek természetesen a suliig... :)
Nekem ez a hétvége még el van rendezve. Csak ezután kezdődne a baj...már a legközelebbi hétvégén én is ott fogok aludni szerintem...te már most pénteken is ott akkor?majd mesélj, hogy milyen.Egyébként messze van a sulitól?köszi a segítséget.
Ancsi! Akkor e-maiben kell lefoglalni a gaborkoli@freemail.hu címen. Gábor Dénes Szkk. Füredi út 69. Én csak péntekre foglaltam, azt mondták akkor érvényes a foglalás, ha a vezető visszaigazolja (minden délelőtt megnézi az e-maileket.)
Timi!Engem érdekel.
Találtam olcsó szállást, akit érdekel írjon.... :)
1975 Ft/fő/éjszaka
igen szerintem is ő, csak nem hiszem, hogy el fogod tudni érni... :)
Davidesz Viktória lenne???
Újra én! :D
Nem tudjátok a levelezős jogászoknak ki a To-s "nénije"?
Persze a neve érdekelne! :D
Nekem sikerült megtalálni, ott van az... :)
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02