A hobbi-alkoholistáktól sokat lehet tanulni pénzbeosztást illetően: arra mindig van. :D
BOR - in vino veritas
"Díszdobozos sör
(6-féle üveges sör fadobozban) 4490Ft"
Na ez pl. nem rossz.
"Mivel alkoholtartalma csupán 3,1% a sör rendkívül üdítő és kiváló szomjoltó a melegebb napokon."
Tévedés, az nem sör, hanem víz. :DD
Van ott azért pár nehézbombázó sör, pl. Guillotine, Amber. Mondjuk elég belőlük négy üvegnyi is...
Sunshine after the rain.
Leg,
én amondó vagyok, hogy menjünk el oda inni egy ilyen nehézbombázót! Most nem tudlak meghívni, örülök, ha az enyémre telik, de a társaság kedvéért. Nem kérek kifogást. :D
Decemberben vagy januárban megejthetjük:-D. Hívod Herr Kacs-t is?:-D
Sunshine after the rain.
Én hívom, dehát sztem neki ellenérzései vannak velem kapcsolatban. Én azokkal is igyekszem nyílt és barátságos lenni, akik utálnak, általában nagyon megkedvelnek, ha jobban megismernek. A netes dolgoknak van egy olyan hátulütője, hogy nem az ember teljes valósága tárulkozik fel előttünk, és ez rányomja a bélyegét a továbbiakra. Én teljesen laza vagyok etekintetben, szívesen adok az embereknek tiszta lapot, firkáljanak csak újat, erre szerintem nagy szükség van, ellenzem a skatulyázást, az ítélkezést és az ellenszenvet. Szükség van a toleranciára, hagyni kell, hogy a másik ember megmutathassa önmagát, esélyt kell neki adni, különben olyan nyomorult lesz, mint a terroristák.
Tényleg laza csákó vagy:-D. Szerintem, ha Kacsát szépen kérjük, biztos eljön. Már csak a sörök miatt is:-).
Sunshine after the rain.
ma latogattam meg a jameson gyarat dublinban (ez a regi gyar mar csak muzeumkent mukodik...a termeles corkba koltozott 1971ben)
a guinness gyar meg hatra van.
szoval némi sorert meg impit is elviselem:)
Kacsa11
Vow, részletes személyes beszámolót várok:-D.
Sunshine after the rain.
Ettetek már selyemkórómézet? Most olvastam róla először. :D Állítólag hungaricum.
Nem hallottam róla, bár nagy méz-fan vagyok. A portugál eukaliptuszméz pl. nagyon jó a gyulladt torokra.
Sunshine after the rain.
Úgy látom, biovaddohányméz a másik neve:-D.
Sunshine after the rain.
ma letudtam a guinness gyarat is...:)
megtudtam mi a kulonbseg a lager es az ale kozott...marmint a termelesben...azt eddig is tudtam, hogy az utobbi sokkal finomabb:)
Kacsa11
Irigyellek:-DDD.
Sunshine after the rain.
mézesek: koriander mézet szerezzetek nekem valahonnan, 2 éve hajtom, sehol nem találok, pedig már ettem:(
És milyen, akarsz róla beszélni?:-D
Sunshine after the rain.
60 g 360ért? ez nagyon drága!
voltam ma a piacon, jövő hétre talán lesz, hol van nekik, hol nincs. hú mennyi finom házi dolgot vettem. nem-nem, pálinkát azt nem:D
Pedig jó anyag:-D. Lentebb azt írtad, hogy két éve hajtod, ez inkább a "hol nincs" kazegória nálam:-P.
Sunshine after the rain.
kazegória=kategória
Sunshine after the rain.
igen, de hol keresem, hol nem:))
tegnap este betettem a hűtőbe egy kis tokajit, hogy iszok egy pohárral, de olyan álmos lettem, hogy azóta is ott van.
reggel alig bírtam felkelni, olyan álmos voltam, szerintem az oltás miatt. kicsit ágyhozvert a vakcina, vigyázzatok vele! :)
Én oltás nélkül is álmos vagyok, frontos, ócska idő ez. Aztán meg délutánra felélénkülök, és éjfél utánig fenn vagyok:-S.
Sunshine after the rain.
ma este boxmeccs alatt benyomok egy-két gössert:)
Ez a baj "bajussz", hogy a vagcina és nem a vagina "vert ágyhoz".
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02