Én meg igazit kérek. :D
BOR - in vino veritas
na majd ha jöttök a belga sörözőbe, akkor csinálok Nektek, úgyis egy saroknyira van tőlem. :)
Iwikó
ok, akkor belga söröző lesz
mondjuk én szeretem a Tripla Cafét
Triplában az a jó, hogy eléggé sötét van, úgy jobban érzem magam mint világosban
Imp, ez bortopik. Sört igyak hozzá?:)
Hétfőn este megyek Bp-re, kedden este jövök vissza.
A nyugati aluljáróban tolhatunk egy sört! Vagy akkor legyen a belga? Vagy a másik?
Ildi, ha ráérsz, akkor élőben is elfogadom a kukoricát:)
OKés, még nem tudok biztosat mondani! Remélhetőleg ott leszek. Nyugati aluljáróba?! Na oda neeee.... :) Haverokat is hozod? (úgy érzem nem voltak odáig értem:))
Iwikó
A belga jó lesz, arra kíváncsi vagyok.
Egyedül megyek, csak még időpontot nem tudok tutira.
Mi bajod a nyugatival, az sincs messze?:)
Jó a belga amúgy, tetszik a képeket nézve.
Imp, mit mondasz? Jó olcsó a sör!
Imp=Minerva baglya, ezért érzi magát jobban sötétben, igaz, Hantaboy?XD
Sunshine after the rain.
ma ittam egy pint Belhaven Best-et...
ez önmagában maximum azoknak jelent valamit, akiknek már volt szerencséjük kóstolni...
de nekem ezt a pintet Glasgow-ban, egy, az Argyle street-en lévő, pub-ban csapolták...
hát nem volt semmi...:)
mint vasárnap Dublinban a Guinness...
egészen más az előállítás helyén (vagy attól nem messze) csapoltan, mint miután már több száz kilométert szállították...
Kacsa11
Sejtettem, hogy azon a környéken lógsz:-D. Grat mindenesetre, én a Trainspotting miatt bírom Skóciát, mész Edinburghba (a regényfordításban egyhelyütt Edinbogyót:-) írtak, ez a filmben emlékezetem szerint nincs). Írországot is szeretem. Ehhez képest csak Londonban voltam:-D. Majd itthon is ihatnánk együtt pár pintet:-D mondjuk a Twisted Thistle-ből, ez a kesernyéssége miatt nagyon ízlett a múltkor.
Sunshine after the rain.
nekem is sanszos egy dublini út most télen az egyik ismerősömhöz, javasolj kocsmát Kacsa
Kacsa Kázmérnak kívánjuk közösen Bódog Születééésnapot! :)
Iwikó
Boldog születésnapot Kacsa!
Most sült ki nálunk a túrós batyu, ezzel járulok hozzá.
Á, boldog születésnapot, Kacsa1111:-DDD.
Szia, Ildi:-D szia, Immaculata:-D.
Sunshine after the rain.
:) Szia Leg, neked is küldök fénypostával.
Köszönöm, az finom lesz:-D.
Sunshine after the rain.
A belgának mi a címe pontosan?
köszönöm szépen a jó kívánságokat!:)
Kedves Legislator,
tegnap voltam Edinburgh-ban.
15-féle whisky-t kóstoltam meg...2 blended-et, de a többi single malt volt!...majd haggis-zal folytottam le őket:)
Kacsa11
Kedves Kacs,
Ez igazán cool, sőt mi több, rule:-D. Szívesen lennék e helyedben, de most én olyasmikkel foglalkozom, amiket más nem tudna helyettem elvégezni:-).
Sunshine after the rain.
Leg,
nyugodtan bízd rám a piszkos munkát, majd én megiszom helyetted a kéknyelűt...:D
Egyébként köszi a címet, relatív, mi az olcsó, tudom, kácsának miért olcsó, nekem nem tűnik valami kedvezőnek, hogy kb. 600-nál kezdődnek a sörök és csak felfelé mennek tovább az áraik. :D
Imp,
Sajnos, nem borivásról van szó:-D. Nem olcsó a Belga, de itt minőségi dolgok vannak. A tulajdonos is kiváló ember. Szóval, ide nem mindennap jár az ember, hanem ha valami jeles alkalom van.
Sunshine after the rain.
Leg,
kacsa szavaival élve "kurva rossz a hozzáállásod". :DDD A sörivás már önmagában jeles alkalom. lol
Hehe. Ha van zsé, akkor igen. Mióta vagy kacsaparodista?XD
Sunshine after the rain.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02